Отговори
# 60
# 61
# 62
Айде лъжецът се появи

# 63
Както му написаха под поста: Каза той за 100000 път Grinning

# 64
MysteryG, благодаря за новата тема! 🌹
Ninka, да ти е жив и здрав именника!

VAL, в твои постове забелязвам противоречие от твоя страна. Пишеш ми за компромиси, полза да се връщаш назад няма, за младост и правота, идеализъм...
Преди време писах, че не ги разглеждам нещата от моя личен опит, защото не съм живяла живота на героите, но имах прилики с някои черти от характера на Сейран- кой не е бил малко инат и идеалист на младини... Ползата да се връщаш назад е да вземеш поука, кога, когато си вече малко израстнал и осъзнаваш това, което правиш. Благодарение на моите 19 г. сега давам съвети на децата ми.
Много пъти се сещам за репликата на Сейран, когато се отказа от договора със Ефе, който беше и с благотворителна цел за деца- "Какво да им кажа на тези деца, на какво мога да ги науча...". Не си я спомням точно, какво наистина щеше да разкаже Сейран, за тираничния си баща, за насилствения брак, за забраната й да учи...

# 65
Ах, Емрулах...Ни срам, ни очи....🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
Че и заплашва 🤣🤣🤣

# 66
Моля, ако някой знае за какво става въпрос да сподели, че днес засичам на няколко места поста на Езел.

https://x.com/Ezellottteeee/status/1876524359071727648?t=jzn1R8o … 1Eew3fbFLdRg&s=19

# 67
Чакам...

# 68
Чак ме е страх какво ще пуснат.😂

# 69
+1
Честит празник на всички празнуващи днес.🌹

# 70
То на мен това "нищо няма да е същото" хич не ми звучи добре!!!! Open Mouth

# 71
И мен взе да ме свива под лъжичката! Особено това "нищо няма да е същото", ми звучи като подгответе се за новата двойка.

# 72
Това нищо няма да е същото, според мен, няма да е свързано със СунФер.

# 73
То на мен това "нищо няма да е същото" хич не ми звучи добре!!!! Open Mouth

Може да е за добро. 😂 Досега знаем какви високопарни лозунги със сърца и боНби пускаше и видяхме, че я свършиха като кучето на нивата. Сега няма емотикони, белким пуснат нещо свястно.

# 74
За съжаление е прав - нищо няма да е същото, защото ни причиниха това, но се надявам да не достигнем ново дъно.

Общи условия

Активация на акаунт