Отговори
# 45
Що ли ми се струва,че може да се вихри огромен скандал и се мъчат да го прикрият.Не е нормална тази тотална липса на информация.
Сикорски, забелязала съм, че имаш добър нюх, така че сподели подозренията си, моля. Скандал вътре в екипа или между продукцията и купуващите продукта?

# 46
Вместо фраг ни дават това от снимките днес.
Корханите при Чичек.

https://x.com/portalturkeybr/status/1876690932835184911

МАЙ И ДНЕС СМЕ НАКАЗАНИ

# 47
Ах, Емрулах...Не знаеш с кого танцуваш 😂😂😂...Тоя фандом е извън всички представи и прогнози 🤫🫣...И извън всякакви граници. Много пъти го е доказал!

# 48
Друг път като не са пускали фраг в очаквания ден го пускат на следващия. 🤔

# 49
Мисля че заради проблема със захранването, няма фрагове и евентуално епизод

# 50
А аз мисля, че това със захранването е само извинение и то доста неубедително. Освен, че има снимки на други места, има и генератори, но... По- склонна съм да се доверя на подозренията на Сикорски.

# 51
А аз мисля, че това със захранването е само извинение и то доста неубедително. Освен, че има снимки на други места, има и генератори, но... По- склонна съм да се доверя на подозренията на Сикорски.

Защо пък да е неубедително, много е възможно наистина да е станало

# 52
Току що в инстаграм се активираха тв канала и акаунта на сериала. Дадоха по една реклама и след минута ги премахнаха. НЕЩО МАЙ СТАВА.

# 53
Що ли ми се струва,че може да се вихри огромен скандал и се мъчат да го прикрият.Не е нормална тази тотална липса на информация.
Сикорски, забелязала съм, че имаш добър нюх, така че сподели подозренията си, моля. Скандал вътре в екипа или между продукцията и купуващите продукта?
И двете.

# 54

Не казвам, че не е станало, а че това не е истинската причина да няма фраг. Толкова голяма продукция да изгубят ден за снимки само поради тази причина ми звучи несериозно.  Оснен, че писаха, че са отстранили проблема има и генератори, които също могат да го решат.

# 55
Айде бе този новия сериала Династията на Шакир Паша им изгоря имението и те въпреки всичко си пуснаха епизод и продължиха снимки. Както каза Фи има генератори. Те се скъсаха да снимат от събота. Плюс това имението светеше. Емрулах ли да няма ток…. Да отиде в Онур да си включи зарядното на лаптопа

# 56

Не казвам, че не е станало, а че това не е истинската причина да няма фраг. Толкова голяма продукция да изгубят ден за снимки само поради тази причина ми звучи несериозно.  Оснен, че писаха, че са отстранили проблема има и генератори, които също могат да го решат.

Ами може би искат да сложат нещо интересно във фрага

# 57
Епизод 33 ...
Толкова силен епизод, в който имаше от всичко по много...
Винаги невинните страдат и си ги отнасят, за Фуат става дума..
Веднъж ще стане герой и накрая помощта му ще излезе безполезна, защото той вече го няма...
Не знам защо, но мисля, че катастрофата въобще не беше случайна и е работа точно на Тарък, няма на кой друг да е....
Края на епизода просто ме хвана за гърлото, много емоционален и много тъжен...

# 58
Ей толкова време без фраг, направо са несериозни вечв.

# 59
Емрулах се включи

Общи условия

Активация на акаунт