Отговори
# 240
Е как не е реална сцената, има видими следи даже. За тази смучка Сейран пита, не е алергия от колие, както й беше казано. Явно Феро бей е много страстен.

А добре не ви ли е странно че цяла нощ я нямаше никаква, добре явно аз съм зле но не виждам как ще успеят да го направят като Сейран беше вече там когато имаше целувки, освен да е стояла Сейран 10 минути пред вратата без да звънне

# 241
Обаче, няма да ѝ мине номерът, защото вече имат опит с това, а и Сейранчето няма да остави Ферит! Ще му повярва този път!

# 242
Не ми е странно, цял нощ обикаля с таксито и си припомняше нощта си с Ферит. Не знаем в кой момент е дошла Сейран, в предния епизод така го насложиха.

# 243
Не ми е странно, цял нощ обикаля с таксито и си припомняше нощта си с Ферит. Не знаем в кой момент е дошла Сейран, в предния епизод така го насложиха.

Добре кой ще обикаля цяла нощ с такси, и във фрага и в епизода дадоха едно и също само разликата беше че във фрага се съблече, но в епизода не. Няма да споря повече, защото не искам да се карам с никого, който каквото иска да си мисли

# 244
Обаче, няма да ѝ мине номерът, защото вече имат опит с това, а и Сейранчето няма да остави Ферит! Ще му повярва този път!

На това се надявам и аз.🙏 Единствено Сейран може да "върне" Ферит от планетата на която е в момента.

# 245
На пръв поглед имаше сцени и реплики сочещи за консумирана интимност.В същото време има странност в други сцени ,които пораждат съмнение ,че е нямало. Аз за сега оставам на вълна ,че е имало,но ,ако се окаже,че не е така няма да бъда изненадана.

# 246
Анабел, като влезе в таксито си припомни как се събличат. Аз не споря, нито се карам, споделям си мислите.

# 247
Анабел, като влезе в таксито си припомни как се събличат. Аз не споря, нито се карам, споделям си мислите.

# 248
Смучката е гаранцията, това, което ни показаха, не включваше целуване на Суна по врата.

# 249
Смучката е гаранцията, това, което ни показаха, не включваше целуване на Суна по врата.

Добре така да бъде, станало е нещо Суна ще бъде бременна от Ферит и ще заживеят щастливо накрая.

# 250
  • София
Реално погледнато всичко, което показаха и писаха в резюмето е от страна на Суна. Ако страда от шизофрения, си го е представила.
Едно много интересно мнение от Х - сцените от фрага са изтрити, защото ясно показват, че нищо не се е случило, а са решили за момента да не се разбира.

Последна редакция: сб, 11 яну 2025, 15:57 от MysteryG

# 251
Има логика, Мистери. Защо нито веднъж не дадоха Ферит да си спомня нещо, ами само Суна си представяше?

# 252
  • София
Иначе от показаното съм на мнението на Анабел. Най-много да са се натискали. Затова той я чакаше да си облече блузата. Повече от това не мисля, че е имало, ако е реално.

# 253
Мистери, като са решили да не го показват в момента, да си го държат в чеиза Grinning

Ако е реално, натискането е достатъчно. Не знам защо го омаловажавате, все едно са си казали здрасти Grinning

Относно Ферит, че не си спомнял нищо, не го показали. Ами той цяла серия си беше пълно дърво. Чак се изненадах от коментарите тук, че Мерт бил невероятен. Не се показа нито една емоция на лицето му за тези два часа. За нещо да гоо видяхте притеснен, зарадван? Пишат го кретен в момента. Не знам как очаквате точно за Суна да си спомня. Дори мисля, че и за Сейран му е през крачола.

# 254
Реално погледнато всичко, което показаха и писаха в резюмето е от страна на Суна. Ако страда от шизофрения, си го е представила.
Едно много интересно мнение от Х - сцените от фрага са изтрити, защото ясно показват, че нищо не се е случило, а са решили за момента да не се разбира.
При хора, страдащи от шизофрения, делюзиите са параноични, не еротични. Чуват гласове, имат речеви нарушения и още една камара симптоми, които при Суна липсват. Аз така с лека ръка няма да я диагностицирам.

Последна редакция: сб, 11 яну 2025, 18:01 от Fi79

Общи условия

Активация на акаунт