За любителите на корейски и китайски сериали - Тема 14

• 24 366
  • 734
  •   1
Отговори
# 165
  • пустинен пъпеш
Като споменахте на няколко пъти Япония,последните дни погледнах в нейна посока  и забелязах доста талантливи 20-25 -годишни актьори/си,един от тях с Takahashi Fumiya(2001г.) освен такъв се оказа и готвач с онлайн блог за храна,цитирам от 1.doramy.tv. :През 2017 г. той участва в конкурс за красота и стана финалист от повече от 1000 кандидати.
Такахаши е висококвалифициран готвач и специализира във френската кухня. Той получава лиценза си за готвач, когато завършва гимназия и води онлайн блог за храна."
Често търся в тази дорама сериали и филми,защото  има  и качествени  зрителски отзиви,които подпомагат за избора ми.Подкрепям мнението си с друг цитат, синтезиращ характеристиките на дорамите в различните страни:,,в японските има съзерцателна бавност, китайските са с лош финал, а корейските имат една сюжетна схема за всички драми."

А The Legend of Xiao Chuo с Тифани Танг и Шон Доу го бях започнала преди време,но не успях да доизгледам по-голямата част,след като любимата се отметна от гг,въпреки предпочитанията ми съм псевдоисторическите жанр,най-вече заради съпътстващите го обстановка,костюми,музика.

Последна редакция: чт, 23 яну 2025, 13:12 от rududu

# 166
Цитат
съзерцателна бавност при японците
Съгласна съм.
Накрая двамата (все пак) признават, че се харесват и се превръщат в герои на Дисни, докато яздят  към залеза по транзитната система на Токио. 🚗

# 167
  • вятърничава
Може и с розов влак или шинкансен.
Скрит текст:
Nature Snowflake Winter in Japan Nature Snowflake
Сега да слезем от розовите облаци на земята с Motel California Първите два епизода драми,травми от детството, след детството, от роднините, на работното място и съм Thinking не знам, не знам какво да мисля. Днес не е вторник,затова ще гледам и следващите 2 и ще преценя дали ще има за какво да мрънкам следващия път. Като плюс отчитам актьорите в главните роли, но май повече ми харесва третото колело, защото е самоуверен, енергичен, със самочувствие на богаташче, но не гледа високомерно на бедняците. И има хубава жилетка.
Роца, сетих се - Na In Woo с тези бузки ми прилича на Shin Min Ah в началото на Oh My Venus.
Харесаха ми японските абитуриенти. Гаджето на Ю сигурно ще се проклина цял живот,че го е зарязала. А 2025г се очертава да е доста интересна откъм сериали, дори и само половината да стават...или 30%.

# 168
Може и с розов влак или шинкансен.
Mоже, но най-вероятно ще бягат. Нали знаеш за онзи типичен японски герой, който осъзнае нещо или трябва да настигне някой и вместо да използва такси, метро …не, той започва да бяга и бяга.?Сега,някой ще каже, защото се стремят да има по-малко вредни емисии и мога да го приема. Това, което не мога е так стигат до правилната точка и след всичкото бягане дори не са потни.

# 169
Би трябвало някъде вече да е петък.
https://www.facebook.com/share/r/1CV1JdFiqL/

Последна редакция: чт, 23 яну 2025, 17:58 от victoria vassileva

# 170
  • Русе
Някой чакаше "Legend of the Condor Heroes"...
https://www.youtube.com/shorts/nLmAYBNE5Q8

# 171
  • вятърничава
Въртят една реклама за ☕ с познати лица:

Приятели в реалния живот:

# 172
Някой беше споменал, че се кани да гледа Weak Hero Class ако го е направил и се чуди какво да гледа докато чака сезон 2 може да погледне Study Group. Започна като омекотена версия на Weak Hero Class и има някои забавни моменти.
Първите два епизода са налични.
Плащам за  Viki и ме подразниха, защото качиха само първи епизод и трябваше да търся къде да го гледам втори. Така направиха и с Guardians of the Dafeng, който още влачат, но за него не мрънкам, защото по един епизод на ден ми е достатъчно.

Няма да мрънкам, защото е петък.

# 173
Tuon, при руснаците бяха качили веднага и двата епизода.

И нещо специално за Роца Wink Hug.

Последна редакция: пт, 24 яну 2025, 10:22 от 2в1

# 174
Това, което ще видите в скрития файл не е свързано с традиционните ни петъчни закачки, но е смешно и не мога да се сдържа да не ви предложа една луксозна стока от Япония...
Скрит текст:
това са 6.26 щатски долара

Дилън

https://www.facebook.com/reel/1730481264187691?fs=e&fs=e

Хубав ден!

Последна редакция: пт, 24 яну 2025, 20:16 от victoria vassileva

# 175
  • вятърничава
Tuon, я виж кой е бил в Париж Stuck Out Tongue Winking Eye
И много познати лица в Милано:

# 176
Tuon, я виж кой е бил в Париж Stuck Out Tongue Winking Eye
Аха, той е рекламно лице на Бърбъри.

Вторият скрит скрит текст, втората снимка е друг тайландец - Win Metawin. Той е с Прада и почти съм сигурна за още едни тай, но с Диор. Харесвам седмицата на модата в Париж. Обяснявах на мениджъра си, че трябваше сега да сме там, а не април, но той ми каза да  си гледам работата. Опитвам се да го убедя за средата на юни и да заменим Тулуза с Шамони, но може би няма да ме послуша 🤣 работата ни била там. 😭

Kaфе...дали сутрешно или следобедно...както дойде.

# 177
Ли Сян за Прада много ме разстрои с тази кестеняво- червеникава коса. Много неестествено изглежда и го състарява. Тъжно ми е след хубавото му представяне в "Цъфтящия божур"... Самият сериал ми харесва. Приятно преминаване на времето. Интересни образи като бившият и "съпруг". Винаги ми е било странно как можеш да "вкараш" мъж в брачна връзка- как ще задоволява жена си като не иска да я вижда? Ясно е, че е плод на възпитанието на родителите си, но и неговата съдба ми се вижда жестока, както и на второто момиче, което направиха наложница. ...Хубав уикенд!

# 178
  • Русе
bb6, рекламата вече върви по бТв. Умеят го някои хора...

# 179
  • България
Днес пак ми вървят едни новини, че Deng Lun ще се завърне, но едва ли.

Общи условия

Активация на акаунт