Отговори
# 465
Иска ми се Айшен да каже на Аби и той много да се разтрои. Ако майка му (ако наистина му е майка и го обича) има снимки какво е станало да му ги покаже. От тях Аби да разбере, че Суна не е добре, а Ферит не е направил нищо. Аби да каже на Сейран и да иска помощ за Суна и лечението й. Така да намалее озлоблението му към Ферит.

# 466
Абидин ще каже на Сейран, тя няма да му повярва, а после Суна ще гръмне бомбата с новина за бременност от Ферит Grinning

Ах тииии ,хитруша !  И двамата ги набърка. Аз си мисля , че Сейро вече подозира нещо. Аби само ще я накара да гледа по-внимателно нашите двама любовчии.

# 467
Цитат
Диче, ей така се мечтае! Kissing Heart
Не си играеш на дребно ти! Кефиш ме!

Така е, Фи🤗
И мечтите ми мечти, и реването ми реване 🤣🤣🤣...

# 468
Добре де,Fi повдигна темата
Какъв е Ферит в момента?Не е ли бивш?
Сега,много,ама наистина много съм далече от мисълта да защитавам ТОЗИ Ферит
Но,не мога да си кривя душата,че двамата със Сейран хем са двойка,хем не са...Той се пробва в по предната серия като да и поднесе пръстен,като преди това каза,че трябва да направи Сейран Корхан,тя се дръпна като ущипана и започна да отказва преди да и е предложено
Та....какви са двамата в момента!Двама бивши.Ако не съм права,поправете ме,ама не с намеци,а с доводи Fi
Приятели  ли се Ферит и Аби?
И кой кого пръв е предал?
Значи ,в предната серия Аби гледаше как Ферит се гърчи и страда на ръба на лудостта,но като истински приятел си мълчеше и се спотайваше ни лук ял,ни лук мирисал
Ами преди това,намекна се,че е предал Ферит като е отишъл при Синан /там така и не се изясни какво е станало/
Но,според мен, за приятелство изобщо не може да се говори
Ох,пак трябва да защитавам Ферит за някои неща,а не искам
Точно сега не искам...

# 469
  • София
Абидин ще каже на Сейран, тя няма да му повярва, а после Суна ще гръмне бомбата с новина за бременност от Ферит Grinning

Суна няма как да е бременна от Ферит Stuck Out Tongue Winking Eye

# 470
Браво на Елчин Сангу! 🤘

# 471
Bell, безкрайно благодаря, че сподели тези новини за АфРам. Толкова ме зарадваха и станаха причина сега да се усмихвам широко.🤍🧿🌹🐑🧿🤍
MysteryG , подкрепям те напълно. Това не е Ферит, който познаваме, който гледахме и обикнахме в продължение на толкова много епизоди. Може да е правил какво ли не, но не би извършил подобно нещо. Никой не може да ме убеди в това, каквото и да решат да пишат вече.

# 472
На нищо не вярвам, докато не го изгледам.
Има и други сценарии- Суна "напада" Ферит и той я отблъсква.

# 473
Браво на Елка,винаги с позиция
Прекрасна!

# 474
VAL , в момента Аби е просто чичо на Феро. Ферит си легна с чинка си. По-малко гнусно ли е  ?

Ако правилно съм разбрала родствените връзки , че то тука  е , кой кого хванал , кой кого........

# 475
Аз мисля, че Суна ще каже на Сейран и то не от сестринска загриженост или съвест.Тя няма да понесе да вижда Сейран и Ферит заедно ,особено ,ако има моменти на близост.Ще полудее и щу я удари с най-чувствителната тема-дететоНе,че не може и да е Аби,но тази истерия на Суна след ходенето в спалнята им ме кара да мисля така.А и репликата "да страдат тези,които трябва".

# 476

Суна няма как да е бременна от Ферит Stuck Out Tongue Winking Eye

Тя и Пелин не беше.

# 477
Кami,чичо ли?
Къде беше този чичо,когато Ферит се изправи пред дядо си и заяви,че ги мамят?
Чичото ги мами!С маминката на чичото,дето му е леля на Ферит
Кошмар

# 478
Аз пък вярвам в промяната на Ферит...Не каза за бременната риба и видяхме какво се случи 🤕🥺...Сега ситуацията е различна.. Но аз наистина много искам Ферит да разкаже всичко на Сейран (каквото и да е станало)..За да има смисъл...За да има Сейфер ❤️🧿

# 479
Аби си беше безгласна буква и преди да стане чичо, но сега го е завладяло отмъщението.

Общи условия

Активация на акаунт