Отговори
# 675
Еми,даваха Суна да си оправя дрехите.Честито.

Дадоха я само, че си е облякла жилетка.

# 676
Въй,телефона си изпуснах чак,че и реклами дадоха да преглътнем. Споко нищо е нямало.

# 677
  • Яко в Матрицата...
Ее, може ли така сега... Чак ми стана любопитно Joy Нали щяха да дават internet özel Stuck Out Tongue Winking Eye

# 678
3 секунди от епизода, а на мен ми е много лошо 😭🤣

# 679
Не ми хареса това началото. Видяхме един разхвърлян диван и Суна да си облича/ оправя жилетката и веднага бам реклами? Какво по дяволите се случва?

# 680
Надявам се той да е бил горе а тя долу на дивана...оффф що се хванах да гледам

# 681
Не ми хареса това началото. Видяхме един разхвърлян диван и Суна да си облича/ оправя жилетката и веднага бам реклами? Какво по дяволите се случва?
Кекс,опечен.

# 682
Напротив, консумиран е момента. Не се облича без причина Суна.

# 683
Май от дивана са се преместили на по- удобно място. Видяхме Суна в дъното на стълбата да си облича жилетката и да гледа нагоре, където е спалнята.

# 684
Бива ли така да започне епизода…

# 685
  • Пловдив
Явно двамата млади са се взели Rage Пълна отврат и сак ще легне после да Сейро?

# 686
Какво видях аз  : разхвърляна стая , отрупана маса , свещи и Суна си облича жилетката.  Ами...... ще изтърпя и този епизод и ..... няма да гледам Феро и Суна .

# 687
Напротив, консумиран е момента. Не се облича без причина Суна.

Нарочно дават така сцената, за да пощурят феновете. Нищо не е станало според мен.

# 688
  • Яко в Матрицата...
Нали усещате как пак хлъзгат народа и той още 10 епизода се се чуди имало ли е нещо или не...
Залагам, че нищо конкретно няма да дадат.

# 689
Споко мацки Grinning не знам да плача ли, да се смея ли !?! Сега ще има и хоп след няколко ще се окаже , ме е нямало.
Имало е и още как!!!

Общи условия

Активация на акаунт