Отговори
# 330
не може новия да е карал таксито, защото го извикаха по-късно и тогава му обясниха ситуацията. Но може да е човек, който е следил Суна.

За изрязаните сцени: Те са фраг за следващата серия. Втория фраг за 89 еп. имаше събличане и полягване, отрязаха го и после видяхме събличането в 90 еп. Сигурно и сега ще е така с отрязаните части.

Последна редакция: сб, 11 яну 2025, 20:57 от ani.zaiche

# 331
Ама какви сюжети развихте от нищото! Simple Smile Евала, момичета, признавам ви!
От моя опит със спойлери и теории съдя, че Онур е над всичко. Той и сценаристите му са толкова нестандартни (ще си спестя друг епитет), че не може да ги вкараме в никаква рамка.

# 332
Според мен,каквото се е случило,се е случило при Ферит...Суна беше като препикано мушкато.И аз не знам вече,на двата полюса съм,тука има,тука няма.Ще докарат и някои от нас,до психиатрия.Мислим,умуваме,сценарии развиваме,в даден момент,като изпишем поне една тема,преди първия трейлър,се успокояваме,ииииииии Бам,сценаристите ни удрят с мокър парцал.

# 333
Щото при обясненията сме на принципа: Може тъй, може и по-сложно. Sweat Smile
В десетката си, Кате 🤣🤣🤣
Баш така е 🤦‍♀️

# 334
И отново сме заели нисък старт. Чакаме поредното зайче да ни пуснат и да го подгоним. Естествено няма и него да хванем.

# 335
Грижа за по-малкото дете
Обратното е, когато сестрата не се конкурира с другото дете, а поема грижите за него. Това пак е прикрит гняв, изместване на фокуса с цел да се покаже на родителите какво прави, за да могат те да я оценят. В този случай голямата сестра идентифицира себе си като добър родител. Причината за такова поведение е същата, прикрита агресия.

Сиблингова травма.

И една новина от групата във Фейсбук.
— „#TubaBüyüküstün, #BurakÖzgivit и #AfraSaragoglu участват в една от най-престижните церемонии по награждаване - Joy Awards, която ще се проведе в Рияд, столицата
 Саудитска Арабия, 18 януари. На церемонията присъства и дуетът #HandeErçel и #BarsArdus, които участваха в два последователни проекта.
 „Като част от церемонията ще бъдат връчени 19 награди в категориите кино, телевизионни сериали, музика и спорт. Излъчването ще се проведе по телевизионните канали MVS и платформата Shahid

# 336
Грижа за по-малкото дете
Обратното е, когато сестрата не се конкурира с другото дете, а поема грижите за него. Това пак е прикрит гняв, изместване на фокуса с цел да се покаже на родителите какво прави, за да могат те да я оценят. В този случай голямата сестра идентифицира себе си като добър родител. Причината за такова поведение е същата, прикрита агресия.

Сиблингова травма.

И една новина от групата във Фейсбук.
— „#TubaBüyüküstün, #BurakÖzgivit и #AfraSaragoglu участват в една от най-престижните церемонии по награждаване - Joy Awards, която ще се проведе в Рияд, столицата
 Саудитска Арабия, 18 януари. На церемонията присъства и дуетът #HandeErçel и #BarsArdus, които участваха в два последователни проекта.
 „Като част от церемонията ще бъдат връчени 19 награди в категориите кино, телевизионни сериали, музика и спорт. Излъчването ще се проведе по телевизионните канали MVS и платформата Shahid

Оххх , ако можех да го гледам. И двете ми любимки там. Браво !

# 337
Чета всички размисли,теории, анализи, които пишете тук и се чудя: всичко, което пишете е страхотно, обаче мислите ли, че нашите сценаристи имат такова въображение и талант? Аз не вярвам.
Попадала съм на страхотни идеи и предложения от феновете, но накрая в сериала от написаното е било само зле. Очаквам да ни сервират още по гадни неща Sad Ако можеше вие да пишете историята щяхме да сме много добре сега.

# 338
  • София
Все повече се чудя защо няма 3 сцени със СейФер, изрязани са. За едната говорят в кухнята - това Сейран йок. Другата е спомената при разговора в спалнята на Суна, имаше я във фрага. Третата беше дори на промоционалните снимки.
Според мен в тези сцени Ферит се е държал по-нормално със Сейран и явно пак в последния момент са решили да не изглежда така. И освен това, тези сцени едва ли са повече от 10 мин общо. Значи не липсват само те.

# 339
И отново сме заели нисък старт. Чакаме поредното зайче да ни пуснат и да го подгоним. Естествено няма и него да хванем.

На Ферит погледът тук е уникален. Той гледа някъде в друг свят, друга вселена....А до него Сейран - връзката му с реалния свят.

# 340
# 341
Изрязана е и сцената между Ферит и Гюлгюн,от фрага.Тая със Сейран йок,може да я прибавят в 92,тогава Афра няма да я има в събота,предполагам и неделя.Нея серия съвсем няма да има Сейфер.

# 342
  • София
Изрязана е и сцената между Ферит и Гюлгюн,от фрага.Тая със Сейран йок,може да я прибавят в 92,тогава Афра няма да я има в събота,предполагам и неделя.Нея серия съвсем няма да има Сейфер.

Значи още една сцена, в която Феро може да не е бил бездушен. За тази Сейран йок аз имам теория, че е била преди сцената в кухнята и са се притеснили, но тя се е появила. Това се разбира от разговора им там.
Общо взето се вижда, как всичко се променя в движение. Снимат, в четвъртък или петък решават да не го показват и го режат.

# 343
Гюлса какво пак е разказвала? В ИГ aframo_nagis клипче е качила, нещо ново ли е?

# 344
В постовете на този акаунт има интересна теория за комата и Суна

Общи условия

Активация на акаунт