Любители на котки - Тема 203

• 23 586
  • 760
  •   1
Отговори
# 45
Благодаря и аз за новата тема, Танче🥰!

Честито да ти е бебчето, Part_of_me💐❤!
Жива и здрава да ти е!
Честити да са всички рожденици тези дни!
Ред, и Оливър има в момента едно плешиво петно на гърба в близост до основата на опашката. Водихме го в клиниката два пъти и все още нямаме точна диагноза. Обезпаразитиха го. След това му взеха натривка за гъбички и все още чакаме резултати.

# 46
  • Между гори и планини
Специално за AniNe 😂

# 47
  • София
От много отдавна не съм показвала моя младеж, че и рядко влизам във форума. Май последно август покрай преживелиците ни с кастрирането.
Ей така обича да спи, с краката нагоре. И на килима си откарва по 1 час сън по гръб, а уж е твърдо.
Толкова време така и не успяхме да му измислим културно име. По паспорт е Пиксел, че мъжът ми го заведе веднъж на ветеринар на 6 месеца като беше и сам го вписал така 😂 Хич не му отива. Буци си му казвам аз и всички така почнаха, той самият се обръща на името.

Като си спомня какво бебе беше по това време миналата година, сега е голямо магаре, а май и още растат мъжките. Година и 4 месеца направи.

Последна редакция: нд, 12 яну 2025, 09:53 от Дези.

# 48

Ох, сега погледнах, че на cardhu котарака е с проблем, като нашия. Извини ме Ред😊.
Cardhu, благодаря ти, че сподели❤.

# 49
Здравейте! Моля за препоръка за качествена и икономична котешка тоалетна. И също за килимче за под легенчето. Благодаря!
Аз купувам бентонит от Кауфланд (от по-скъпия - в картонените кутии), килимчето закупих от Ali express.

# 50
  • Между гори и планини
Мъжът ми беше нападнат и повален от едър и хищен звяр, докато оправя спалнята! Едва го спасих!

# 51
Здравейте! Налага ни се да правим инхалации на котака - има съмнения за астма. Ветеринарят каза, че с инхалатор ще ни бъде трудно - някой от Вас прави ли инхалации и как процедирате ?

# 52
Здравейте! Налага ни се да правим инхалации на котака - има съмнения за астма. Ветеринарят каза, че с инхалатор ще ни бъде трудно - някой от Вас прави ли инхалации и как процедирате ?
Здравей! Най-лесно ще ти е да изфабрикуваш "стая" ("клетка"), където да затвориш котката докато ѝ пускаш небулайзър. Там можеш да ѝ сложиш лакомство или ирачки, с които да се знимава, докато диша небулизацията с лекарството. Иначе има и специални инхалтори за котки, които американците ползват, но ги няма в България.

https://bg-mam.ma/p/1623387/47611810

# 53
  • София
Кити от снощи:

Не знам защо е толкова учудена. С мъжа ми бяхме излезли и синът ми я е снимал.

# 54
Данък от Сина

Яяяя, това рокфор ли е?

# 55
  • Между гори и планини
Сина е на салата с ракийка, браво, браво 😂

# 56
  • София
Преди време коментирахте онези четки за козина, които са с пара. Тогава не се зачетох много, но брат ми иска да си купи за кучето. Доволни ли сте? И за какво трябва да се внимава при покупка (все пак са различни модели)?

# 57
  • София
Преди време коментирахте онези четки за козина, които са с пара. Тогава не се зачетох много, но брат ми иска да си купи за кучето. Доволни ли сте? И за какво трябва да се внимава при покупка (все пак са различни модели)?
Моята от Али я взех, но скоро не сме я ползвали. Единствено Оникс я харесва, но и другите я търпят. Аз с железният гребен повече косми свалям.
Моята е на usb. Работи, но не е нещо супер.

# 58

И к'о кат' си имате камина, и к'о кат' си имате подово отопление... Аз пък си имам... подигарди.

# 59
Аз съм доволна от четката с пара. Но моите животни не пускат много козина. Закари малко, Сакура почти нищо. С тази четка махам козина, без да хвърчи из стаята. И леко се освежава козината. И моята е с usb.
Щях да показвам какво прави Закари почти по цял ден.

Общи условия

Активация на акаунт