Отговори
# 165
Според думи на Берил от скорошното й интервю, всички герои в конака имат нужда от психологическа помощ.

Да назначат един на щат и трябва здрава работа с цялата рода.

# 166
Епизод 34..
Тегав епизод, той почти целия си беше за смъртта на Фуат, но финала е просто един път. Сейфер доста вдигнаха градусите, време им беше!
Правилно е казала майката на Пелин, че Халис ага е един голям балон..
Как няма да ти пука за внука ти? Един внук загуби, сега и втори ли иска да загуби? Загуби любовта си в младините, а подписва нещастието на собствения си внук? После пее наляво и надясно, че Господ ги наказвал... Ами да, защото само повтаря грешките, но иначе се има за много умен.
Не го разбирам това, а именно всеки да се меси в отношенията или там, където не му е работа...
Както и да е..
Утре продължаваме нататък.

# 167
Феро е невинен до доказване на противното 🤣 Чак ми е смешно, че аз трябва да го защитавам 😃 Но си мисля, че ни подвеждат и с този фраг, както и някои други в Х го мислят. Много е евтино, направо безобразно евтин трик, но понеже токова си могат, ще се въртим в едни и същи кръгове…
+1
Играят си с нервите ни! Нали и ние сме в експеримента на изперкалата Гюлса! 😂
Обаче и във фрага има разминаване между кадрите и репликите! Аз съм объркана! 🥹

# 168
Според думи на Берил от скорошното й интервю, всички герои в конака имат нужда от психологическа помощ.

Да назначат един на щат и трябва здрава работа с цялата рода.
Ако е един, ще вземе и той да изперка преди да ги излекува. Трябва поне 4-5 да са. 🤣

# 169
Дълго време мълча за да не  напиша някоя глупост.  Чаках фрага, но  за капак в него  Орхан с Ификат 🤣😅 Пълна гнусотия, нищо ново и интересно. Целувките и любенето бяха истински, ако Сейран не беше дошла, щяха да се  чу**т?  Спомням  си доста добре,че Суна не един път е хвърляла око на довера и винаги я избелваха. После все едно нищо не е било. Ще им  се да кривнат в дадена посока, но никога не е до край.
Дразня се, защото приемам играта на продукцията, като подигравка с нас.
Вместо да напишат нещо стойностно, пишат пълни глупости.

# 170
Диче къде е Феро?😜Идвам и аз. Дано всичко се извърта.  Много си играят обаче със зрителите. До сега трябваше да се е събудил от комата Ферит.

# 171
Според думи на Берил от скорошното й интервю, всички герои в конака имат нужда от психологическа помощ. Според мен ... не всички, ама Ферит и Суна - ДА.
Кате, аз все повтарям, че Ферит трябва да стигне до диванчето (при психолог/психиатър), а те на кое диванче го пратиха 🤦‍♀️🤦‍♀️🤷‍♀️...

# 172
Момичета, какво казва Суна, че Айшен е в шок?
Дайте някакъв превод на познат език, моля! На мен картинки не са ми достатъчни. Думички ми трябват, думички!

# 173
Ферит беше на стол на балкона в новата къща. Със Серан говориха в спалнята. Странно къде разговарят Суна и Сейран, това бе полуобзаведена стая, явно в тая къща. Какво ли казва Суна на Ферит в кухнята? По реакцията на Айшен, май на него казва "Каквото преживяхме по между си го преживяхме.От сега нататък нищо няма да бъде както преди. Тоест както виждаш аз не съм толкова свободна като теб." Май изгонват Аби. Суна май не тръгва с него.
Надявам се, че Орхан ще се осъзнае за Ифа.
При отиването в Чичек, Аби вече е там до нея, а Ферит гледа разочаровано. Суна май наистина ще се разведе. Може да реши да примами Ферит с това, че тя може да има деца, а Сейран трудно ще има. Но това дано да отрезви Ферит.

# 174
За мен има един интригуващ момент във фрага. В разговора между сестрите Суна пита Сейран не вижда ли вина и грях и у себе си. Та интригата да е Сейран се съмнява как да приеме ситуацията, в която ги свари, а Суна да разсее съненията й. Е това ще е изненадата за мен. Но инак ... защо Сейран ще изчезва...

# 175
Представяте ли си във финалната серия Ферит да се събуди от комата и да се окаже, че целия трети сезон е бил само в главата му.🤪

# 176
Е нали серии трябва да има.
Ще изгонят Орхан и Ифош от имението.
Ако Аби замъкне Суна при майка му и започне да й стъжнява живота, оня спойлер ще излезе верен, че Аби "ще се превърне" в Кязъм.

# 177
Момичета,още не съм гледала фрага с превод за да си направя някакви изводи,но май точно в тази фраза"Нищо няма да е същото"е разковничето за по нататъшните събития.Според мен Абидин никога не е обичал Суна.Още в сезон 2 той тотално я отхвърли,а тя беше жертва на баща си.Нямаше вина за брака си със Сафет и знаете какво преживя в този брак,но Абидин вместо да се опита да и помогне да "заличи" преживяното се направи на "мъж " и тотално я изтри.Не се опита и да предотврати брака и с Кая,въпреки,че виждаше накъде отиват нещата.В сезон 3 ги видяхме заедно и сватба без някой да ни покаже как се случи това.И сега виждаме един Абидин,който при първата появила се непозната жена,но твърдяща,че му е майка той отново изостави съпругата си,без която уж не можеше да живее и застана до тази жена.Относно Сейран и Ферит.Не за пръв път стигат до такива крайности.Спомних си целувката на Сейран в сезон 2 когато каза на Ферит,че не чувства нищо.Прословутото интервю по телевизията,неговия номер с журналистите когато я покани в ресторанта,изобщо неща след които си мислехме,че никога повече няма да се съберат.Ясно е,че между Ферит и Суна не е имало нищо или само целувка.Не знам как ще замажат положението. Ядосвам се на това,че въпреки нанесените щети на сериала,въпреки падащия рейтинг,въпреки всичко Онур продължава да си държи некадърните сценаристи,които не могат да сътворят нищо ново,а продължават с тая нелепица.Това не мога да разбера.Лейля я махна още на 10 серия,ако не се лъжа и върна Гюнгер.Сега,че не може да го върне е ясно.Но веднага трябваше да ги "разкара" тези след този гаф и да се огледа за някой доказал се добър сценарист.Та продължи ли сериала с тях нищо няма да го спаси.

# 178
# 179
Представяте ли си във финалната серия Ферит да се събуди от комата и да се окаже, че целия трети сезон е бил само в главата му.🤪
Постоянно 🤣🤣🤣

Общи условия

Активация на акаунт