Отговори
# 555
Fi, когато Сейран попита Суна, да не би Абидин да е упражнил насилие, камерата показа Ферит на терасата 🤔
Това как го разбираш?

На база на видяното и на чутото в последните два епизода, категорично съм за втора позиция. Може до кекс да не се е стигнало, макар че аз имам подозрения, че ще гледаме бременна Суна, но не е било и само (сякаш това е малко) целувки.

Къде ти логично мислене, цялата ситуация ми е противоречива. Да речем има целувка, както писа и Катя за онзи герой дето казал да забравят случилото се, но защо се извинява Ферит, сякаш е нещо друго. Гледала съм сцени в други филми, където целуващия се извинява после, но това е при условие, че целунатия не е отвърнал.

Надя, на мен филма Учител ми хареса, нетипично мислене за един учител- "терорист", за да изкара истината наяве.
Именно! За какво иска прошка Ферит от Суна? Ако само са си говорили, за какво ще се изивнява? Ако тя го е целунала, а той я е отблъснал, не той трябва да иска извинения, а тя, това важи и в случай на спящ Ферит и Суна, която му налита.
Освен, че иска прошка, той казва нещо и в смисъл, че не знае как се е случила случката. Wink
Смучката също си стои като доказателство. И нея ли Суна си измисля? Сейран я видя, ние я видяхме... Едва ли Ферти я е душил. Суна няма да е толкова ароганта в кухнята, ако вместо любовен белег, Ферит и е оставил следи от опит за убийство. Simple Smile

# 556
То това е търсения ефект.
Мен ме е заглождило, защо споменът е в черно и бяло 😂
Защото го преживява наново като нещо страшно, добро-зло. Трепереше като се измъкна от питанките на Сейран.

# 557
Fi, когато Сейран попита Суна, да не би Абидин да е упражнил насилие, камерата показа Ферит на терасата 🤔
Той въздъхна с облекчение след като Суна каза, че се развежда с Абидин, защото е разбрала, че не е неговото семейство. Ферит май се успокои, че тя не разказа причината поради която се развежда, а именно увлечението й по него и преживяното предишната вечер. Поне това разбрах аз.

# 558
Смешно ми стана вече...
Ако я е отблъснал, защо ще й се извинява...ако я е хванал за гушата при неин опит за целувка, да, тогава може да й се извини.
😂

# 559
Добра вечер. Фи +2 от мен  Simple Smile
За анкетата, също съм 2, категорично имаше кекс, колкото и да се опитвате да го изкарате пощипване.
На Суна и дойде като катализатор за развод тази нощ, не е причина, но тя поне е честна със себе си. Изневери, и излезе от връзката си, без да нарани Абидин. Засега. Та тя не може да погледне сестра си в очите, каква целувка говорите, какви 5 лева?
Ферит какво, хем Сейран, хем бълдъзката. Това вече е гадно. Лъжата въобще не я броя. Лъже и маже, отново.

# 560
Понякога истината е проста и пред очите.Според даденото и разговорите има неоспорими факти.Бяха двамата сами в къща,напиха се,единият беше наквасен предварително/откъде намери сили за втора обиколка не разбрах/изплакаха си болката,после полуизтрезнели се целунаха,после пак се целунаха награбвайки се.Суна си спомня и свалянето на горните си дрехи.Обеците потънаха в дън земя .После говорят за изживяното,Ферит не разбрал как се стигнало до това и се извинявал.Решават да се държат все едно нищо не е станало.Ама в последствие Суна решава да не забрави, а да ревнува.Суна със спомен от преживяното на врата.Дотук факти.Малко ли е като преживяване. Това,което предстои да разберем дали идването на Сейран е прекъснало това изживяване и е останало недовършено или са се взели напълно преди да дойде тя.Какво толкова му мислите.И при двата варианта са сгазили лука.Най-много да гледаме бременна Суна/щото Пелин ни беше малко,ама оцеляхме/.Сценаристите оставиха отворена врата за евентуално смекчаване.Но целуването и въргалянето по дивана си го има.

# 561
  • София
Всеки вижда нещата различно. За себе си мога да кажа, че искам СейФер и до последно ще се надявам сцената да е халюцинация. Аз и не примем това разрушаване на образа на Ферит.
Понки, погледнах спомените. Наистина цветовете са различни. И на предишните е използвана тъмна гама, но на този е като черно-бяло.

# 562
Всеки вижда нещата различно. За себе си мога да кажа, че искам СейФер и до последно ще се надявам сцената да е халюцинация. Аз и не примем това разрушаване на образа на Ферит.
Понки, погледнах спомените. Наистина цветовете са различни. И на предишните е използвана тъмна гама, но на този е като черно-бяло.
Мистери, това че не гледам на сцената като на халюцинация, въобще не означава, че не искам СейФер. Просто аз спрях да се надявам. Сценаристите успяха да ме убедят, че това, което виждам, е това, което се е случило.

Последна редакция: пн, 13 яну 2025, 00:40 от Fi79

# 563
Ами то всичко е заради Сейфер!❤️🧿
За година и половина в темата не съм защитавала толкова Ферит, колкото тия няколко дни🤷‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
Искам си сериала, искам си Сейфер!🥺🥺
Не искам тия гнусотии да са истина...
Бутнаха Ферит в калта и сега яко го ритат отвсякъде. Тотално му смениха чипа.
Иска дете от Сейран, пък после налита на Суна, защото видите ли е най-неустоимата жена за него за три сезона 🤦‍♀️🤦‍♀️🤬🤬🤬🤬.

# 564
  • София
Като ще се приема всичко, както е дадено, в момента в който се награбиха Сейран звънна. Защото уж приемаме разговора така, но сцената с позвъняването на вратата не била така.

# 565
Аз гласувах, че нищо не е станало между Ферит и Суна и всичко е в нейното въображение - наистина се надявам, че е така! И не защото искам Суна да полудее, а защото искам наистина да се запазят живи шансовете за това да продължим да гледаме и Сейфер и Абсун заедно, както и връзката между сестрите, Аби и Ферит да се възстанови! Hands Pray

Много неща не са ясни и ние се чудим и нищим едно след друго всичко! Ама сега се замислих над последното - защо Ферит се извинява на Суна. И стигнах до заключението, че може би се извинява защото я целуна. Говоря за тази първата целувка след като си говореха, когато изведнъж Ферит целуна Суна, а тя остана изненадана. Аз си мисля, че може до тук всичко да е свършило, след което и двамата да са се отдръпнали. Thinking Но нали в ума на Суна все още кънтяха думите на Абидин и съмненията му за нея и Ферит - може би тя после си е представила другата целувка и събличането - ума й е изиграл номер и тя смята, че е имало нещо повече - но всъщност е нямало. Затова тя цяла нощ обикаля с таксито в мислене, какво се е случило - какво да прави - как да постъпи с Абидин. Ами ако без да иска сама се е одраскала - защо непременно това трябва да е смучка. Мисля, че ни хвърлят по пързалката. Или поне се надявам, че е нямало нищо. Hands Pray

Суна може би иска да се раздели с Абидин - от една страна защото Аби се съмняваше в нея, от друга защото си мисли че наистина нещо е станало с Ферит! И когато си тръгваше от там и в колата се виждаше, че Суна никак не е добре и има проблем.  Rolling Eyes

Пастъпката на Аби накрая и аз не я одобрявам - това беше отвратително. Да Ифакат е лоша, опасна и много подла. Не веднъж е правила какво ли не срещу Сейран и Суна. Ифакат хиляди пъти съсипа живота на Суна - мисля, че точно заради това Абидин реши да отмъсти на нея. Но това не е оправдание за тези действия. Все пак обаче не мисля, че брата на Абидин е изнасилил Ифакат - според мен просто й е разкъсал дрехите и са я пуснали така да се прибере - един вид като унижение, заради начина по който тя унижаваше всички! Не мисля, че Абидин би стигнал до там че да знае че биха изнасилили Ифакат и просто да си тръгне. Това ще е прекалено. Disappointed

Много хубава новина за мен е това, че актрисата в ролята на Айшен напуска сериала. Въобще не я искам около Абидин. Искам някак нещата да се оправят и Аби и Суна да се съберат отново, както и Ферит и Сейран - и всичкото това преживяване всъщност да не е реално! Hands Pray

Последна редакция: пн, 13 яну 2025, 08:39 от Roxis

# 566
Аз не знам сценаристите какво целят,но ни накараха да изпишем цяла тема на темата кекс с всичките му подробности.Дано до 2 епизода макс дадат отговора,че ще луднем.

# 567
И нещо друго да припомня! В 89 Суна каза на Аби, че ще стигне до психиатрична клиника, ако той продължава със своите съмнения към нея по отношение на Ферит (това беше смисъла)... Може би наистина Аби подлуди Суна и тя превъртя тотално.

П.П. Мисля, че Сейран може да различи смучка от ожулване (или от нещо друго).

# 568
Аз приемам това, което се вижда от всички - първо в края на 89 еп. и после - в спомена на Суна. Целувките, от които втората е съпроводена и с частично разсъбличане на Суна. Халюцинации до този момент са показали само при Ферит, при Суна не е имало подобни явления. Мога да разбера вярата в променения Ферит, тя в крайна сметка си е нещо твърде интимно. (Вярвам, защото е абсурдно, казва Тертулиан). Мога да разбера и надеждата, че не е имало предателство на Сейран (Ферит я избра, така каза на дядо си, а за Суна това е сестра й). Надеждата е все пак проектиране на желания в бъдещето. Но ... когато става дума за тълкуване, т.е. превод на определени случки, не мога да разбера, от къде се появява непогрешимия образ на Ферит и грешния на Суна. Ферит се раздели трудно преди няколко серии с Дияр и е повече от ясно, че не са били само другарчета в трудни за него дни. Суна го намери в бар, пиян, а около него се въртяха девойки. От предните сезони знаем, че в такива ситуации ... ако не е една, ще е друга. За причините сме писали вече. В случката със Суна ясно се вижда, че при първата целувка активният е той, Суна е учудена. При втората вече са паднали задръжките и у двамата. Та ... откъде?!

# 569
Сега се сетих, а при арабите как е била серията? Как можем да я видим, някой знае ли?

Общи условия

Активация на акаунт