Отговори
# 345
Изрязана е и сцената между Ферит и Гюлгюн,от фрага.Тая със Сейран йок,може да я прибавят в 92,тогава Афра няма да я има в събота,предполагам и неделя.Нея серия съвсем няма да има Сейфер.

Значи още една сцена, в която Феро може да не е бил бездушен. За тази Сейран йок аз имам теория, че е била преди сцената в кухнята и са се притеснили, но тя се е появила. Това се разбира от разговора им там.
Общо взето се вижда, как всичко се променя в движение. Снимат, в четвъртък или петък решават да не го показват и го режат.
Права си според мен! Във фрага Суна беше с пижамата и жилетката от вечерта. Т.е. Сейран йок е имало след това и после разговора в кухнята...
Защо ги изрязаха...Наистина ли искаха да скрият нормалния Ферит...Другия вариант е да ги дадат като ретроспекции.
В 90 открих Сейфер момент 🥺

# 346
Това е доста интересно.
https://www.facebook.com/share/p/17ThxnNqBz/

# 347

Групата е поверителна.

# 348
Има абстрактна картина,която се появява в няколко епизода.
90-спалнята  в къщата на греха
4-апартамента на Шанлъ в Истанбул
37-в болницата след раняването на Ферит
46-в стаята на Пелин в дома на Шахмуз
74-стаята преди брачната церемония на Суна и Абидин
Та питат,кое е общото между тези епизоди.

# 349
Менкат си интериора,да не са им празни стените

# 350
Sikorski, намерих само за значението на цветовете в такава картина.

# 351
Менкат си интериора,да не са им празни стените
И аз това си помислих Simple Smile
Пестят пари.
Мисля, че и преди е имало едни и същи картини и предмети на различни места.

# 352
Обеците на Суна не са ли на масата, пред мястото, където стоеше седнал Ферит, до чашата с алкохол? След това през целия епизод тя бе без обици. А винаги е носила.

Последна редакция: сб, 11 яну 2025, 22:58 от ani.zaiche

# 353
Хората и в изкуството взеха да търсят изгубената си надежда да е нямало кекс.

# 354
  • София
Картините много често символизират нещо, но в този случай не ми изглежда така.

# 355
Използвайки даден цвят при създаването на абстрактна живопис, авторът може да насочва емоционалността на зрителя към съответните състояния и по този начин да му предаде своята идея максимално точно. Когато символиката на цветовете е подсилена от символиката на формите, тогава и абстрактната картина започва да „говори“ съвсем разбираемо и конкретно

# 356
Обеците на Суна не са ли на масата, пред мястото, където стоеше седнал Ферит, до чашата с алкохол? След това през целия епизод тя бе без обици. А винаги е носила.

ani.zaiche, снощи и аз се заглеждах за тези обеци, но никъде не ги видях. Дори Сейран като се загледа по масата реших, че ще ги види, но не би. 😞

# 357
Брееей,днес пълно вселенско затъмнение.Трепят ли се,снимат ли,пишат сценарий ли,един бог знае Sunglasses

# 358
Още една теория имам аз, ами ако нашите искат да излязат вече от филма, а Онур иска да снима сезон 4, може това да налага изместване на главните. Поведението на Мерт ли е, Ферит ли е в този епизод, си е чист саботаж.
Изгледах целия епизод. Всъщност не е лош, опитват се да дадат много отговори на минали събития, и разчистване на сметки. Суна извади най-тежките си страхове и болки, но защо Сейран не беше на същото ниво? Все едно Сейран е някаква лигла спрямо мнотострадална Суна.
Хора, какви коми пак, и фантазии. Всичко си е ачик ачик. Приемайте сценария за чиста монета, никой не очаква от зрителите да мислят чак толкова много. Ние не пишем сценарий, а гледаме филм. Каквото, такова.

# 359
Гадната Бирса пуснала фалшива новина заради туит на Онур Туна, после той и отговорил на нейния туит и сега има разправия! Много е нагла тая , какъв език държи и с какво самочувствие! Защо се мисли за толкова силна! Няма ли и нея да я разследват? 😂

Общи условия

Активация на акаунт