УСАГБ "СЕЛЕНА" - гр. Пловдив - ТЕМА 26

• 43 341
  • 802
  •   1
Отговори
# 60
А с паркинга пред супер маркет Лекси в съседство как стоят нещата?

# 61
За през деня няма проблем. Но съм виждала коли със скоби. Явно като затвори магазина, ако има коли на паркинга викат или паяк или слагат скоба

# 62
  • Сливен

Последно през 2023 година като го позлвахме, служител ни каза, че трябва да пазаруваме в магазина или да използваме кафенето, за да се възползваме от безплатният пракинг, но не се сещам дали час - два или половин даже. Спомням си, че точно нея година, започнаха да слагат и оградите от към болницата - тези към бариерата. Сещам се и за нещо от рода на 10 лева, ама за колко време и защо, нямам представа.

# 63
  • до най-прекрасния мъж
Частен е и е само за клиенти на магазина. Спирали сме там само когато ММ е в колата. В противен случай има вероятност да получите скоба.
Аз съм престоявала около 6-7 часа на паркинга на Селена. Взеха ми сума спрямо престоя. Няма намаление за повече часове. Търсете някъде наоколо платен паркинг на денонощие или пред някой от околните жилищни блокове вариант.
И за през деня правят проблем в Лекси, зависи, на късмет е.

# 64
Здравейте, как протича срещата с анестезиолозите преди секциото? 🙂

# 65
При секцио не знам, но си мисля че е по същия начин като преди операция. Попълва се един въпросник - кръвна група, фамилна обремененост, алергии, претърпени операции до момента. След това събеседване с анестезиолог.
Здравейте, как протича срещата с анестезиолозите преди секциото? 🙂

# 66
Здравейте,

Предстои ми раждане и се следя в Селена при д-р Петрова и термина ми е в началото на април, та искам да попитам за мнения от кой лекар сте доволни за избор при раждане. Чета много хубави мнения за д-р Матев. Но все пак ми се искаше някой да си каже мнението. За пръв път ще раждам в България и още не ми е ясно горе долу как става това уговаряне преди раждането. Искам и много държа да си родя нормално, разбира се ако всичко е наред и ми се искаше лекаря да е също привърженик и специалист по това.(Това ще ми е трето раждане като предишното си е било също естествено). Аз не съм от града и евентуално сигурно ще ми се наложи да пътувам 100 км преди раждането. Та на кратко ще се радвам да споделите мнение при кой сте раждали( секцио или нормално) и впечатленията ви.
Благодаря на всички отзовали се.

# 67
Здравейте! Искам да попитам тези от вас, които са правили биохимичен скрининг в Селена, колко време чакахте за резултатите и къде ви ги изпратиха. Благодаря предварително!

# 68
Здравейте, интересувам се Д-р Даниел Ставрев следи ли бременност по ЗК ? Била съм при него за други неща и минаха по ЗК,но за следене не съм запозната. Благодаря

# 69
Доколкото знам не. За всеки случай може да звъннете на регистратурата.
Здравейте, интересувам се Д-р Даниел Ставрев следи ли бременност по ЗК ? Била съм при него за други неща и минаха по ЗК,но за следене не съм запозната. Благодаря

# 70
Може да ви пуска изследванията, които се полагат по ЗК през бременността, но ще си плащате за всеки преглед при него. Малко непоискано мнение/допълнение - тъй като е много натоварен, ако не е проблемна бременност, не бих ви препоръчала да се следите при него, защото ще чакате доста за всеки преглед. Часовете не се спазват при него.

# 71
Може да ви пуска изследванията, които се полагат по ЗК през бременността, но ще си плащате за всеки преглед при него. Малко непоискано мнение/допълнение - тъй като е много натоварен, ако не е проблемна бременност, не бих ви препоръчала да се следите при него, защото ще чакате доста за всеки преглед. Часовете не се спазват при него.

Била съм му пациентка предните месеци за друго и наистина повече от 1ч не съм чакала. Знам,че е много натоварен. Не знам каква ще е бременността, защото е съвсем в началото. Но с предната имах контракции още от 5 месец и накрая изкарах 2 месеца на легло. Просто останах много доволна от него и търся мнение и за тези неща. Благодаря ви !

# 72
Стискам палци за безпроблемна бременност. Той ми беше израждащ лекар и останах изключително доволна от него.

# 73
Здравейте, някой знае ли цената по КП за лапароскопска операция за киста на яйчника? 🤔🤔

# 74
  • до най-прекрасния мъж
Д-р Даниел Ставрев следи по ЗК. Пуска всички полагащи се изследвания по ЗК, има и няколко безплатни прегледа, но те са твърде малко, така или иначе. Дава и направления за други специалисти, ако е необходимо. Аз съм вземала за офталмолог, тъй като съм с висок диоптър, а исках да родя нормално. Самият той ми предложи, като говорихме за механизма на израждане.
Но, наистина много се чака при него. Аз бях инвитро, плюс рискова и проблемна и реших да изтърпя това неудобство. Освен на кабинет, също оперира и изражда, както и приема момичета без час по спешност, посещава пациентките си, настанени в болница - с проблем или родили. И затова се получава изместване на часовете. За мен си струва. Аз и родих при него.

Общи условия

Активация на акаунт