Отговори
# 585
А бе,най-луд от всички ще се окаже май Абидин.Тя и Айшето ще вземе да му се назлъндисва накрая ако не е мазохистка.Не може да си влюбена в мъж който се държи така с жените,имайки предвид и Ифакат.Май цялата му злоба от сиропиталището започна да излиза наяве,само не знам защо не я "излива" върху жената която му казва,че му е майка.Щото сценаристите по-тъпо нещо не можаха да измислят.Скелети,скелети,отмъщения,насилия над жени,въобще ни се сервират болни фантазии на болни хора.

# 586
Този профил още от 89еп твърди, че всичко е нереално и днес отново го твърди. Доста подробно обяснение направи в Х. Звучи компетентно.

# 587
Каква свалка, Фи..Моля те 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
Отмъщението за което говори Ферит е свързано с това, че избирайки Сейран, той все пак не се подчини докрай на семейството си. Намери си вратичка, пак да бъде на неговото...Още в първи епизод, когато се напи и бълнува за Сейран беше ясно, че е впечатлен от нея, а после осъзна, че направо и главата му е заминала. Не зачерквайте Ферит...Той не е само този Ферит от 89!!!
Диче, вече не знам как да нарека онази гнусна сцена и свалка ми е най- мекият вариант.
За избора на Сейран като отмъщение съм написала абсолютно същото, така че явно съм схванала същността. Също така много добре си спомням думите му към Суна (тя стоеше на стълбата, а те двамата със Сейран слизаха) от серията, в която СейФер ходиха на първа среща (този сезон), как си е изгубил главата по Сейран още в Антеп. Но не това казва в разговара със същата тази Суна в 89 еп., съгласи се.
Аз най- много се бунтувам срещу това безумие, което ни показаха и бях мноооого дълго време във фаза отрицание, защото не исках да зачерквам Ферит, а още по- малко пък СейФер. Ще те излъжа обаче, ако ти кажа, че нямам проблем след случилото се и че мога да се радвам отново на любимата двойка. Имам! Имам огромен проблем с всяка форма на предателство. Sad
 P.S. Бях писала, че ще си взема всички лоши думи за сценаристите назад, ако направят така, че онази сцена да излезе нереална. Даже и ода щях да им пиша. Simple Smile От фраговете обаче съдя, че ода няма да има. Дано да греша, разбира се! Аз епизода ще го гледам и вече тогава ще коментирам. Сега приключих.

Последна редакция: пт, 10 яну 2025, 00:56 от Fi79

# 588
Фи, за мен Ферит говори за различни неща!  Това, което каза на Суна на стълбите го помня. И казаното на дивана, не изключва казаното на стълбите. Поне според мен.

# 589
Възможно е наистина всичко да е в главата на Суна и тя да вярва, че е истина, а Ферит да е бил толкова пиян, че да не знае какво е станало и да й повярва. Помните ли два пъти Есме имаше едни видения, че убива Кязъм. Така ги дадоха ясни, без замъгляване, което използваха при сцената на бременната Суна и Ферит. Може и сега да е така. Но пък дадоха ефекта на 180. Много в Х пишат, че се използва в такива случаи. Сцената на диванчето може да се раздели на две части: пияни и трезви. Докато са пияни да е реално, докато са трезви да е сън на Суна.

В Х има мнения, че Аби е подведен, че Чичек му е майка. Тя просто го използва за отмъщение и го манипулира.

Последна редакция: пт, 10 яну 2025, 01:08 от ani.zaiche

# 590
  • София
Аз също имам проблем с двойката СейФер, затова спрях да гледам сериите. Но да забравя какво съм гледала 88 серии няма да стане. Не приемам този Ферит от миналата серия и това е. Няма и да го приема.
И не защитавам него, ако така изглежда, защитавам си СейФер. Има нещо гнило в тая цялата работа.

# 591
Във фитнеса Ферит отново държи ръцете си скрити в джобовете. Значи има проблем с тях, а не, че е студен към Сейран и не иска да я докосва. Ура! Успокоих се.

Замислих се какво ще стане сега с Аби. Край на братството с Ферит. Но сега и положението на Суна става особенно. Тя не може да е в имението, а с Аби. Това означава, че особенна става ситуацията със Сейран. Суна трябва да реши: развежда ли се или не. Ако обича Аби, би трябвало да е с него. Но сегашното му поведение е отблъскващо и сигурно ще се разведат, голямата любов бързо се срина. Тогава Суна става опасна, защото е свободна. Ферит също е свободен. Ужас!
Ами ако се окаже, че Аби е подведен и Чичек не му е майка. Какво ще прави Аби. Загубива жена си, брата си, семейството си.

Щом Суна задава "В онзи ден ако беше предпочел мен, а не Сейран.Щеше ли да съжаляваш?" и ако отговорът на Ферит е "Никога няма как да научим това." , то нищо не се е случило между тях. Ако Ферит има чувства към нея, отговорът щеше да е друг.

Последна редакция: пт, 10 яну 2025, 02:02 от ani.zaiche

# 592
Добро утро, момичета! 🫶
Честит петък! 🎉

Единият със спойлерите се е вихрил снощи!
Скрит текст:
1. Трябва да знаете това: Сейран няма да напусне Ферит, Сейран ще защитава Ферит, Сейран ще избере Ферит, Сейран ще бъде до Ферит завинаги.
2. Суна ядоса много хора и притесни всички вас, но скоро всички ще й се смеят.
3. Serpil ще се завърне в предстоящите епизоди.
4. Сейран ще бъде прострелян, Сейран ще бъде ранен

# 593
Цитат
Щом Суна задава "В онзи ден ако беше предпочел мен, а не Сейран.Щеше ли да съжаляваш?" и ако отговорът на Ферит е "Никога няма как да научим това." , то нищо не се е случило между тях. Ако Ферит има чувства към нея, отговорът щеше да е друг.

Думите на Ферит се отнасят към онзи минал момент, в който е направил своя избор в Антеп. За него пита и Суна, надявайки се, че съжалението му ще подхранва настоящите й объркани мисли. Тя си е фиксирана в онази случка, за нея тя е болезнено унизителна. От отговора му нищо не следва за случилото се (каквото и да е то) в еп. 89. То би трябвало да се оценява в настоящия контекст - грешки, нападки от околните, алкохол, липса на самоконтрол, изблици на първични страсти...

# 594
Добро утро Heart
Честит ни петък.Аз очаквам с нетърпение серията и вярвам в нашето момче и момиче Heart
Белче,само Серпил липсва в картинката Joy ,но пък ще е яко да изкара компроматите които уж има,срещу Суна и Сейран да разбере наистина каква какичка има.
Чакат ни много интриги ,единствено е гадно,че все жените обират всичко в тоя сериал.Дано Ифа не е изнасилена,може да е убийца,интригантка и зла жена,но никоя жена не заслужава това.А за Сейро и аз си мислех,че тоя дявол Абидин,ще е следваща в списъка му за отмъщение.Тя не му приписа имението.Дано ако е простреляна е леко,само одраскване.Суна и Абидин са си лика прилика,удариха дъното.

# 595
Добро утро, както пишат в Х, днес е свещен петък, не е грях псуването

# 596
Честит дори вече не знам какъв петък СейФеров или Чапкънов. Та честит ни петък,дами😘. Довечера ще псуваме. След епизода или по време на епизода. Енда мечта на фандома

# 597
Честит ни петък. Ще следя коментарите Ви с интерес.

Благодаря на всички за пожеланията Ви снощи! 🙏🏻🍀

# 598
Добро утро и от мен!

# 599
Албенка, Абидинов петък! 🤣🤣🤣
Абсолютно дели! 😂

Общи условия

Активация на акаунт