Отговори
# 150
Милена, излишно се ядосваш. Я виж как хубаво си пишем тук 😉

Преди малко четох, Сейран да се страхува от Суна- алчната и егоистичната=Кязъм 2.

# 151
Аййй...Ядосвате ме😁
Рени само ти си ми приятелка 🫣🤗
Аз се качвам на еднорога, този път за Сейфер ❤️🧿...После обаче няма да ви взема с мен, да знаете! След като приживях бурно фрага с превод  реших, че ни меткат по джанките..Демек подвеждат ни 🤫🤔🫣🫣

Но към Суна съм безжалостна...

# 152
Суна никога няма да е щастлива. Не за Ферит  ами и за когото да се омъжи.  Но сега има шанс , да се възползва. Ферит е свободен , тя иска да се раздели с Аби , нищо не ги спира. Нали са си много гъсти . Да видим колко време ще издържат на диванчето двамата. Ще му омръзне на Ферит за няма и месец.

# 153
  • София
Рени, този път и аз съм на твоето мнение. Всички реплики са някак си двусмислени, а това в началото, прекалено очевидно.
Да не говорим, че онзи ден цял ден са снимали в онази къща Афра и Мерт, защо нищо не дадоха от сцената през деня.
Суна този сезон още веднъж щеше да се развежда, не помня защо.

# 154
Като му казва, че ако продължава така, нямат път заедно, не е ли от дневна сцена?

# 155
Ферит казва, че Сейран я няма, а Кязъм май пита какво означава.

# 156
Интересно ми е Суна като разбере, че Аби е син на Чичек и е много богат, как ще реагира.
Според мен , след целувките са продължили, защото Ферит с досада отвори вратата на Сейран.
Абидин обаче разбра истината и ще си отмъщава, защото е предаден от хора които е обичал истински.
Всички искахме да има разкаяние след случилото се, но и това ще стане. Суна съм сигурна, че ще каже на Ферит за болестта на Сейран и той ще се отрезви. Тях ги събира съдбата само когато са в опасности. Надявам се да се вразуми. и да си върне настройките.
Дано Рени е права за фрага.

# 157
Да се развежда и ще се разведе Суна.
Дори и да е подвеждащ фрага, не ми харесаха нито приказките на Суна, нито непукиста Ферит. Май те двамата са най-лудите и ще подлудят още повече другите.
Чок отворени, ама на кого ли ще реват накрая. Хич не го оправдавам ефенди.

# 158
Имам лошо предчувствие за Суна. Аби няма да и даде развод и ще я замъкне при майка си. После ще и стъжни живота. Феро естествено ще си е добре. Тя Сейран се научи да прощава  лесно.

# 159
Аз се чудя защо се чудим на поведението на Ферит (в това число и аз) като е видно, че от известно време човекът е с психични проблеми. Според вас на психически здрав човек привиждат ли му се починали, а още повече и дълги разговори води с Фуат. Ферит наистина има нужда от помощ и колкото и тъпо да прозвучи се надявам Сейран да е до него, така както той не можа по време на нейното лечение.

# 160
  • София
Като му казва, че ако продължава така, нямат път заедно, не е ли от дневна сцена?

Дневна е, ама това ли са снимали 5 часа, примерно.
Той, че Ферит е болен е ясно, но да тръгне да налита на Суна е свързано не с болестта му, а с перверзните мисли на Онур.
Диче, аз съм на еднорога при теб Joy Миналия път познахме за АфРам, да видим сега Stuck Out Tongue Winking Eye

# 161
Ето и еднорога за Сейфер!😁🤗❤️
Всички са поканени! Не се блъскайте 😁...
Наистина ми се струва, че много се стараят да си мислим, ча е свършено със Сейфер 🤔🤔..

Последна редакция: вт, 07 яну 2025, 23:30 от Dichkata

# 162
И аз ида на еднорога.😜

# 163
Според думи на Берил от скорошното й интервю, всички герои в конака имат нужда от психологическа помощ. Според мен ... не всички, ама Ферит и Суна - ДА.

# 164
Dichkata, и мен ме брой, защото рогчето на моя еднорог е бая счупен в момента. 🤣

Общи условия

Активация на акаунт