Отговори
# 75
  • София
Моля, ако някой знае за какво става въпрос да сподели, че днес засичам на няколко места поста на Езел.

https://x.com/Ezellottteeee/status/1876524359071727648?t=jzn1R8o … 1Eew3fbFLdRg&s=19

Ще пиша утре или когато е по-спокойно. Неща, които вече се знаеха, но с подробности.

Ама и Емрулах е, не знам как да кажа, отмъстител, няма емотикони и таг, СейФер. О, и само сини отметки могат да му пишат Joy

# 76
Колко да е зле...Така ни опустошиха с края на 89 и фрага към него, че повече накъде 🤦‍♀️🤕

# 77
Понки,благодаря ,но не разбрах къде си противореча
Аз пък имам много житейски опит,както личен,така и семеен
Обградена съм с приятели и роднини,които имат здрави семейни традиции и са заедно почти от деца с половинките си
В днешни времена това рядко се среща
А се среща рядко точно,защото няма търпимост,толеранстност и всеки къса и хвърля,без да мисли и без да има представа какво предстои след това
Хиляди,ако не милиони даже деца на разведени родители с вече повредена психика от раздялата на мама и тате
Самотни жени,които се надяват следващият да е по-добър
Затова са моите постове
Когато намери една жена любов и още куп неща,които са и липсвали до сега,то нека да се бори със себе си,заради  себе си
Затова казвам,че персонажа на Ферит не е от най-черните и,че има потенциал да стане добър съпруг и баща
Особено след като обича толкова много Сейран
Няма да ме разбере млада жена,на която животът тепърва предстои и пред нея има широки хоризонти
Но пък и да развяваме феминистко знаме,едва ли е най-доброто,повярвайте

# 78
Значи........,подгответе плюнките,след фрага сме на летящ старт.Ако решат все пак да ни зарадват,яваш,яваш  ще разгадаваме.Притеснено ми е.

# 79
Изтръпнала съм от стрес. При тия сценаристи очаквам някакъв ужас. От друга страна мисля, че няма да посмеят. Но пък досега не са давали борещи се заедно и щастливи СейФер. За тях ще е много нова и различна линия. Та ха дано!

Последна редакция: вт, 07 яну 2025, 21:19 от ani.zaiche

# 80
Хвана ме голям страх Sad Май по-добре без фраг. Колко спокойно ни беше. Сега пак почват едни емоции. Ужас, вече очаквам неочакваното Simple Smile

# 81
Хвана ме голям страх Sad Май по-добре без фраг. Колко спокойно ни беше. Сега пак почват едни емоции. Ужас, вече очаквам неочакваното Simple Smile

Не се притеснявай. В това дизи няма чак толкова неочаквани неща. Тук там някое паралелче , тук там някоя нова за Феро  или нов за Сейро. Цикличност !

# 82
Добра вечер, момичета! Simple Smile
Мистери, за новата тема Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose
Вал, какво трябва да разбираме под "феминисткото знаме"?

# 83
VAL, тук пишем за героите, нали?
Човек се учи докато е жив, ама защо нашият бей изостава и се прави на велик...
Дори деспотичният му дядо не можа да му налее акъл.

# 84
Той е цитирал някой от фрагмента. Ще видим кой го казва.

# 85
Много им се дразня обаче. Не стига, че са сгафили с феновете,но и продължават да имат егати самочувствието. Много са нагли. Откъде това достойнство, ако не бяхме ние феновете досега да са заминали.
Ками, точно заради тази цикличност и паралели ме обзе стах Simple Smile

# 86
Единственото по-голямо дъно от настоящото, за мен ще бъде, ако не стане ясно какво точно се е случило и почнат да ми лепят Сейфери на нов етап в живота.

# 87
Единственото по-голямо дъно от настоящото, за мен ще бъде, ако не стане ясно какво точно се е случило и почнат да ми лепят Сейфери на нов етап в живота.
+1,Еве

# 88
Надявам се да стане ясно какво се е случило, но още повече се надявам нищо реално да не се е случило, за да мога някак и аз да си внуша, че съм сънувала кошмар някакъв.

# 89
Някой иска да види Афрам в Мароко Grinning
Направи ми впечатление това фен артче, защото съм била на това летище. Там отзад при палмите си чакахме групата автобуса. Само,че без Афрам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт