Билла, Метро, Фантастико, Хит, Т-маркет и др. - Тема 19

• 48 923
  • 741
  •   1
Отговори
# 525
В Била има wi fi.

# 526
  • Буркина Фасо
не навсякъде има свободен.  имат служебен.

# 527
  • Sofia
Имате ли представа, до кога няма да работи Биллата в Красна поляна?

# 528
  • София
Да, само в някои магазини Била има отворено wi fi. В близката Била имаше при откриването ѝ, но после го спряха.

Отворената страница на купона наистина си стои отворена, но в случая трябва да се маркира и картата. Стават две неща. Аз се справих с два телефона, но не всеки има. На единия ми стоеше скрийншот на картата, а на другия отворения код на наградата. За всеки случай си бях снимала кода с другия телефон, но не стигнах до използване на снимката и не знам дали минава номера.

Иначе спечелих млечен шоколад с царевица и 2 лв при покупка за 20 лв. Взех шоколада, но още не съм пробвала тази странна комбинация. Simple Smile

# 529
  • Буркина Фасо
картата я имаш в приложението.
аз винаги така правя - отварям кода от имейла и картата. на каса сканирам първо едното, а после другото- не ми трябва интернет и втори телефон. аналогично и когато се използва  баркод от ваучерите. първо картата, после ваучера.

# 530
  • София
Не изпращат имейл. Кодът е само в приложението и веднъж затвориш ли приложението, за да отвориш имейл или галерията със снимки, после наградата трябва отново да се активира, за да се покаже. И е много дълъг. Иначе може да се въведе ръчно от снимка.

Така изглежда използвания от мен код:
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 07 апр 2025, 19:58 от Таня67

# 531
  • Буркина Фасо
май не се разбираме. Smiley
отваряш имейл с баркод. не затваряш страницата.
отварям приложението с баркод  от Арр и не го затварям.
на касата съм подготвен с 2 отворени баркода, сканирам и съм готов.
аз съм си качил картата в Cardbox  и го използвам без да влизам в приложението.

пп. по Коледа изпращаха имейли  с баркод. отварях си имейла с баркода  и използвах картата от бокса.
интернет в магазина не ми е бил необходим.

# 532
Бонго, сега не изпращат имейли, баркода на наградата е в приложението само. Има промяна в сравнение с преди. Ужасно тъпо е да не може да се прави скрийншот, само при Билла е така.

# 533
  • София
Специално погледнах в пощата. Няма имейл от Била. А по принцип получавам. Не са забранени. Проверих и в спам папката.

И в предишната игра не можеше да се снима екрана, но май при айфоните ставаше. Аз не съм с такъв. Wink

# 534
Четейки тук, че се пада само участие в томбола така се отнесох, че изобщо не въртях първите дни и после като се включих взе, че ми се падна студен чай за 1ст. Разбира се следващите два пъти бяха участие в томбола...JoyJoyJoy

Е, да ама и чая май няма да мога да си взема, понеже нямам мобилен интернет, а пък умниците от Била явно са забранили скрийншотовете в приложението, та така тотално ме отказаха.Confused
Генерирай си нов баркод като въведеш кода на ваучера и го изтеглиш. https://barcode.tec-it.com/en/Code128?data=ABC-abc-1234  Така няма да имаш нужда от интернет.

# 535
  • Буркина Фасо
Бонго, сега не изпращат имейли, баркода на наградата е в приложението само. Има промяна в сравнение с преди. Ужасно тъпо е да не може да се прави скрийншот, само при Билла е така.
дайте да ги видим тези баркодове. може и да ми ги изпратите да ги пробвам.
аз имам един  баркод за РД в имейла. ще ме накарате да го снимам  и да видя дали ще мине на каса. Smiley

# 536
аз имам един  баркод за РД в имейла. ще ме накарате да го снимам  и да видя дали ще мине на каса. Smiley

Аз спечелих преди малко.
 Не е като коледния календар да получиш баркода на пощата.
Трябва да влезеш в приложението, после в колелото, после в моите награди, после активирай. То дълга и широка, сто копчета се натискат.
 То си пише на самата награда, че кода се сканира от приложението.

# 537
  • София
Сина спечели шоколад за 1 ст.
и понеже не може екранна снимка
снимах с моя телефон бар-кода на наградата
и бар-кода на Била-картата му и ги изпратих на мъжа ми да вземе щоколада, той работи до една Била и ако стигне до нея ще вземе наградата, добре че е 10 дена срока не 3 дена като в Кауфланд.
Скрит текст:
В Кауфланд и Лидл като си активираш купоните
после само маркираш картата -еднократно е
Била защо са тези гимнастики
първо артикула
после картата
след това купона.

# 538
  • Буркина Фасо

Аз спечелих преди малко.
 Не е като коледния календар да получиш баркода на пощата.
Трябва да влезеш в приложението, после в колелото, после в моите награди, после активирай. То дълга и широка, сто копчета се натискат.
 То си пише на самата награда, че кода се сканира от приложението.
да бе , стъпките са ми ясни. озадачаващото за мен е, че не може да се приема скрийншот на баркода.

# 539
Няма как да направиш скрийншот, може като снимаш с друг телефон евентуално, както други писаха.

Общи условия

Активация на акаунт