Билла, Метро, Фантастико, Хит, Т-маркет и др. - Тема 19

• 48 954
  • 741
  •   1
Отговори
# 360
  • София
За К бих имал не едно, а сто и едно на ум когато веят произход. Те са царе да лепят българско знаме на вносни продукти.

# 361
Днес почти нямаше заредени зеленчуци в Билла.. едни смачкани чери домати. По 5-6 в касетка

# 362
Не знам какво им става на Билла в последно време, но дори да не са на промоция, в близката до нас плодовете и зеленчуците са малко количество. Да не говорим, че с това качество би следвало да ги слагат на -50% поне. Щях да правя седмичния пазар, но не се получи по план. Иначе в плод-зеленчука има всичко и изглежда добре, но ми идва скъпичко.

# 363
  • Буркина Фасо
при нас е бъкано от зеленчуци. има и интерес понякога към тях, но в общи линии хартисва и увяхва.
но има дни, в които почти нищо няма. а няма защото не са им доставили.

# 364
Четох, че Фантастико отваряли магазин в Пловдив.

# 365
  • у нас
Чакаме ги и в други градове вече. Време е.

# 366
  • Пловдив
Брей...ти да видиш Simple Smile не е за вярване. Начи бившата Била, а след нея Виденов може би ще е Фантастико. Ще видим.

# 367
  • Пловдив
Според писаното във  нета ще бъде в панаира палата 10.

# 368
# 369
  • оттам, откъдето започва България
Моля за мнение за тортите на Ида, тъй като от утре предлагат Дубайска с кадаиф и шам фъстък.

# 370
  • София
Освен торта има и дубайски шоколад на Елит за 7 лв/90 гр. (зелена опаковка). Така и не съм опитвала. Добре ли е като цена? И някой опитвал ли е точно този вид?

# 371
Аз го пробвах скоро. Не е лош, но няма много плънка. Турските, които ги продават в Лекси са по хубави.
Освен торта има и дубайски шоколад на Елит за 7 лв/90 гр. (зелена опаковка). Така и не съм опитвала. Добре ли е като цена? И някой опитвал ли е точно този вид?

# 372
  • София
Аз го пробвах скоро. Не е лош, но няма много плънка. Турските, които ги продават в Лекси са по хубави.
Скрит текст:

Турските как са като цена?

# 373
10лв/100гр
Онзи ден мернах, че имаше промоция на 200гр-14лв в Лекси на Пещерско шосе
Скрит текст:

Турските как са като цена?

# 374

Тортите на Ида не ги харесваме вкъщи, нито един вид.
 Дубайския шоколад на Елит става, не е нещо кой знае какво.
От купешките на фирма Юлкер има най-много “плънка”.
 Най-хубаво е да си направите домашен дубайски шоколад. Става много лесно и бързо. Ние с малката за под 1 час бяхме готови.
Тези дни обаче съм изморена и нямам много време.
Заредила съм шоколади от последното ни пътуване до Одрин, където в Мигрос и БИМ Юлкер и Елит бяха на промоция по 29 лири. Това е около 1,46 лева. Тук ги продават по 10 лева (десет пъти по-скъпо), уж на промоция сега по 7.

Общи условия

Активация на акаунт