Отговори
# 135
А какво ще кажете за репликата на Суна към Сейран:  "Ти замисляла ли си се , че за всичко случило се и ти имаш вина , дори  и малка" Наглярка !

Последна редакция: вт, 07 яну 2025, 23:05 от Kami_J

# 136
Ами, момичета, целувката си е факт, другото не се е състояло поради идването на Сейран. Не знам, какви аргументи трябват още. Аби иска обяснение, жена му отговаря, че трябва да се разделят. Сейран казва на Ферит, че ако продължава така, нямат общ път, него това не го интересува. За казаното от Суна на Ферит в кухнята - вече писахте, преживели са нещо, нищо вече няма да е както преди... Накрая Абидин ще им отмъщава, а Сейран я няма.
Е какво да е станало? Сън, кома, халюцинация? Стига де!!!

# 137
Аз продължавам да бъда оптимистично настроена, и Ферит да гледа спокойно защото не е имало наистина целувка, а заради разговора

Браво,Анабел...надеждата умира последна.Само,че се търсят милите,Суна му върви отзад като сянка.Боже колко е грозна,като разтегли тия тънки устни и лудия поглед.Думи нямам..

# 138
Суна на кого казва "аз не съм толкова свободна като теб"?

# 139
Не разбирам особено турски, да не кажа изобщо, но по това, което пишете и което чух, когато Кязъм като влиза казва “Сейран йок”. Затова ли мислите, че Сейран е заминала? В ъгъла забелязах, че Суна по пижама.

# 140
  • Пловдив
Да ни е честита новата двойка момичета:rage:. Не мога да повявам какво ни дават и какво следва от тук нататък. Суна ми опротивя тотално, та тя го гони като разгонена кучка. Не мога да проумея какъв беше този поглед на Ферит към Сейран празен,  безизразен и пълен с ненавист. Къде отлетя любовта му?

# 141
  • Яко в Матрицата...
Феро е невинен до доказване на противното 🤣 Чак ми е смешно, че аз трябва да го защитавам 😃 Но си мисля, че ни подвеждат и с този фраг, както и някои други в Х го мислят. Много е евтино, направо безобразно евтин трик, но понеже токова си могат, ще се въртим в едни и същи кръгове…

# 142
Аз продължавам да бъда оптимистично настроена, и Ферит да гледа спокойно защото не е имало наистина целувка, а заради разговора

Браво,Анабел...надеждата умира последна.Само,че се търсят милите,Суна му върви отзад като сянка.Боже колко е грозна,като разтегли тия тънки устни и лудия поглед.Думи нямам..

По-скоро изглежда тя да го преследва, както беше написал някой Суна е единствената трета страна която няма да си тръгне

# 143
Феро е невинен до доказване на противното 🤣 Чак ми е смешно, че аз трябва да го защитавам 😃 Но си мисля, че ни подвеждат и с този фраг, както и някои други в Х го мислят. Много е евтино, направо безобразно евтин трик, но понеже токова си могат, ще се въртим в едни и същи кръгове…

+1

# 144
Споко, нали се радвате на АфРам, да не ви пука за един филм. Аз ще гледам по възможност, че съм любопитна.

# 145
Феро защитава Суна от Абидин по към края на фрага ли?

# 146
Reni, аз също си мисля, че фрагът е разпокъсан и с цел да заблуждава. Но наистина не мога да разбера на какво се дължи тази толкова драстична промяна, която пишат на Ферит. Дано да е някакъв гениален негов план, но нямам грам вяра и надежда, че тези "сценаристи" могат да измислят нещо интересно, нещо поне мъничко различно. Единственото сигурно е, че Мерт е наистина страхотен актьор, защото на летището погледът и усмивката му ни напълниха сърцата, макар в последните епизоди да ги разкъса с неговия Феро.🫠❤️

# 147
Кой казва Сейран йок?Оффф,Ферит или Кязъм,не можах да разбера,много се ядосах.Бях подготвена,че ще е истина,но очаквах съжаление,молби и т.н от Ферит после,това безразличие и празен поглед,ми дойдоха в повече...Всички са луди в тоя сериал...включително и аз съм за психиатър вече...

# 148
Аби си ми беше напълно базразличен като образ , обаче този път заставам на негова страна. Искам да ги срине с помощта на мама. А Суна да си стои при Корханите , новото и "приятелче" ще я пази , докато не се случи нещо със Сейран . После ще `и гледаме сеира.

# 149
Ферит явно не е никакъв мъж. Неговите думи нямат тежест. Както казваше той "Думи казани някога". Неговите думи нямат стойност, никога не са били истина. Любовта му е била театър. А Суна, нямам думи, как може да е виновен човек, заради външността си и характера си, заради чувствата, които предизвиква в другите. Решението за женитба взе баща им, а не Сейран. Тя се противопостави и бе наказана. Какво, трябваше да се самоубие ли, за да се омъжи Суна за Ферит и "да е щастлива"?

Общи условия

Активация на акаунт