Отговори
# 30
Един пост в Х ме накара да се замисля върху това "коя любов е истинска?". Тази, която се демонстрира открито пред всички или тази, която се показва само насаме? Интересно ми е какво мнение имате. Кои се обичат повече? Показващите близостта си открито, прегръщат се, целуват се. Или тези, които са заедно пред хората, но не демонстрират с прегръдки и целувки.

# 31
Преди много, много дни Милна повдигна едни интересни и хубави въпроси, върху които аз още се присещам да мисля и чак днес вече мога да дам еднозначен отговор, благодарение на Ками. Въпросите бяха: кога се родиха СейФер? Дали е било процес или се е случило в конкретен момент?
Сигурна съм, че всяка една от нас има своя отговор и всеки един би бил верен. Тогава прочетох само едно мнение (след целувката на летището), а сега ще дам и моето, понеже не се задава фраг, а и днес ми стана носталгично покрай спомените за първи сезон.
За мен раждането на СейФер беше бавен, мъчителен и много изстрадан процес. Изстрадан и от Сейран, и от Ферит, и от нас - зрителите. Мисля, че точно поради тези причини те се превърнаха в толкова специална, необикновена и емблематична екранна двойка, заради която феновете са готови и на ексцесии. Wink Да, имаха си момента на първата среща; да имаха си целувката на летището; да, имаха си моментите на ревност; да, имаха и новогодишната нощ. НО след тях следваше нещо, което пак ги дистанцираше. Сейран му каза, че ще му се отдаде (разбираме и тялом, и духом), когато я накара да повярва, че я обича. Според мен това се случи след развода, в нощта, в която Ферит надскочи себе си, прескочи дядо си и Кязъм, и прегърна Сейран.
Ками е написала: "Най-милият момент за мен е след развода им , когато посред нощ отиде да се увери , че е добре. Тази прегръдка ми е най-  най-."
И за мен, Ками, този момен е най-, най-, най-. След него вече можем спокойно да говорим за СейФер такива, каквито ни накараха да ги обикнем безрезервно. След него Ферит спря да се интересува и от Пелин (дори опита й за самоубийство го остави дистанциран), и от дядо си, и от баща си. След тази прегръдка Сейран беше поставена в центъра на съществуването му. Във всеки един момент преди това призракът на Пелин си витаеше над тях, а понякога и самата Пелин от плът и кръв.
Ферит съм го обичала само в епизодите оттам насетне и до появата на бременната Пелин. И да, аз също обичам Ферит само тогава, когато обича Сейран. Започне ли да се губи любовта му към Сейран, губи и мен. Wink

Последна редакция: вт, 07 яну 2025, 19:58 от Fi79

# 32
  • София
Емрулах се появи на линия за да изтрие публикацията с рейтингите на епизод 89.

# 33
Емрулах се появи на линия за да изтрие публикацията с рейтингите на епизод 89.
"Мъжка" постъпка! Wink

# 34
И защо я изтри?

# 35
Снимката на Афрам е фотошоп

Знам,че е фотошоп,но е най-хубавата снимка за мен и отразява това, което искам за Феро,към този момент Stuck Out Tongue Winking Eye

# 36
  • София

Защото е много уверен в себе си Joy Фи добре го е написала.

# 37
Ох, как искам този мечо да си има мече.

# 38
Относно Емрулах 😁

# 39
няма и реклами за нашия сериал

# 40
JoyJoyJoy
Това е много добро! Креативността на фандома винаги е будела възхищение в мен!

# 41
Честита Нова тема, момичета! Прекрасна е отново!
Честит имен ден на имениците, бъдете здрави!🍀🍀🍀

Черпя виртуално за имения ден на моя син, за малко да изпусна деня Wink
После ще ви гоня.

# 42
Гледам бижутера споделил стори, четейки името на поръчалата цели пет колиета, реших, че е българка, ама чуждо знаме има отбелязaно.

Маргарита Цанова. Да не е все пак в темата, да сподели мнение.

# 43
Що ли ми се струва,че може да се вихри огромен скандал и се мъчат да го прикрият.Не е нормална тази тотална липса на информация.

# 44
Гледам бижутера споделил стори, четейки името на поръчалата цели пет колиета, реших, че е българка, ама чуждо знаме има отбелязaно.

Маргарита Цанова. Да не е все пак в темата, да сподели мнение.
Наистина е българка. 😁 Браво на нея. Обаче много ми е странен профила й.
Съпруга й се казва Иван😜

Последна редакция: вт, 07 яну 2025, 19:58 от Албенаа

Общи условия

Активация на акаунт