Инхалации

• 477
  • 13
  •   1
Отговори
Здравейте, мами! Имам питоне относно инхалаторите и инхалациите? На коя марка ползвате, доволни ли сте, как точно правите инхалациите, кога ги правите( преди сън, след сън) и т.н? Трябва да взема инхалатор на бебчо, а не съм особено запозната. По мое време инхалациите бяха над тенджерата с вода 😂😂😂. По- възрастните казват, че децата привиквали( за което аз се съмнявам), но ще се радвам да споделите и вашето мнение и опит.

# 1
  • София
Ако детето няма здравословни проблеми и не се налага да използвам инхалатор едва ли щях да купя.
Тичах в 3 през нощта до денонощната аптека за инхалатор. Не ми продадоха, защото девойката не могла да ми даде (напише) гаранцията. Купих от друго място.

Имам инхалатор на Медико. Ползваме го веднъж годишно.
Ако децата са болни и кажа на ЛЛ "имам инхалатор", тя отговаря "чудесно" и казва с какво и кога да се правят инхалациите.
Децата не са имали тежки заболявания, които да налагат чести инхалации през деня. Сутрин и вечер съм правила инхалации.

# 2
Нашият инхалатор е zano има го на почти всички аптеки ,струва около стотина лева и съм доволна от него. Аз също бях принудена да го купя след тежко боледуване на синът ми. Инхалациите ги правя долу горе един час след хранене гледам да е минал
На него не му харесва да си прави инхалации и винаги ги прави с уговорка

# 3
Здравейте, мами! Имам питоне относно инхалаторите и инхалациите? На коя марка ползвате, доволни ли сте, как точно правите инхалациите, кога ги правите( преди сън, след сън) и т.н? Трябва да взема инхалатор на бебчо, а не съм особено запозната. По мое време инхалациите бяха над тенджерата с вода 😂😂😂. По- възрастните казват, че децата привиквали( за което аз се съмнявам), но ще се радвам да споделите и вашето мнение и опит.
Ние сме с омрон. Сега зимата не се прибира инхалатора. Доста често прави задна хрема. Трябва да е поне два часа преди сън, че  втечнява секрета.

# 4
Ние сме с омрон. Сега зимата не се прибира инхалатора. Доста често прави задна хрема. Трябва да е поне два часа преди сън, че  втечнява секрета.

Ние също взехме Омрон. Доволни ли сте от него и велен ли е слухът "че се привиквало " към инхалациите? Откакто ни го изписаха и всички покрай нас все обясняват, че децата привиквали. Аз съм с бебенце на 8м и отначалото беше страшно, но сега си кротува и си стои.

# 5

Ние също взехме Омрон. Доволни ли сте от него и велен ли е слухът "че се привиквало " към инхалациите? Откакто ни го изписаха и всички покрай нас все обясняват, че децата привиквали. Аз съм с бебенце на 8м и отначалото беше страшно, но сега си кротува и си стои.
Не мисля, че привиква поне при нас не е така, но сега го ползваме често. За толкова малко бебе, не знам лекар ли ви го е изписал, четох някъде че не е било за деца под една година. Аз като го усетя вече че кашля си го почвам с  кави септ, йалоклийн и ако е зле положение като посетим доктор ми изписват по-силни медикаменти.и действа моят син е на три.

# 6

Не мисля, че привиква поне при нас не е така, но сега го ползваме често. За толкова малко бебе, не знам лекар ли ви го е изписал, четох някъде че не е било за деца под една година. Аз като го усетя вече че кашля си го почвам с  кави септ, йалоклийн и ако е зле положение като посетим доктор ми изписват по-силни медикаменти.и действа моят син е на три.

По препоръка на педито е. Правя инхалации с 2мл физиологичен разтвор 3 пъти дневно. Кашлицата намаля значително още от 1я път. Бебо отначало се противеше, но вече стои. След като му пробиха зъбките тръгна хрема, която не можем да овладеем и явно се превърна в задна хрема. Като толкова малко не може нито да отхрачи, нито да го преглътне. Педито е против сиропи на толкова малки деца, но се замислих дали наистина може да доведе до някакво привикване, понеже много негативни коментари чувах от познати. 🫤

# 7
Ние от 12 години имаме Омрон. Това несъмнено е най-използваният уред у дома. Години наред синът ми беше на инхалации - в най-добрия случай два пъти дневно, в най-лошия - 3-4 пъти дневно. Определено си е изкарал парите. Никога не сме имали проблем с инхалациите, но вероятно като си започнал на 6-месечна възраст, ги възприемаш като нещо естествено.

# 8
Ние започнахме с инхалации когато беше на 4 ,защото до тогава не посещаваше градина и не боледуваше и нямаше нужда от инхалатор. И сега като чуе за инхалации и не иска с хиляди уговорки ги правим

# 9
Ние започнахме с инхалации когато беше на 4 ,защото до тогава не посещаваше градина и не боледуваше и нямаше нужда от инхалатор. И сега като чуе за инхалации и не иска с хиляди уговорки ги правим

А моят, като беше по-малък, обясняваше как бил болен и има нужда от инхалации, защото знаеше, че докато се инхалира, ще гледа телевизия. 😉

# 10
Два пъти ми се случва през нощта да прави пристъпи -кашля и не може да спре и тогава му правя инхалации и седи без да мрънка

# 11
Инхалаторът ни е на Омрон.
Една от най полезните вещи за пораснали деца даже.

# 12
Инхалаторът ни е на Омрон.
Една от най полезните вещи за пораснали деца даже.
И при нас подейства почти светкавично.

# 13
  • Пловдив
С по-големия ми син правим инхалации, започнахме около годинката. Виждам резултат, като не прекаляваме естествено. Нашият инхалатор е AGU. Не е много подходящ при използване на Пулмикорт, въпреки че го ползвахме и за сега работи.

Общи условия

Активация на акаунт