Отговори
# 720
Искам да видя сега Роксис какво ще каже за Абидин и Суна? Много бързо поиска развод влюбената Суна Simple Smile Може ли и някой да каже на Абидин да спре да крещи като ненормален. Развалиха и техните образи. Не мога да ги гледам

# 721
Напълно луда за връзване...

# 722
Тя да не си мисли, че ще се омъжи за Ферит като се разведе с Аби.

# 723
Какво каза Ифакат на Абидин разбрахте ли?

# 724
Понеже този сценарий ме оставя без думи да си излея другата мъка. Много харесвах Аби като образ. Много свежест носеше най-вече в началото на първи сезон. Определено смятам, че Ерсин игра по-добре онзи усмихнат, загрижен и подкрепящ Абидин. Ще се повторя, но не мисля, че той е актьор за драматични роли. Берил също никак не ми е убедителна. За нея не съм сигурна дали е заради изперкалата Суна, която искат да играе, или просто не и се получава.

# 725
В таксито си го представи как се съблича. Консумирано е. Убедена съм.

Е те не показаха нищо по-различно от фрага, просто го изрязаха в миналата серия

# 726
Суна съвсем откачи

# 727
Малко Сейфер за разкош

# 728
Това е от профилът със спойлерите.

Скрит текст:

# 729
Това е от профилът със спойлерите.

Скрит текст:

Аз също мисля,че нищо не се е случило.Какъвто и да е Ферит,не вярвам да е толкова хладнокръвен.А и как изгони Суна.Тая и обърна внимание и полудя пак по него.

# 730
Суна е ужасна .. как въобще има очи да говори със Сейран!
Много нагла и подла!

# 731
Оф Орхан и Ифакат. Защо пак това бе ... защо 🤢🫣🤢

# 732
Ферит е по-гаден и от Суна!
Да се правим , че не е станало .. отвратителни са!

# 733
Еееее Марбела,всички знаем,че я целуна,нищо повече не е имало.Дори и се извини на Суна.За него е било като извинение,че не е избрал нея.Боже,станах адвокат на Ферит...

# 734
Мисля от сега нататък да го карам само на черен хумор и комедия Simple Smile Няма как иначе да издържа всичките простотии.
Имало ли е целувка между Ферит и Суна, нямало ли е, реално ли е или е нечие въображение.
Все ми е тая Sad

Общи условия

Активация на акаунт