УСАГБ "СЕЛЕНА" - гр. Пловдив - ТЕМА 26

• 43 309
  • 802
  •   1
Отговори
# 750
Здравейте, дами,

Съжалявам, че пиша извън темата, но бих искала да попитам дали имате препоръки за педиатри в Пловдив, които приемат нови пациенти, тъй като досега получих само откази.
Благодаря ви предварително.

# 751
Здравейте,
Др Ямакова ,има кабинет в с. Труд и в Пловдив. Тя е педиатър, а на вас ще Ви трябва и джипи.
Здравейте, дами,

Съжалявам, че пиша извън темата, но бих искала да попитам дали имате препоръки за педиатри в Пловдив, които приемат нови пациенти, тъй като досега получих само откази.
Благодаря ви предварително.

# 752
Здравейте! Предстой ми индукция или предизвикване на раждане. Някой минал ли е по този път да сподели. Не се страхувам, но чувството от непознатото не го обичам 🫣🤭 При д-р Даниел Ставрев се следя.

# 753
Здравейте! Предстой ми индукция или предизвикване на раждане. Някой минал ли е по този път да сподели. Не се страхувам, но чувството от непознатото не го обичам 🫣🤭 При д-р Даниел Ставрев се следя.
Защо се налага? Преносвате ли?

# 754
Защо се налага? Преносвате ли?

Не. В деня на индукцията ще съм 39 г.с. Но бебето расте големичко още от начало си избързва със седмиците, аз съм слабичка и другото което е, че живеем на 3 часа път от болницата и се притеснявам дали ще успея да стигна навреме. Та доктора ми предложи този метод и аз се съгласих.

# 755
Здравейте към дамите които са родили е болницата, доктор Боев извика ли ви за преглед отново няколко дни след изписването. Аз си говорих с няколко жени и всички сме повикани заради по високо кръвно в някой момент около раждането. След това обаче съм си все с ниски както обикновено. И се чудя дали не е просто практика, не толкова че е при необходимост

# 756
Здравейте,

Бихте ли могли да ми кажете дали след раждането показват бебето на бащата и има ли предвидено място, където той може да изчака по време на раждането?

Да, чака се в регистратурата, където ви приемат за раждането и бебето като се роди го обличат и го показват през вратата. Не е нужно през цялото време да се чака отпред, ако е секцио му пишете, когато влизате в операционната и до 15 мин показват бебето. А ако е нормално мисля, че ще ви кажат кога да се обадите на таткото да чака отпред. В деня на раждането свиждания не са разрешени. Вече на другия ден може да дойдат да ви видят, но бебето не може да го види до изписването, понеже се оставя в детската стая.

# 757
На въпросния доктор това му е практиката, да плаши и всява смут. Ако имате притеснения - потърсетв друг.

Здравейте към дамите които са родили е болницата, доктор Боев извика ли ви за преглед отново няколко дни след изписването. Аз си говорих с няколко жени и всички сме повикани заради по високо кръвно в някой момент около раждането. След това обаче съм си все с ниски както обикновено. И се чудя дали не е просто практика, не толкова че е при необходимост

# 758
Дами, предстои ми планов прием в болницата за премахване на полип с хистероскопия. Като знам колко чаках за преглед /2 часа след часа си/, ми се ще да се информирам: как става приема /трябва да съм в болницата в 8ч./, пак ли е толкова бавно и мъчително? Пътеката ми е с 2 нощувки, ако всичко е наред ще ме карат ли да лежа в болницата и двете нощувки? Да, можеше да си питам лекаря, но не го попитах. Незнам колко "натоварена" с багаж да отивам...🙄

# 759
  • Пловдив
Wine от състоянието и лекарят ви зависи дали ще ви пуснат по-рано.
За приемането нямам спомен, но според мен зависи от натовареността им в дадения момент, случвало ми се е веднага да вляза, имало е случаи да чакам с часове.

# 760
Въпрос към вече родилите - възползвахте ли се от двата прегледа за детето или за вас и как протекоха. Разбрах, че моят преглед ще се извършва от дежурния на смяна лекар и да ви кажа не съм сигурна дали ще ходя. Аз бях при моята докторка, която ме изроди и тя ме погледна как се възстановявам. Но за детето ми е интересно как протичат ако има майки които са били и могат да споделят

# 761
Ние ходихме само на един ,защото следващия се подаше при педиатъра ,който бяхме избрали .
Прегледа беше при Др Пепелавов, страхотно отношение към бебоците и към нас (родителите ) . Много обяснява ,дори неща ,за които не се бяхме сетили . Тръгнахме си усмихнати ,заредени с енергия 😊😊😊
Ако можеше той да им стане педиатър на драго сърце ,но вече дава дежурство само в Селена .

Въпрос към вече родилите - възползвахте ли се от двата прегледа за детето или за вас и как протекоха. Разбрах, че моят преглед ще се извършва от дежурния на смяна лекар и да ви кажа не съм сигурна дали ще ходя. Аз бях при моята докторка, която ме изроди и тя ме погледна как се възстановявам. Но за детето ми е интересно как протичат ако има майки които са били и могат да споделят

# 762
Аз не ги ползвах , защото ми бяха дали за след 20 дни час. Детето е родена януари и не исках да го разнасят. Живеем на мас път.
Нямам наблюдения.

# 763
Аз се възползвах само от един преглед при педиатър (д-р Пепеланов). Честно казано можехме и без него да минем, не ми беше особено полезен, защото вече имах информацията от личния лекар на малчо. А за себе си отидох при лекаря, който ми водеше раждането, не исках да ме преглежда дежурен.

# 764
Здравейте. Може ли да споделите как минава раждането при д-р Чалова. Насочила съм се към нея. Преди година имам преждевременно раждане за съжаление с фатален край…. При следваща бременност искам тя да ме следи и се надявам да нямам фрапиращо и ужасяващо раждане и епизотомия без упойка ,  чувала съм добри неща за нея и че естествено и секцио бързо се справя със ситуацията , но ще се радвам нейни пациенти да споделят как преминават и двата типа раждане, кога и звъните , кога сте в болницата за прием кога ви слагат упойка как преминава тя. Кой е акушера който и асистира и работи с нея всичко ме интересува. Ще ви бъда благодарна много 🙏🙏🙏🙏🙏🥺

Общи условия

Активация на акаунт