Билла, Метро, Фантастико, Хит, Т-маркет и др. - Тема 19

• 48 048
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
  • оттам, откъдето започва България
Не са обявени, ще се теглят до 21.05. Тук са правилата на играта, дано се отваря:
    https://view.publitas.com/billa-bulgaria/tc_easter … sp;    

# 631
  • у нас
То пък големия брой награди... При над 5000 моментни награди само томбола се падаше, какво остава за 20-тина награди от томболата.

# 632
https://www.tchibo.de/products/400130915/turk-kahvesi-turkish-coffee
Това кафе е 2,50 лв с уикенд намалението в Била. Доста изгодно.

# 633
Малко тъп въпрос, ама… когато има натрупани над 300 лв в Билла кард, могат ли да се ползват и двете отстъпки (за 150+ и за 300+ лв) или само едната?

Че тази от продукт за 1 ст. е явно по-изгодна от отстъпка 5%.  При пазаруване за 50 лв това е едва 2.50 лв. А при 100 лв е 5 лв

# 634
И двете се полагат.

# 635
  • оттам, откъдето започва България
diziler, ще чакам да споделиш какво е станало/хванало като отстъпка.

# 636
  • София
Цитат
когато има натрупани над 300 лв в Билла кард, могат ли да се ползват и двете отстъпки (за 150+ и за 300+ лв) или само едната?
Просто пусни продукта за 1 ст на отделна бележка. После всичко останало на друга с кода за процентната отстъпка. В началото имаше проблем и самите касиерки съветваха да се разделят сметките. Може вече да са оправили проблема.

Цитат
При пазаруване за 50 лв това е едва 2.50 лв. А при 100 лв е 5 лв
Впрочем 5-те процента са още по-малко, защото се отнасят само за редовните цени. Wink

# 637
Впрочем 5-те процента са още по-малко, защото се отнасят само за редовните цени. Wink
Точно така се оказа. И явно купих предимно намалени неща и то ми сметна само от ненамален продукт, общо имам 5 стотинки отстъпка от сметка 42 лв, хахахаха.  Това са ми 5-те %.
Отделно продукта за 1 стотинка не ми го зачете на същата сметка. Бях взел някакъв brown rice chips с вкус на ванилия, точно както беше според офертата от продукти за 1 ст., но на касата не ми го зачете. Към 2 лв е. Казаха ми, че било друг вид, но бях убеден, че беше точно този вид. Изрично погледнах преди да го взема. Според мен причината беше, че няма как да ми сложи 2 отстъпки на едно пазаруване. Завърших сметката, без да взема продукта за 1 стотинка. Платих и пак влязох навътре в магазина, взех друг продукт за 1 ст., - айран Верея, 480 мл, този път ми го зачете. Изобщо... цялата далавера от двата ми бонуса за натрупана сметка над 300 лв беше.... под 2 лв Grinning Егати келепира Grinning

Нищо не разбрах от долната част на втората бележка, каква лоялна програма, какви проценти отстъпка, какви 5 евро...

# 638
  • Буркина Фасо
Точно така се оказа. И явно купих предимно намалени неща и то ми сметна само от ненамален продукт, общо имам 5 стотинки отстъпка от сметка 42 лв, хахахаха.  Това са ми 5-те %.
Отделно продукта за 1 стотинка не ми го зачете на същата сметка. Бях взел някакъв brown rice chips с вкус на ванилия, точно както беше според офертата от продукти за 1 ст., но на касата не ми го зачете. Към 2 лв е. Казаха ми, че било друг вид, но бях убеден, че беше точно този вид. Изрично погледнах преди да го взема. Според мен причината беше, че няма как да ми сложи 2 отстъпки на едно пазаруване. Завърших сметката, без да взема продукта за 1 стотинка. Платих и пак влязох навътре в магазина, взех друг продукт за 1 ст., - айран Верея, 480 мл, този път ми го зачете. Изобщо... цялата далавера от двата ми бонуса за натрупана сметка над 300 лв беше.... под 2 лв Grinning Егати келепира Grinning

Скрит текст:

Нищо не разбрах от долната част на втората бележка, каква лоялна програма, какви проценти отстъпка, какви 5 евро...
четене му е майката Smiley
тези %-ти отстъпка винаги са били за цени на бели етикети (редовни цени).
чипса не е този, който си мислиш, че е според офертата.

# 639
Скрит текст:

Скрит текст:

Могат да се ползват двете отстъпки и съм ги ползвал.

# 640
Грешно се изразих и грешно го написах,   със сметана беше този, който взех. (Тази "ванилия" не знам откъде ми дойде, просто бях купувал и ванилия, малки пакетчета и се разсеях докато си писах коментара. Няма значение). Точно сметана и лук, както е в офертата. Същият от картинката по-горе, най-десният продукт. Другите чипсове (кафявите) бяха с други неща.  Както и да е, това са толкова дребни суми, че няма смисъл изобщо да го обсъждаме. Иначе за 5-те процента не знаех, че са само за бели етикети, мислех, че слага 5% на цялата сметка. Като се види total и му се приспадат 5%. Но не би Grinning Дето викаш "четене му е майката", но нямам нерви и не се занимавам обикновено. Написах отговора си преди малко, защото имаше питане какво се е случило и обясних.

@Чревоугодник, аз затова казах "според мен", това не означава, че е непременно вярно. Ако знаех как е, нямаше да питам по-рано днес.

Последна редакция: вт, 29 апр 2025, 23:49 от diziler

# 641
Мен винаги са ме предупреждавали, че мога само една отстъпка на пазаруване да ползвам.

Последна редакция: ср, 30 апр 2025, 08:47 от pticasprujina

# 642
То и касиерките толкова знаят...
Всъщност касиерката го цъкна и после го изтри, като видя, че не приспада до 1 ст. Стои на бележката.

С тези отстъпки от стотинки, направо ме е срам, че ги коментирам и издребнявам. Абсолютно не си струва.

# 643
  • София
Такива са им номерата за всичко. Аз пък редовно не си взимам продуктите от 1ст защото в магазина няма нито един от тях.

# 644
Не, това 175 гр. е към следващия продукт (слайсове пуешко, от щанда с колбасите, 26.99 лв/кг). Ако беше към този, щеше да го изпише 2 пъти, и при таксуването, и при изтриването. Еднакви са грамажите при всички видове оризов чипс. Не съм чак толкова малоумен. Упорито предпоставяте, че грешката е в мен.

Общи условия

Активация на акаунт