Билла, Метро, Фантастико, Хит, Т-маркет и др. - Тема 19

• 48 932
  • 741
  •   1
Отговори
# 465
Някой купувал ли е сладолед Ja! или Rewe от Била тези дни?
В брошурата им пише 50% на всички сладоледи с тези марки, реално са сложили етикет за намаление на 1-2 вида и този, който взех, се отчете с редовна цена без никакво намаление.

Не ми се занимаваше да го връщам, но почват да ми омръзват циганските им номерца - няколко пъти вече виждам стоките от уикенд промоциите с 25% да са уж намалени от по-висока цена, а не от тази, която си е била редовна ден по-рано...

# 466
  • София
Някой купувал ли е сладолед Ja! или Rewe от Била тези дни?
В брошурата им пише 50% на всички сладоледи с тези марки, реално са сложили етикет за намаление на 1-2 вида и този, който взех, се отчете с редовна цена без никакво намаление.

Не ми се занимаваше да го връщам, но почват да ми омръзват циганските им номерца - няколко пъти вече виждам стоките от уикенд промоциите с 25% да са уж намалени от по-висока цена, а не от тази, която си е била редовна ден по-рано...
Маркирахте ли карта Била? Защото аз взех един Rewe без етикет на фризера. Касиерката го провери и излезе пълна цена. Маркирахме карта и се намали наполовина.

Колкото до уикенд промоциите, няма кой да им вдига специално цените на толкова много стоки. Може случайно да е имало увеличение на отделен продукт. Възползвала съм се много пъти от офертата и всичко е било точно.

# 467
Маркирах - останалите стоки от покупката бяха с 25% и си отчете намалението.

# 468
В Била света Троица имаше точно три вида - веган бисквитки, шамфъстък и протеинов. И трите вида бяха намалени и имаха цена, друг е въпросът, че от четвъртък няма нито един сладолед.
Мъжът обаче е много доволен от промото на Столично. Хладилникът е пълен с вайс и само докупува. С тази промоция промоция поне няма проблеми с наличностите.

# 469
Брошурата нали е от четвъртък. Още в четвъртък отидох, нямаше сладоледите на Rewe от картинката в нашия магазин. То като цяло на тази марка нищо нямаше, дори етикет. Може да не се зареждат навсякъде.
Има само барчета на марка JA, които са подобни на сникърс, баунти и марс. Взех от тях - по 3 лева и нещо излязоха с намалението.

# 470
Аз точно от тези барчета исках, ама ц, нямаше при нас.
Впрочем и самите фризери при нас са много гнусни - има лед, който сигурно от година не е почистван.

# 471
На Билла свинска плешка е намалена на 5лв /кг. Имаше и българска и испанска. Взех и бутчетата , да ги опитаме. Не съм взимала на тази румънска фирма

# 472
  • Sofia
От Билла получих два имейла с баркод за отстъпка 5 и 10%, разпечатах и дадох на приятелка, пазарувам рядко вече от там. Та приятелката ми каза, че на касата са и казали, че тази отстъпка е са мо за млади хора до 25 години. Отказали са да сканират отстъпката. Никъде в имейла не се споменават години. А и при регистрацията ми съм писала дата на раждане.

# 473
От Билла получих два имейла с баркод за отстъпка 5 и 10%, разпечатах и дадох на приятелка, пазарувам рядко вече от там. Та приятелката ми каза, че на касата са и казали, че тази отстъпка е са мо за млади хора до 25 години. Отказали са да сканират отстъпката. Никъде в имейла не се споменават години. А и при регистрацията ми съм писала дата на раждане.

Нещо подобно се случи и при мен. Билла са изключително некоректни и играят на дребно, което не им прави чест.

# 474
На каса на самообслужване ходете.
Касиерките са неинформирани по всички въпроси.

# 475
  • Буркина Фасо
5 и 10 % дават при пазаруване за над 300 и над 500 лв.   добро е пазаруването. Smiley
за младите хора до 29 год. важи от утре.
след като не са ти сканирали кода може би все още е активен. пишеш, че си разпечатала баркода, а активира ли го?

# 476
  • Пловдив
Трябва да се сканира и Била карта  на профила, на който пращат талоните, за да отчете отстъпката.

# 477
  • Sofia
5 и 10 % дават при пазаруване за над 300 и над 500 лв.   добро е пазаруването. Smiley
след като не са ти сканирали кода може би все още е активен. пишеш, че си разпечатала баркода, а активира ли го?

Това е имейл с баркод, не е като при Лидл да се активира купон.
"Здравей, Aneta  !

Използвай -10% отстъпка при следващото си
пазаруване в BILLA с BILLA Card!

Възползвай се като сканираш кода за отстъпка, който можеш да откриеш в този имейл. "
Това пише
Нищо не съм активирала

# 478
  • София
Ani Ka, първо се сканира твоята Била карта, после и баркода, който са ти изпратили (може и в края на сметката). Нищо не се активира, но се сканират и двете неща, които са обвързани. Кодът няма да сработи с друга Била карта.

Обаче тези проценти са само за редовни цени! Да не останете разочаровани! Дават ги както за достигната сума, така и на профили, които скоро не са били използвали. И аз имам имейл за 5%, но го изтрих като ненужен. Simple Smile

# 479
  • Буркина Фасо
Скрит текст:
5 и 10 % дават при пазаруване за над 300 и над 500 лв.   добро е пазаруването. Smiley

Това е имейл с баркод, не е като при Лидл да се активира купон.
"Здравей, Aneta  !
Използвай -10% отстъпка при следващото си
пазаруване в BILLA с BILLA Card!

Възползвай се като сканираш кода за отстъпка, който можеш да откриеш в този имейл. "
Това пише
Нищо не съм активирала

Общи условия

Активация на акаунт