👢Нови придобивки в гардероба - 72

• 159 637
  • 728
  •   1
Отговори
# 150
# 151
  • София
Два офисни панталона от Манго, много добре ми пасват кройките им

И палто

# 152
Чанта от намаленията в Zalando. Първа чанта на тази марка ми е, харесва ми, много е практична:

Розово палто и блестящ панталон от Sinsay. Този магазин обикновено го избягвам, че качеството не ми е по вкуса, но тези покупки изключително приятно ме изненадаха за скромните си цени. Палтото изглежда супер на живо,  а панталонът е като втора кожа, много удобен:

И едни обици от Amazon, които поръчах два пъти, защото първия път пристигна празна кутийка. За щастие втория път нямаше проблем и най-накрая мога да им се радвам! ❤️

# 153
Аз също имам розовото палто, даже и в бежово. Прекрасни са за тези пари, даже имах ваучер някакъв и розовото ми излезе 30 лв. 😊

# 154
  • София
И при мен пристигна същит елек, много съм доволна.

Още от същата поръчка:

И едно голямо разочарование - уж за официален панталон го взех, а то е нещо анцугоподобно.

# 155
# 156
  • При децата ми
Скрит текст:
Чанта от намаленията в Zalando. Първа чанта на тази марка ми е, харесва ми, много е практична:

Розово палто и блестящ панталон от Sinsay. Този магазин обикновено го избягвам, че качеството не ми е по вкуса, но тези покупки изключително приятно ме изненадаха за скромните си цени. Палтото изглежда супер на живо,  а панталонът е като втора кожа, много удобен:

И едни обици от Amazon, които поръчах два пъти, защото първия път пристигна празна кутийка. За щастие втория път нямаше проблем и най-накрая мога да им се радвам! ❤️

Може ли линк към сакото и панталона?

# 157
- панталона

# 158
Скрит текст:

Розово палто и блестящ панталон от Sinsay. Този магазин обикновено го избягвам, че качеството не ми е по вкуса, но тези покупки изключително приятно ме изненадаха за скромните си цени. Палтото изглежда супер на живо,  а панталонът е като втора кожа, много удобен:

Може ли линк към сакото и панталона?

Ето го палтото: https://www.sinsay.com/bg/bg//578an-30x?utm_source=app_sharing&u … ign=product_share

А това е панталонът: https://www.sinsay.com/bg/bg//466bb-99j?utm_source=app_sharing&u … ign=product_share

# 159
  • София-Младост

DzhuliB
Може ли линк за дънките.

# 160
  • Варна
Reserved

Pepco

Half Price

Последното е гърба на суичър и едно долнище на същата марка, която е непозната за мен. Modigliani les femmes

# 161
  • София
Зара(изчерпани са)

# 162
  • Стара Загора
И аз поръчах от тези дънки, но са ми големи и се налага да ги върна.

# 163

DzhuliB
Може ли линк за дънките.

Нещо линка тук не ми излиза.
Артикулен номер: 1260366003

# 164
Поло блуза с блестящи нишки от Verychi:

И тъй като вече ми се иска да е пролет Nature Sunny - риза на цветя от Reserved:

Общи условия

Активация на акаунт