УСАГБ "СЕЛЕНА" - гр. Пловдив - ТЕМА 26

• 39 784
  • 802
  •   1
Отговори
# 795
  • Пловдив
Здравейте,  ако си родила в събота след обяд,  вторник  или сряда ще те изпишат?

Ако всичко е наред с вас и бебчето :
При нормално раждане - вторник
При секцио - сряда

# 796
Благодаря !

# 797
Мацки, дайте един телефон на Селена, на който да ме отразят веднага - звъня и на мобилния, и на стационарния на регистратурата, но никой не ме отразява.

Записаха ми инсеминацията за вторник, вместо за понеделник и снощи се усетих каква грешка е станала. 🙄

# 798
Мацки, дайте един телефон на Селена, на който да ме отразят веднага - звъня и на мобилния, и на стационарния на регистратурата, но никой не ме отразява.

Записаха ми инсеминацията за вторник, вместо за понеделник и снощи се усетих каква грешка е станала. 🙄
Днес е неделя и няма кой да вдигне. Има дежурни, но не отговарят на телефона. Ходих в неделя на ехокардиография и на регистратура няма никого, търсих дежурна сестра, да попитам за кабинет.

# 799
Взеха, че ми вдигнаха сега и се оправих. Ама звънях цял ден като обезумяла. 🤦🏻♀

Днес е неделя и няма кой да вдигне. Има дежурни, но не отговарят на телефона. Ходих в неделя на ехокардиография и на регистратура няма никого, търсих дежурна сестра, да попитам за кабинет.

# 800
Взеха, че ми вдигнаха сега и се оправих. Ама звънях цял ден като обезумяла. 🤦🏻♀

Радвам се, просто аз търсих някой 15мин и по коридора намирах само родилки.
Да не е спам, предстои ми октомври раждане при Яна Константинова, някой раждал при нея скоро? Имам пълно доверие, но искам да успокоя съзнанието си, че има и други минали по “моя път”.😅

# 801
То в неделя бомба е паднала. 😅 Не че и през седмицата не е трудно да се свържеш. Явно си имала късмет.

# 802

Общи условия

Активация на акаунт