Билла, Метро, Фантастико, Хит, Т-маркет и др. - Тема 19

• 48 954
  • 741
  •   1
Отговори
# 495
Излагат се, можеше поне някаква отстъпка 40-50% на някакъв продукт да дават.

# 496
Била са много стиснати, никога не ги дават тези награди в пълен размер.
Така са си направили софтуера, че ако някой не врътне в точния час, наградата остава нераздадена и се елиминира от наградния фонд, а би трябвало да е за следващия по време.
Това са 10000 награди за 20 дни/за по-лесно смятане, иначе са 21 дните/, по 500 на ден🙂, смятайте на час, колко са.
Почти съм сигурна, че ги пускат и на големи порции, примерно в 3.48 през нощта има 50 награди, кой ще ги уцели?!?
Плачат си за КЗП и лъжлива реклама, да ги проверят, колко раздават в действителност.

# 497
Първият път като пуснаха приложението, се падаха, спомням си някакви бисквити и пакет гирос.  Но до там приключиха.

# 498
  • у нас
Само зарибявка от тяхна страна, да им въртим колелото. Как пък да не стана посред нощите да го въртя.

# 499
  • София
Днес и аз съм с участие в томбола, но при предните игри имах няколко награди- продуктови или за 2-5 лв. А накрая изтеглиха дъщеря ми за еърфрайер Филипс. В същата игра още една жена от темата беше спечелила уред.

# 500
По други причини бях будна към 4, пробвах се " за спорта", но...участие в томбола . При първата подобна активност имах печалба- някакво барче, от тогава- нищо.

# 501
За тези накрая не споря, че ги раздават. Денят преполови, никой, нищо не е спечелил до момента😀
Казвам, че тези 10000 награди няма да ги раздадат напълно, а много малка част от тях.
Да не говорим, че паричните ваучери имат вече минимална сума и са само 10 % от сметката, а преди бяха без минимална покупка.

Последна редакция: чт, 03 апр 2025, 13:03 от evhen

# 502
  • гр.София
Като ще се отчитаме, и аз съм само с участие в Томболата.
Сега колежка си взе от големите порцеланови купи "Роял нещоси", дето се взимат намалени  при оборот над 100 лв. Много ми хареса , ще взема за салата. За Била става дума.

# 503
  • Sofia
И днес - томбола Sad, май друго няма и спира все там.

# 504
Румънските бутчета в Била са на 1.99 поне в магазина в Света Троица.

# 505
  • у нас
Пронто, което е на промоция от миналата седмица има ли го някъде? Или са го сложили да запълнят брошурата за пореден път?

# 506
  • Sofia
Румънските бутчета в Била са на 1.99 поне в магазина в Света Троица.
Цяло бутче или само долната част, не съм гледала брошура.

# 507
Цяло бутче. Или както му казват в Лидл "с част откъм гърба" Joy

# 508
  • гр.София
Спечелих 2 лв от Томболата. А дъщеря ми- 5 лв .Така че- дерзайте и вие. Smiley
Като знам колко пари ще им оставя днес, не ми е толкова смешно, ама детска радост- въртя шарено колело.

# 509
И аз съм с 2 томболи. Белкем спечелим Joy

Общи условия

Активация на акаунт