Отговори
# 570
Суна имаше халюцинации посред бял ден във 2 сезон.

# 571
  • София
Суна имаше халюцинации миналия сезон през деня, като се видя бременна и женена за Ферит.
А Ферит не е изневерил нито веднъж на Сейран, как така от къде се взело това с неговия образ. Да не говорим, че грам внимание не е обръщал никога на Суна. За мен човекът, който аз съм гледала 88 серии не би направил това, явно съм наивна.

Последна редакция: пн, 13 яну 2025, 00:52 от MysteryG

# 572
Като ще се приема всичко, както е дадено, в момента в който се награбиха Сейран звънна. Защото уж приемаме разговора така, но сцената с позвъняването на вратата не била така.
MysteryG, точно там е отговора.Ако двете сцени са към един и същ момент,то значи Сейран ги е прекъсналаАма дали е така?.

# 573
Суна имаше халюцинации посред бял ден във 2 сезон.
Ама на всички ни беше ясно, че са халюцинации. Сега не е снимано по този начин. Тогава след халюцинацията Суна беше в шок и отиде да се моли, сега идва да се развежда.
P.S. Аз вече ви казвам лека нощ! Спете спокойно, момичета. Това е само сериал. Накъдето решат да поемат сценаристите, натам ще вървим. Всичко е в техните ръце.

# 574
А дали е възможно,като са се награбили изведнъж Ферит да е казал "Сейран" и Суна да е разбрала,че я бърка със сестра и и да се е отдръпнала и е осъзнала,че вършат нещо нередно?Или пък Ферит да е осъзнал,че това не е Сейран.Нали той като се напие навсякъде му се привижда Сейран.Пелин,като му танцуваше в бара,момичето след като се напи на сватбата и после в бара,когато Пелин си спомняше за вечерта в която "уж" беше спал с нея.При Дияр,когато питаше "защо се върна".Дори и вечерта,когато се върна с онова момиче от бара,но го отпрати,той отново сънува Сейран,която излиза от банята.

# 575
Всъщност това на врата на Суна май не е смучка, защото Сейран я попита дали Аби я е наранил.
Ако бе смучка нямаше да пита, защото не е удобно и красиво да се говори за любовните им взаимоотношения.

# 576
В кой епизод във 2-ри сезон? А и примерът със Суна е просто в контекста на противопоставянето на Ферит. И защо не би го направил в състояние на отхвърлен, пиян, състрадателен към сходната на него неудачница?

# 577
Ако едно нещо е жълто, ходи като пате, и квака като пате, то най-вероятно е пате. Извинете, но ако всичко, което гледаме може да е нещо друго, то нищо няма смисъл.
Ясно ни показаха двамата на камара на дивана, в страстен захват, Суна съблича дрехи. Поредността няма значение тук, а акта, който ни представят, за който останаха ясни белези и впечатление. Нали не очаквахте, че ще дадат Ферит и Суна в подробна интимна сцена?
Мерт наистина не изглежда добре.

# 578
Не съм гласувала, защото не знам.
Fi, тя и Султан беше арогантна.
Ах тези обеци 😂😂😂, дали ще ги намери някой.
Хубаво, целували са се, Ферит няма да ми стане по-хубав.

# 579
Аз гласувах, че нищо не е станало между Ферит и Суна и всичко е в нейното въображение - наистина се надявам, че е така! И не защото искам Суна да полудее, а защото искам наистина да се запазят живи шансовете за това да продължим да гледаме и Сейфер и Абсун заедно, както и връзката между сестрите, Аби и Ферит да се възстанови! Hands Pray

Много неща не са ясни и ние се чудим и нищим едно след друго всичко! Ама сега се замислих над последното - защо Ферит се извинява на Суна. И стигнах до заключението, че може би се извинява защото я целуна. Говоря за тази първата целувка след като си говореха, когато изведнъж Ферит целуна Суна, а тя остана изненадана. Аз си мисля, че може до тук всичко да е свършило, след което и двамата да са се отдръпнали. Thinking Но нали в ума на Суна все още кънтяха думите на Абидин и съмненията му за нея и Ферит - може би тя после си е представила другата целувка и събличането - ума й е изиграл номер и тя смята, че е имало нещо повече - но всъщност е нямало. Затова тя цяла нощ обикаля с таксито в мислене, какво се е случило - какво да прави - как да постъпи с Абидин. Ами ако без да иска сама се е одраскала - защо непременно това трябва да е смучка. Мисля, че ни хвърлят по пързалката. Или поне се надявам, че е нямало нищо. Hands Pray

Суна може би иска да се раздели с Абидин - от една страна защото Аби се съмняваше в нея, от друга защото си мисли че наистина нещо е станало с Ферит! И когато си тръгваше от там и в колата се виждаше, че Суна никак не е добре и има проблем.  Rolling Eyes

Пастъпката на Аби накрая и аз не я одобрявам - това беше отвратително. Да Ифакат е лоша, опасна и много подла. Не веднъж е правила какво ли не срещу Сейран и Суна. Ифакат хиляди пъти съсипа живота на Суна - мисля, че точно заради това Абидин реши да отмъсти на нея. Но това не е оправдание за тези действия. Все пак обаче не мисля, че брата на Ферит е изнасилил Ифакат - според мен просто й е разкъсал дрехите и са я пуснали така да се прибере - един вид като унижение, заради начина по който тя унижаваше всички! Не мисля, че Абидин би стигнал до там че да знае че биха изнасилили Ифакат и просто да си тръгне. Това ще е прекалено. Disappointed

Много хубава новина за мен е това, че актрисата в ролята на Айшен напуска сериала. Въобще не я искам около Абидин. Искам някак нещата да се оправят и Аби и Суна да се съберат отново, както и Ферит и Сейран - и всичкото това преживяване всъщност да не е реално! Hands Pray

С този ти пост,Роксис,съм напълно съгласна с теб.
+1 от мен.
Голямо писане и разследване по темата кекс,изчетох и не съм съгласна,че Ферит е способен на това.Целувка според мен е имало,но само една.Показаха ни две,абсолютно еднакви за ефект и го постигнаха.Не знам за какво и се извинява,може би,че я целуна,но е само това.Ферит я целуна,всички чухме и видяхме защо,защото я съжали и защото му погали егото,толкова години е мечтала за него.Друго не приемам.

# 580
Мими, Рокси и аз ги помислих тези неща.

# 581
В кой епизод във 2-ри сезон? А и примерът със Суна е просто в контекста на противопоставянето на Ферит. И защо не би го направил в състояние на отхвърлен, пиян, състрадателен към сходната на него неудачница?
В 57 епизод е тази сцена, Кате.

# 582
Не съм гласувала, защото не знам.
Fi, тя и Султан беше арогантна.
Ах тези обеци 😂😂😂, дали ще ги намери някой.
Хубаво, целували са се, Ферит няма да ми стане по-хубав.
Ферит си я е оправял Султан и тя просто искаше още. Имаше основание да е арогантна. Сега Суна действа на този принцип. Случило се е веднъж (каквото там се е случвало) и тя има претенции, а и очаквания за повече и за повторение.

# 583
Ако едно нещо е жълто, ходи като пате, и квака като пате, то най-вероятно е пате. Извинете, но ако всичко, което гледаме може да е нещо друго, то нищо няма смисъл.
Ясно ни показаха двамата на камара на дивана, в страстен захват, Суна съблича дрехи. Поредността няма значение тук, а акта, който ни представят, за който останаха ясни белези и впечатление. Нали не очаквахте, че ще дадат Ферит и Суна в подробна интимна сцена?
Мерт наистина не изглежда добре.

И какво като се е съблякла, може Сейран да ги  е прекъснала да стигнат по-далече. Както някой написа в коментар, Сейран не е толкова тъпа че да не може да различи смучка от нараняване, а и смучките не са ли по-големи

# 584
  • София

Колко пъти е бил в това състояние досега и колко пъти го е направил?
Да не говорим, че това е Суна.

Общи условия

Активация на акаунт