Под наем - съвети

• 1 115
  • 4
  •   1
Отговори
Здравейте! Търся едностаен / двустаен в София до около 800 лв. Ставам свидетел на многоооо фалшиви обяви по сайтове и Фейсбук групи. Използвали ли сте някоя коректна агенция, от която сте доволни? Или ако можете да ми препоръчате нещо, ще съм много благодарна!

# 1
  • София
Присъединете се към групи на квартали, които сте набелязали и пишете там.
В моите 2-3 често си намират директно от собственик.

# 2
Да, наистина има много обяви, които не са актуални. Когато търсихме с мъжа ми, имаше много изтекли оферти за вече наети апартаменти, които си стояха и никой не ги трие. Но след няколко огледа от различни фирми, попаднахме на агенция Вивиенда. Брокерът много бързо откликна, даже единия път когато не успяхме да отидем на оглед, на другия ден той сам ни потърси, за да пита дали имаме още желание и свободни минути да отидем да видим един от апартаментите. Оказа се сериозен, няма изтекли обяви, които да стоят, всичко което беше обявено в сайтовете си беше актуално. Но ако търсите квартира само в един конкретен район ще ви е трудно.

# 3
Докато търсех жилище и аз попаднах на много оферти, които бяха или фалшиви, или вече не актуални. Реших да си спестя време и пари за брокери и в групата на квартала във Фейсбук пуснах анонимна обява какво търся. Буквално в рамките на 10 минути двама собственици публикуваха предложения под обявата. Едното се оказа моето място и вече от месец и половина живея тук. Опитайте, може да проработи и при вас.

# 4
Има фалшиви обяви, за да те накарат да търсиш с брокер. Пробвай в групите във фейсбук, но тяма рядко излизат хубави обяви, просто хората не им се занимава да четат хейт в коментарите.

Общи условия

Активация на акаунт