Какво ще изберете?

• 913
  • 16
  •   1
Отговори
  • София
Да уточня - не съм бременна, нямам дилема как да кръщавам, но след разразилата се дискусия в съседна тема, която заключиха (крайно време беше, де Simple Smile ) реших да пусна анкета за имена. Защото, за един едно може да е неприемливо, а за друг - не, и това да избереш име на детето си от мнението на друго хора е направо смешно.
 Та, я дайте по един глас Simple Smile

# 1
Е, открай време форумът генерира имена, са не е първата тема.
А и съседната не беше в тази връзка пусната.

# 2
  • София
Има подфорум за имена.

# 3
Не съм гласувала и няма да гласувам - без значение е кое име ми харесва на мен, като въшнен човек.
Както писах и в предната тема, изборът на име зависи на първо място от майката. На второ място може да съществува силна семейна история и тогава дори и най-странното или остаряло име (примерно Харизан) да е най-добрият вариант на детето. Не говоря просто за патриархалната традиция да се кръщава на свекърите, а за по-силни неща, тогава когато се кръщава на "родоначалник", направил нещо значително.

# 4
Аз не разбрах, защо се пуска тази тема след като няма да се кръщава бебе? Просто ще гласуваме яки имена, ами дайте всички да пуснем по една тема с анкета за повече точки в лоялната програма.
Аз не съм против анкетите, но да има бебе дето се нуждае от име, а не просто така.

# 5
  • София
Смисъла на темата е?

# 6
За да продължи спорът за Петра или неутрално, ама под друга форма, че да не заключат темата Simple Smile🤦🏻♀
Аз не разбрах, защо се пуска тази тема след като няма да се кръщава бебе? Просто ще гласуваме яки имена, ами дайте всички да пуснем по една тема с анкета за повече точки в лоялната програма.
Аз не съм против анкетите, но да има бебе дето се нуждае от име, а не просто така.

# 7
  • София
Не бе, хора, просто ми стана любопитно дали някой ще предпочете Кънчо пред Калоян като мен. Иначе, то и аз имам къде-къде по-любими имена, но ми стана интересно. А и по някакъв начин да покажа, че няма значение какво мислят 3949 човека някъде, а майката и бащата.
Нищо не искам да продължавам.
Едит: Моля не коментирайте, ако искате гласувайте. Просто ми е любопитно.

2ри едит: Има ли как да направя само анкета без коментари?

# 8
  • София
Тогава си пусни питанката в имена, не знам защо тази тема е СО.
Къде е семейния въпрос?

# 9
  • София
Тая тема ме кара да видя съседната тема...

# 10
  • София
Тогава си пусни питанката в имена, не знам защо тази тема е СО.
Къде е семейния въпрос?

Къде е това?
А може ли да пусна само анкета?

# 11
  • София
Това е форум, не Галъп Интернешънъл.

# 12
Тази тема ме кара да пусна нова тема. Не съм бременна, но Мария или Иван да си кръста детето? Ще се завихри дискусия заради тази тема, предната и най-вече защо едното име е мъжко, а другото женско.

# 13
За да продължи спорът за Петра или неутрално, ама под друга форма, че да не заключат темата Simple Smile🤦🏻♀

Точно си помислих, че имената ще са Петра, Дарина и Дария-Паолина 😄 Ама то вЕрно тях да беше сложила, поне да видим в крайна сметка кое е най-харесвано.

# 14
  • София
Моля модератор да заключи темата за отговори!
Аз не успях да я преместя, ако има как - моля!

Общи условия

Активация на акаунт