Случайно вдишване на неясна миризима/изпарение и проблем при гърдите

• 299
  • 5
  •   1
Отговори
Вчера ми се случи нещо, което въобще не съм очаквал, че може да се случи в центъра на София.
Докато вървях по тротоара в една от преките до бул. "Витошка" преминах над 1 шахта и до нея имаше и голям метален капак, който явно са към една от сградите. Усетих за момент странна миризма, но не мога да определя каква, но преминах за 2/3 секунди оттам. След което веднага нещо започна да ме дразни при гърдите малко над слънчевият сплит. Не е много силно дразненето/поносимо/, но преди това го нямаше и си бях добре. До един час ми се появиха и храчки. Вече изминаха 24 часа, но и двете неща си ги има и дразненето и храчките. Нищо друго не усещам. Евентуално мога да си премеря с ПУЛСОКСИМЕТЪР  и Апарат за кръвно с това разполагам вкъщи.

Нямам си напредстава какво може да съм вдишал, но и не знам какво да правя. Да изчакам ли сега уикенда да видя дали ще отмине или да ходя до спешен кабинет.

Пиша тази публикация да ми дадете съвет, а не да получа нападателни коментари.

# 1
Може да видиш кой център обслужва ЛЛ през почивните дни защото състоянието не е спешно но е добре да се види от лекар. Измери си кръвното и пулс/сатурацията и пиши ако има нещо.

# 2
  • София
Вероятно сте усетили миризма от шахтата. При падане на атмосферното налягане навън по-високото в шахтите изтласква миризми навън. Едва ли сте вдишали нещо токсично.

# 3
Определено каквото и да ви е не е от изпарения от шахтата. Или се разболявате или на психична основа са всички усещания.

# 4
Въобще не се подигравам.
Има цяла тема за хипохондрията.
Не може да е ок да се говори постоянно да болести, като голяма част от тях да са такива, че човек с елементарно логическо мислене да допусне съществуването им.
Сега изключвам една доста сериозна възраст, при която това е обичайно.
Така, че ако възрастта не е 80 години и повече, е редно сериозно да се помисли дали проблемите не са физически, а психически.

# 5
И като не му хареса диагнозата, вика метлата.
Всичко е в главата със сигурност...
Тоз човек, ако страдаше от всички болежки, които постоянно описва, реално, нямаше да е жив Confused

Общи условия

Активация на акаунт