Отговори
# 600
Албенка, Абидинов петък! 🤣🤣🤣
Абсолютно дели! 😂

Хахахахахах,точно така,Белл

# 601
Ако сериала върви така май Аби и Суна ще си вървят. Суна ще се споменава или появява от време на време.

# 602
Добро утро, момичета! 🫶
Честит петък! 🎉

Единият със спойлерите се е вихрил снощи!
Скрит текст:
1. Трябва да знаете това: Сейран няма да напусне Ферит, Сейран ще защитава Ферит, Сейран ще избере Ферит, Сейран ще бъде до Ферит завинаги.
2. Суна ядоса много хора и притесни всички вас, но скоро всички ще й се смеят.
3. Serpil ще се завърне в предстоящите епизоди.
4. Сейран ще бъде прострелян, Сейран ще бъде ранен

Добро утро, момичета!😊

Първа точка от спойлера много ми хареса. 🥰 Аз пак сложих розовите очила и вярвам, че и целувка не е имало.

# 603
Честит ни Сейферски петък!🥰
Дано епизода е добър и дано ни върне нашите Сейфер! ❤️❤️🧿🧿🧄🧄

# 604
Добро утро, момичета!
С много размисли и страсти я добутахме до петък.Надявам се да гледаме един наситен с действия и даващ отговори епизод.Аз поне съм доста .любопитна.Приятно гледане и ще се срещнем посред нощите, или на метли или с танцова стъпка.

# 605
Добро утро, момичета! Ще ми се да кажа честит Чапкънов ден, но нещо не ми идва отвътре Simple Smile Отдавна не ни е честит,ама хич.
Дано поне са си взели забележка,че феновете можем и да ги сринем,ако пожелаем и да си оправят бакиите, където ги надробиха. Не само да ги замажат,а наистина да ги оправят.
Аз междувременно продължавам да си мечтая Simple Smile

# 606
Изумена съм от промяната на Абидин. Как може да стои най-спокойно като вижда онзи какво прави с Ифакат, направо е отврат този човек. 🤮 Суна не знам как ще се отърве от него, тя допусна много грешки, но не заслужава да преживее още насилие, а Абидин като го гледам сега може да й причини много лоши неща, ако тръгне да го напуска.

# 607
  • София
Ако този кадър е от стаята на Сейран, какво е това оранжево нещо?

ПС Лампата е, пак се бях вкарала във филма Joy

Абидин наистина нещо не ми се връзва как го промениха, че такава злоба към Ифакат. Той вярно се е занимавал с побоища и мъчения, ама това вече не е нормално.

Последна редакция: пт, 10 яну 2025, 10:00 от MysteryG

# 608
Изумена съм от промяната на Абидин. Как може да стои най-спокойно като вижда онзи какво прави с Ифакат, направо е отврат този човек. 🤮 Суна не знам как ще се отърве от него, тя допусна много грешки, но не заслужава да преживее още насилие, а Абидин като го гледам сега може да й причини много лоши неща, ако тръгне да го напуска.
+1,Лилия
Сега си мисля,ако тоя мръсник,гадняр,мога и по нецензурна дума да употребя за Абидин,но ще се въздържа,наистина позволи или той,простреля Сейран...накрая,тия смотльовци,сценаристите,да не вземат да им простят и на него и Суна и заживели дълго и щастливо,цялото семейство Корхан.Това няма да го приема,давам им още 3,4 серии да се вихрят и в девета глуха.

# 609
Сега изгледах фрагмана с рус. суб. Има едни думи на Сейран - "Той за всичко обвинява мен, обвинява мама, мен, сестра ми". Кой е Той? Ферит или Кязъм. Веднага след думите следва образът на Ферит и думите на Суна към майка й, че ако на времето са я защитили, животът й може би е нямало да бъде същият. Ако думите на Сейран се отнасят за Ферит... значи и той търси причини не където трябва.

# 610
Колко ми е интересно да Ви чета 😀
В колко часа излъчват епизода? Коментирате ли в реално време докато се излъчва или първо го изглеждате, чакате субтитри и тогава коментирате?

# 611
Сега изгледах фрагмана с рус. суб. Има едни думи на Сейран - "Той за всичко обвинява мен, обвинява мама, мен, сестра ми". Кой е Той? Ферит или Кязъм. Веднага след думите следва образът на Ферит и думите на Суна към майка й, че ако на времето са я защитили, животът й може би е нямало да бъде същият. Ако думите на Сейран се отнасят за Ферит... значи и той търси причини не където трябва.
Кате, аз също се бях хванала за това той (он в руския фраг), но ако изходим от факта, че в турския няма родове, то не би трябвало да имат родове и личните месноимения в 3 л.ед.ч. ,така че това той всъщност може да е тя и става дума за Суна. Аз така си го разтълкувах, но може и да греша.

Последна редакция: пт, 10 яну 2025, 11:08 от Fi79

# 612
  • София
Коментира се в реално време, но основно след серията. Ако е скучна има около 30-40 коментара за цялата вечер, ако е интересна аз съм виждала и до 130 да стигат. Довечера ще е второто, предполагам.

Кате, аз този превод гледах и смисълът е друг

Вероятно Сейран споделя с Ферит, това е вечерта след като той спи при нея, защото вече е с пръстена от дядо си. След това отива и говори със Суна.

# 613
# 614
Голяма чаровница е Афра. Сигурно в турското и световното кино ще се намерят актриси, които са по от нея. Но тя не е по, а е най! Не е въпрос само на красота, а на уникално излъчване през два невероятни ретранслатора - очите й.

Общи условия

Активация на акаунт