10-годишно момче настоява да спи с майка си

• 4 549
  • 139
  •   1
Отговори
# 120
N_ik, няма значение с какво си изкарваш хляба.
Не питам това.
Също така единствено мяташ половинчато инфо за някакви 30 твои уж познати мъже. Малко го избиваш на станция ежк.
Но никакво подробно инфо защо връзките им на тез 30 мъже не са сполучили.
Разбира се очаквам сега да кажеш как всички тези жени били ужасни вещици, мъжете невинни като ангелчета.

Аз не отричам травмите от детство, семейни модели и такива неща.

Познавам жени с читави бащи и нямат сполучливи бракове.
Свят шарен.
Ама щом ти е удобно си продължавай да си говориш как всички жени без бащи не струват.

Що не вземеш да поканиш бившата си в темата? Grinning

# 121
N_ik, няма значение с какво си изкарваш хляба.
Не питам това.
Също така единствено мяташ половинчато инфо за някакви 30 твои уж познати мъже. Малко го избиваш на станция ежк.
Но никакво подробно инфо защо връзките им на тез 30 мъже не са сполучили.
Разбира се очаквам сега да кажеш как всички тези жени били ужасни вещици, мъжете невинни като ангелчета.

Аз не отричам травмите от детство, семейни модели и такива неща.

Познавам жени с читави бащи и нямат сполучливи бракове.
Свят шарен.
Ама щом ти е удобно си продължавай да си говориш как всички жени без бащи не струват.

Що не вземеш да поканиш бившата си в темата? Grinning

Бла-бла.

Слагаш ми думи в устата, които не съм казвал.

Никой не е казвал, че мъжете са ангели или жените дяволи. Просто, в тази група, която познавам има необичайно висок % майки израснали без баща. Което посказва, че това е рисков фактор.

Апропо, далеч не значи, че е 100% сигурно, че жените без баща ще отчуждят. Защото в моята извадка са отчуждителките. А сигурно има и маса жени, които са израснали без баща, но не са отчуждили. За тях нищо не знаем понеже при тях, да речем, всичко е нормално. И понеже всичко е нормално никой не се интересува от тези случаи. Без да е ясно те колко са, не е ясно с колко % се увеличава рискът от отчуждение.

Но, че за жена израстването без баща значително увеличава риска тя да отчужди бащата на децата си е очевидно. Иначе няма как да се получи такъв висок % майки без бащи в тази група. Да, малка изваdка е, yada, yada.

Но то с всички рискови фактори е така. Примерно, пушенето съвсем не ти гарантира рак на белия дроб. Просто сред пушачите % от заболели от рак на белия дроб е в пъти по-висок от тези при непушачите.

Надявам се, че така е малко по-ясно.

И, да, жените, които са израснали без баща не са виновни за това. Ама, когато си избираме сексуален партньор (и още повече семеен такъв) ние подсъзнателно или не вземаме предвид много фактори - както позитивни, така и негативни.

# 122
Или пък жените, отрасли без баща, избират неподходящи мъже?

# 123
И това го има.
Тоест тези 30 мъже с които се е запознал са най-вероятно също доста проблемни и некачествени Joy

И как пъхам думички?

Цитат
Покрай моите проблеми се запознах с поне 30-тина бащи в сходна ситуация. В поне 2/3 от случаите майката е израснала без баща. И не е задължително да е било по вина на бабата. Някой път дядото си е бил камшика.

Хайде, уточни причините за раздяла на тези 30 мъже.
Втори път питам.
Само не почвай пак с глупостта как те били без баща.
Давай истинската причина за тези провалени връзки.

# 124
Или пък жените, отрасли без баща, избират неподходящи мъже?

Да, възможно обяснение е. Ако са израснали без бащинска фигура може да нямат очаквания какъв трябва да бъде мъжът, който би бил добър баща.

Така, че да - възможно е и алтернативно обяснение.

Друг е въпросът, че тези, които ги познавам са тези дето въртят няколкостотин километра месечно за да играят на криеница с майката на детето. "Тука има - тука нема". Бившата  се кри по разни села в дните, когато трябваше да взема детето. Ама и това не го направи като хората та я открих с полиция. А във въпросната група много от случаите са като моя. Бащите, които ще седнат да трошат толкова пари, време, нерви за да видят детето си, според мен, не са точно тези, които ти имаш предвид.

А на всеки баща, който се бори има поне 10, които или не се борят или са им свършили силите. За мен е въпрос на време да премина във втората група.

# 125
  • Далечният изток
Донякъде съм съгласна с Ник.
Най-вероятно в партньора жените, израснали без бащи, търсят заместител, търсят бащината фигура. Когато осъзнаят, че този мъж не е с тях, за да им бъде баща, а те да са техните глезени момичета, когато осъзнаят, че от тях се изисква да бъдат на тези мъже равностойни партньори, явно се случва счупването в отношенията.
Мъжете пък, както и авторът, не одобряват някакви глезанки да им се качват на главата и да си играят някакви игрички и ето ви проблем.
Разсъждавам си доста ангро, но все има някаква истина.

# 126
  • някъде в орбита...
Това, всъщност, са много добри въпроси. Май ти е първият пост, който действително е по темата Wink
Това, всъщност, са неща дето се очакваше да си засегнал още на първа страница. Точно това имах в предвид, като като писах за липсващата връзка с детето.

Съгласих се именно заради социализацията - защото към онзи момент това вече ме тревожеше, а все още имах редовен контакт с детето. Мисълта ми бе, че в чужбина ще я принудят да го праща на училище още на 5г...
Какво точно в социализацията към онзи момент те тревожеше?
Коя е тази "чужбина", защото от това дето описваш ми светват 20 лампички в главата, но нито една не е за бившата ти. Цялото описано от теб са все неща, които говорят за проблеми с детето, които обаче си пропуснал някак.
Особено притеснително е да чета за училище, което свободно споделя информация за учениците си с абсолютно неизвестни хора.

# 127
@InaV Няма да влизам в подробности. И без това през годините съм изпляскал маса постове. Та следващия път като постна се намират "Шерлокхолмовци", които решават да човъркат в старите постове, но прочетат един пост, а пропуснат 5 и после следва виртуално разпъване на кръст. Не, че ми пука особено, но затлачва темите. Скролни тая тема за да видиш какво имам предвид.

Какъв е проблемът училището да информира бащата за това какво става с детето му?

# 128
Хи хи, нещо не щеш да уточняваш истинските причина на раздяла на тези 30 твои приятелчета Mr. Green

# 129
Хи хи, нещо не щеш да уточняваш истинските причина на раздяла на тези 30 твои приятелчета Mr. Green

Ти сериозно ли очакваш да ти пльосна спредшиит?

И задаваш неправилния въпрос. Не си сама - поне 3/4 от постовете в тази тема човъркаха кой бил виновен за развода и пр. Това няма значение. Значение има детето и връзката му с двамата родители

# 130
Елора, ама и те ли искаш да се включат в темата? Ще стане мазало, повярвай ми и накрая някой пак ще каже, че това са анекдотични доказателства за някоя теза.

Спомних си за "Ана Каренина" от Лев Толстой - "Всички щастливи семейства си приличат, всяко нещастно семейство е нещастно посвоему." Grinning

# 131
Да, очаквам Simple Smile

Не може да твърдиш, че 30 мъже са се разделили с жените си, защото не са имали баща.
Несериозно е  и необективно.

Telesilla, той авторът не ще бившата си да включи, пък какво остава за тези.
Не държа тук да дойдат 30 потребителя, но да има доблестта да каже причините за раздяла като твърди, че всички жени без бащи са били виновни и проблемни.
Че  като гледам май за всички раздели по света ще обвинява някакви травми на жените, пък мъжете са невинни.

# 132
  • някъде в орбита...
Какъв е проблемът училището да информира бащата за това какво става с детето му?
Не е един, а няколко проблема. И всичките са ти споменати когато си записвал на градина и/или училище двете си деца от втория брак. Освен ако не живеете в Бг - там е малко различно.
На малко места ще ти кажат повече от любезния вариант на "ходи да пасеш трева" ако не си в системата на училището като одобрен контакт, родител или не. А по всичко дето казваш, не личи да си бил там, или да си бил в системата им. Та за това - в коя "чужбина" са били?

Да питам пак де, какви са били проблемите на детето ти когато се е преместила бившата ти?

# 133
Аз като дете на разведени родители и непознаваща баща си, бих казала, че бащите се отчуждават, защото така искат. Имам си семейство, две деца и съм щастливо омъжена. Оправдания са това, който иска да поддържа контакт с децата си, намира начин. Останалите си намират виновни.

# 134
Не е един, а няколко проблема. И всичките са ти споменати когато си записвал на градина и/или училище двете си деца от втория брак. Освен ако не живеете в Бг - там е малко различно.
На малко места ще ти кажат повече от любезния вариант на "ходи да пасеш трева" ако не си в системата на училището като одобрен контакт, родител или не. А по всичко дето казваш, не личи да си бил там, или да си бил в системата им. Та за това - в коя "чужбина" са били?

Да питам пак де, какви са били проблемите на детето ти когато се е преместила бившата ти?

Не го ли виждаш какви ги пише? Незаконно било да отсъства детето в училище, ама писали в официален документ , че отсъствало. Къдри си ги там някакви.

Нямало никаква връзка с детето му неговите взаимоотношения и причините за развода с жена му, обаче фактът, че жена му е с разведени родители, има.

Общи условия

Активация на акаунт