Отговори
# 615
  • Яко в Матрицата...
Превод на последния фраг, че да няма питанки Wink

Суна: Щеше ли да съжаляваш, ако в онзи ден беше избрал мен, а не Сейран?
Феро: Никога няма да разберем.
Сейро: Кака ме обвинява за всичко. Казва, че за трети път ще се развежда и аз съм била виновна за това. Обвинява мен, майка ми…
Суна: Мисля си, дали щях да преживявам всичко това, ако в онзи ден, когато глезльото Ферит каза: "Не искам тази, искам онази", ти поне малко ме беше защитила...
Мъж: Имаме записани всички съобщения на Господарката. Ще видите каква игра си играе с вас.
Аби: Господин Халис, да Ви запозная. Майка ми - Чичек.
Халис: Целта им не е унищожение, но със сигурност е отмъщение.
Аби: Отсега нататък око за око, зъб за зъб.
Каран: Да започваме тогава!
Чичек: Това е Каран — брат ти.
Ифакат: Какво ще правите с мен? Пуснете ме!
Ани: Ти отдавна заслужи това, Ифакат, за всичко, което си казвала…
Феро: Кой е следващият, според вас?
Аби(?): Семейство Корхан!

# 616
    Момичета,довечара някоя да драсне набързо ,сън ли е била целувката,фантазия или истинска.. Laughing

# 617
    Рени, благодаря за превода Heart

Демек, според Абидин, Ифакат заслужава изнасилване заради това, което е казала Head Band

Честно казано, нямам вече никакво удоволствие от гледането. Както знаете, аз гледам всичко от-до, но определено се насилвам напоследък. Язък!

За довечера нещо по-силно пригответе Stuck Out Tongue Winking Eye

Невероятна 🫰Heart

# 618
    Благодаря за превода, Рени! Heart
    Така отпадат всчки въпросителни. Simple Smile
    Откъде съдите, че Ифакат ще бъде изнасилена?
    Аз това отказвам да го повярвам.

# 619
    • Яко в Матрицата...
    Еве ❤, значи с това действие Аби доказва, че Ифакат е била права за него. Жената е лошата в историята, но е психолог и досега безпогрешно разгадава хората.

Сори, мацки, сигурно ви писна да го четете, но за н-ти път ще кажа, че този сезон беше излишен.

Фи, дори и да не е изнасилена, най-малкото е била разсъблечена и унизена, това поне със сигурност се вижда.

# 620
    Рени, и аз благодаря. Нямам питанки вече. Hands Plus1
    Мистери, и на теб благодаря. Учудих се на този превод, защото външният вид на Ферит не отговаря на подобни думи.

# 621
    Reni, много благодаря за превода и аз.❤️
    Не разбирам защо рязко всички и всичко трябваше да обърнат в тази посока тези "гении". Ферит, Суна, Абидин ...
    Нищо за мен не би оправдало насилието над Ифакат. А това, че Аби е главно действащо лице, е толко отвратително. Думи нямам ...
    Аз днес обаче ще гледам. Дадоха ни време и мисля, че всички в главите си видяхме и написахме най-отвратителните сценарии. Да чета само коментарите и тази седмица ще е още по-голяма мъка. Искам да разбера поне какво са "измислили" за Ферит и Суна. Искам да знам дали наистина ще сринат до основи образа на Ферит, който обикнах. Искам да видя силна и бореща се Сейран. Искам да гледам АфРам да му се не знае. Но и съм готова, поне така си мисля, и с този епизод просто емоционално наистина да се разделя със сериала, ако "сценаристите" продължат да копаят.
    За мен този сезон, колкото и отвратително да започна, показа в няколко епизода, че може да позволи да видим достоен край на тази магична история. За съжаление обаче само го загатна ...

# 622
    Еве ❤, значи с това действие Аби доказва, че Ифакат е била права за него. Жената е лошата в историята, но е психолог и досега безпогрешно разгадава хората.

Сори, мацки, сигурно ви писна да го четете, но за н-ти път ще кажа, че този сезон беше излишен.

Фи, дори и да не е изнасилена, най-малкото е била разсъблечена и унизена, това поне със сигурност се вижда.

Сезонът нямаше да е излишен, ако бяха развили сюжета за тези 2 години, които прескочиха незнайно защо. А точно тогава са се случили толкова много и все драматични събития очевидно, за които само загатват и намекват. Имало е материал, не за един, а за два сезона даже. Обаче само материал не стига, и талант трябва - сценаристки. Така си мисля аз. Вчера стана дума за сценаристката на "Присъда", който продължавам да гледам с интерес и не спирам да се кефя на сценария - стегнат, логичен, драматичен, завладяващ. И там са добри актьорите, но не разполагат със съкровището АфРам, което в нашия сериал направо прахосват. За това най ме е яд.

# 623
    • София
    Рени, благодаря за превода Heart

Направо ми се събуди любопитството, но съм инат и това, което направиха с предния епизод и фраг за мен беше голяма обида. Затова няма да им вдигам бройките в YouTube.
    Но пък искам да ви кажа, че почти изписахме темата за 3 дни и като цяло хем не ми беше скучно да чета, хем нямаше скандали, благодаря на всички за което 🧿🧿🧿

Последна редакция: пт, 10 яну 2025, 14:03 от MysteryG

# 624
    Рени, разбира се, че това действие на брата на Аби е брутално и цели поругаване честта на Ифакат. Разпознавам го като гнусна гавра с нея, но аз все се надявам, че не се е стигнало до изнасилване. Границата между двете (гавра и изнасилване) е много, много тънка, но я има и аз се надявам, че не е прескочена.  Надявам се и заради себе си, и заради Ифакат.

Последна редакция: пт, 10 яну 2025, 14:05 от Fi79

# 625
    Момичета,довечара някоя да драсне набързо ,сън ли е била целувката,фантазия или истинска.. Laughing

Ако разберем, ще напишем Grinning Според мен, засега ще го оставят да виси без отговор.

Не мога да се сдържа и ще кажа, писна ми от Абидин и Суна, писна ми и от Ерсин и Берил. Заради тези мижитурки с договорки под сурдинка, направо похарчиха Афра и Мерт пак. И да, разделям напълно сериала от реала.

# 626
    • София
    Еве, щом и на мен ми омръзна от тях, дето все ги защитавам, смятай....

# 627
    Аз чета с интерес мненията Ви, но ще си позволя, че колкото и гнусно и грозно да е случилото се с Ифакат, съгласете се, че очевидно всичко е колело в живота и се връща рано или късно под една или друга форма.
    Какво имам предвид?
    Тя ще се чувства унижена, защото е съблечена и гола.
    А Суна и Пело не се ли чувстваха унизени, когато Ифакт ги накара да се събличат пред нея?

Не казвам, че е правилно, а казвам, че всичко се връща…

# 628
    Тя ще се чувства унижена, защото е съблечена и гола.
    А Суна и Пело не се ли чувстваха унизени, когато Ифакт ги накара да се събличат пред нея?

Не казвам, че е правилно, а казвам, че всичко се връща…
    Butterfly, примерите, които даваш не кореспондират със ситуацията на Ифакат. И Суна, и Пелин можеха да откажат, но не го направиха, защото гонеха егоистичните си цели. И двете имаха избор, докато на Ифа не й е даден такъв. Въобще разликата в ситуациите е огромна и несравнима.

# 629
    Изобщо няма база за сравнение, защото Суна никой не я е разсъбличал насила и разкъсвайки й дрехите, докато е вързана. Пелин не помня да се е събличала, но и да е, пак не е било насила.

Общи условия

Активация на акаунт