УСАГБ "СЕЛЕНА" - гр. Пловдив - ТЕМА 26

• 43 326
  • 802
  •   2
Отговори
# 735
Нищо не носихме като почерпка/подаръци при първото раждане, няма да носим и сега. Не смятам за нужно и като цяло ми е странно като практика.

# 736
Много благодаря за споделеното🤗 а колко време след това Ви донесоха бебчето?

Момичета, в стаите има ли хладилник? И с какво ви захраниха след секцио? Чух за кисело мляко с бисквити, но понеже съм алергична към лактоза мисля да си донеса кисело мляко без лактоза, но ще има ли къде да го съхранявам?🤗
Бебето го донесоха същия ден следобед за около 30 мин. На втория ден, след раздвижването, ни ги оставиха и имахме консултация по кърмене, която беше много полезна🤗
Съвет: носете си някакви неща за хапване. Аз родих в четвъртък и ни захраниха вечерта с мляко и бисквити.  В петък беле само супа, а през уикенда нямаше керъринг. Честно казано,  на мен храната не ми стигаше. Лошото беше, че семейството ми е на 100км, а заведението не работеше в неделя.

# 737
Много благодаря за споделеното🤗 а колко време след това Ви донесоха бебчето?

Момичета, в стаите има ли хладилник? И с какво ви захраниха след секцио? Чух за кисело мляко с бисквити, но понеже съм алергична към лактоза мисля да си донеса кисело мляко без лактоза, но ще има ли къде да го съхранявам?🤗
Бебето го донесоха същия ден следобед за около 30 мин. На втория ден, след раздвижването, ни ги оставиха и имахме консултация по кърмене, която беше много полезна🤗
Съвет: носете си някакви неща за хапване. Аз родих в четвъртък и ни захраниха вечерта с мляко и бисквити.  В петък беле само супа, а през уикенда нямаше керъринг. Честно казано,  на мен храната не ми стигаше. Лошото беше, че семейството ми е на 100км, а заведението не работеше в неделя.

Като няма кетъринг уикенда не носят храна ли? Защото при мен вероятно операцията ще е петък и също семейството ми ще е на около 100 км. А аз и месо не ям и като цяло е трудно при мен. А имаме ли право да излизаме от болницата например и да отидем до близкия супермаркет?

# 738
аз също съм вегетарианка и не ям месо. Почивните дни няма кетъринг - смисъл, че няма меню. Иначе си носят- едно местно , едно безместно.
В моя случай беше ориз със зеленчуци, понеделника беше почивен ден, май имаше супа и чак вторникбеше работен ден, в който ми донесоха лист меню. Мен в случая ме изписаха и не се възползвах.
в рабнто дни работи и барчето горе.
Когато аз важдах не даваха да се излиза от отделението , нито да се ходи до магазин.
носих си някаква барчета и май ябълка.

# 739
Аз не ям по много, но и на мен храната не ми беше достатъчна понякога. А и не ям всякакви храни. Това беше менюто в събота и хебърка за закуска , към храната дават 2 филии хляб и плод.

# 740
Аз също не ям месо и съм доста капризна. Мъжът ми е в града и ще може да идва постоянно, но пак ме обзема паника. Знам, че не съм на хотел, но просто изпитвам кофти чувства да ям неизвестна храна. Не ям по ресторанти и ще оцелявам на солети, ядки и барчета в болницата..
Успех на всички, ще оцелеем 3-4 дни и после ще ядем!😅

# 741
аз също съм вегетарианка и не ям месо. Почивните дни няма кетъринг - смисъл, че няма меню. Иначе си носят- едно местно , едно безместно.
В моя случай беше ориз със зеленчуци, понеделника беше почивен ден, май имаше супа и чак вторникбеше работен ден, в който ми донесоха лист меню. Мен в случая ме изписаха и не се възползвах.
в рабнто дни работи и барчето горе.
Когато аз важдах не даваха да се излиза от отделението , нито да се ходи до магазин.
носих си някаква барчета и май ябълка.
Значи да се заредя с някакви леки храни и аз да имам за всеки случай, но пък чак толкова ако не мога да се нахраня ще им звънна да ми докарат храна за 1-2 дни. То така или иначе всичко ако е наред бързо ще ни изписват. Благодаря ви! ❤

# 742
Здравейте. Бихте ли казали как стоят нещата с припознаването на детето. Тъй като с бащата нямаме сключен брак(само сме сгодени). И не сме от област Пловдив. Благодаря 😊

# 743
Здравейте дами,

Бихте ли могли да споделите актуална информация относно цената на консултация с анестезиолог и кардиолог? Тъй като тази седмица планирам да посетя болницата, за да занеса документите и за консултация със споменатите специалисти, всяка информация би била от полза.

# 744
Здравейте дами,

Бихте ли могли да споделите актуална информация относно цената на консултация с анестезиолог и кардиолог? Тъй като тази седмица планирам да посетя болницата, за да занеса документите и за консултация със споменатите специалисти, всяка информация би била от полза.

От мен искаха само консултация с анестезиолог. Казаха, че с кардиолог не е нужна. Консултацията с анестезиолог се провежда всеки делничен ден от 11 до 13 часа и е безплатна.

# 745
Здравейте дами,

От мен искаха само консултация с анестезиолог. Казаха, че с кардиолог не е нужна. Консултацията с анестезиолог се провежда всеки делничен ден от 11 до 13 часа и е безплатна.
Днес питах на регистратура и да безплатна е. Може да попитате всичко, което ви притеснява, обяснява се всичко и може ако желаете да си избирате анестезиолога (включено е в цената). Предстои ми след няколко седмици и исках да знам какво да очаквам.

# 746
Здравейте момичета, раждал ли е някой наскоро секцио с пълна упойка, чета само за спинални?

# 747
Здравейте,

Бихте ли могли да ми кажете дали след раждането показват бебето на бащата и има ли предвидено място, където той може да изчака по време на раждането?

# 748
Бащата чака пред родилна зала. Там има места за сядане (ако нервите му позволят 😀). Показват му бебенцето за малко след като се роди.

# 749
Ехе. Това е ново. По ковид време беше навън на паркинга и само през стъкло вижда детето кята се роди.

Общи условия

Активация на акаунт