Билла, Метро, Фантастико, Хит, Т-маркет и др. - Тема 19

• 48 533
  • 741
  •   1
Отговори
# 15
  • русе
На каква цена са бонбони Линд в Билла?
Благодаря

# 16
  • Бургас
Харесах и днес взех още по 2 броя от корите за б-ца и кис. мляко 3,6% на Клевър  от Билла.
Ооо,аз много ги харесвам тези кори за баница. А и цената им е много добра.

# 17
  • София
Стигнахте до 2-3 продукта, аз до 1 - чесновата багета 🙃
Интересен замисъл иначе, ще видим дали ще стане традиционен.

# 18
karzz, благодарско за новата тема!

В таз ферта на била, се чудя кое искат да разтикат Rolling Eyes (иначе 5 избрах, с компромис разбира се..)

# 19
Възможно е да е така с брошурите от Т-маркет. В магазините около нас от известно време често няма брошури, а до входа открай време не ни ги доставят редовно. Но забелязвам, че по пощенските кутии на други блокове има брошури...

# 20
@Dolce Miele, проверих моята пластика Т-Маркет Благодаря, изтича на 31.01.2017 ... Така пише, но още си работи. Явно тези дати нямат значение.  
Благодаря на @ЧревоУгодник за идеята за Cardbox, инсталирах приложението и вкарах десетина карти в него.

Последна редакция: ср, 08 яну 2025, 00:56 от diziler

# 21
diziler, благодаря!🙂 И аз проверих, картата на майка ми също източна на 31.01., но годината е 2025 г. Ще и' кажа да си я ползва спокойно и след тази дата.
Кашкавалът Метро Шеф хубав ли е?

# 22
Отдавна ползвам приложение за всичките си карти и въпреки че карта Благодаря е успешно добавена в него, познайте - НЕ могат да я прочетат от там! Идея си нямам защо, но тези само пластика признават.

# 23
  • 🌊
Отдавна ползвам приложение за всичките си карти и въпреки че карта Благодаря е успешно добавена в него, познайте - НЕ могат да я прочетат от там! Идея си нямам защо, но тези само пластика признават.
От Корана бяха казали, че ако има стари четци не засича баркодовете. При мен е така с Булмаг, уж добавена, уж баркодове, не ще - иска си пластиката

# 24
В единия магазин (Т-маркет), който съм посещавала, няма опция сам да си маркираш картата, трябва да се дава на касиерката.

# 25
Хммм, може би зависи от магазина. Къде това, в Пловдив ли? В няколко софийски Т-Маркета съм си цъкал сам картата, че има четец, насочен към купувача.

# 26
Те имат и магазини с каси на самообслужване, но на каса отказват да сканират от приложения - искат само пластика. Питах днес защо - била индивидуална и от приложението не се знаело на кого е картата Rolling Eyes А като я нося сякаш знаят на кого е, ама карай Laughing

# 27
Те имат и магазини с каси на самообслужване, но на каса отказват да сканират от приложения - искат само пластика. Питах днес защо - била индивидуална и от приложението не се знаело на кого е картата Rolling Eyes А като я нося сякаш знаят на кого е, ама карай Laughing
Я им се скарай! Какви са тези своеволия? Официално от T-market препоръчват да се дигитализира в приложението Cardbox, а точно в този магазин решили друго.

# 28
Дали някой от пишещите/четящите тук си е купувал от Jumbo тази детска коледна книжка с части от пъзел?
Скрит текст:

Подариха я на детето, но се оказа дефектна и бих искала да ми я подменят. Ще съм много благодарна ако някой може да ми услужи с бележка.

# 29
Дойдох да се похваля със супер находка от Била. Купих кана Брита + филтър със 70% намаление! От 55 на 17лв Grinning

Общи условия

Активация на акаунт