Вагинална гъбична инфекция моля за помощ.

• 606
  • 8
  •   1
Отговори
Здравейте, отчаяно моля за помощ.
От вече два месеца и половина имам проблем нека разкажа. Аз съм на 19 години млада съм и се опитвам да сдържам надеждата си, която се губи от ден на ден. Всичко започна от един цистит, който беше адски болезнен тогава бях при приятелят ми не бях в моят град и нямах възможност да посетя моят лекар. Затова си правех постоянно компреси с вряла вода в шише между краката ми като това леко ме облекчаваше докато не изстиваше водата или докато не се изпишкам отново. Ходех да пишкам през 5 минути по две капки и адски болезнени. С приятелят ми спряхме да правим и редовен секс защото плюс този всичкият тормоз отвътре ме болеше и щипеше сякаш имах ранички. От тогава нататък вече два месеца живота ни е ад. Какво ли не направих пусках си хиляди изследвания при личната тя казваше, че всичко е наред. Реших да отида на гинеколог тогава разбрах че имам не една ами три инфекции, които са гъбички, уреаплазма и гарднерела. Това ми каза тя при което тя ни изписа ужасно много лекарства и за двама ни разбира се. Антибиотик на, който не си спомням името наистина, но не помогна така или иначе два крема за външното мазане Дипрогента и Клотримазол. Пробиотик ABOPHOLIC META и IMUNOHEALTH FEMINE. Също така още едни хапченца, които са по едно в опаковка сини са трябваше да ги пием 1,3,7 ден и свещички само за мен първите също не помня име бяха жълти и се използваха 12 дни също така не трябваше да правим секс, но ние правихме и си мисля, че съдбата сега ме наказва но въпреки това с първите свещички всичко ми беше минало нямахме проблеми с секса след това преминах към вторите свещички, които се казват Femiflora те се използват 10 дни и са като восък използвах ги 6 дни при което всичко започна наново паренето боленето при секс въпреки, че при вторите свещи не сме правили секс. Но всичко пак започна. А най-гадното което е, че ние сме в чужбина в Англия и нямаме документи при, което не можем да имаме достъп до каквито и да е лекари. Преди да заминем за тук взех лекарствата от България с надеждата да подействат и понеже сме тук за 6 месеца да нямам такива проблеми, но ето всичко наново. Последната ми надежда беше като си взех оттук едни прахчета на BOOTS с червена боровинка които се пиеха два дни сутрин, обед и вечер те бяха за разграждане на киселината в пикочните канали и още едно хапче което беше отново едно в опаковка като тези за 1,3,7 ден същото синьо но и това не помогна. Сега вече като последна надежда ще пробвам промивки с смрадлика с надеждата да помогне. Моля ви споделете ми ако някоя жена или момиче е имало подобен или такъв проблем и споделете ми вашето лечение защото вече нямам никаква капка надежда. Благодаря предварително.

# 1
Отиди до който и да бил голям супермаркет (Tesco  Sainsbury's) и си вземи Canesten.Всичко ще ти оправи.
Какви хапченца и мехлемчета!

# 2
Отиди до който и да бил голям супермаркет (Tesco  Sainsbury's) и си вземи Canesten.Всичко ще ти оправи.

Много благодаря!!! А сигурно ли е че ще помогнат?

# 3
Партньорът ти и той да се маже. И малко се въздържайте, докато се оправиш.

# 4
Аз преди години също съм карала остър цистит, но след като го излекувах не съм имала последствия. За гъбичната инфекция знам, че е възможно в следствие на продължителен прием на антибиотици да се получи. Продължавайте със смрадликата, мажете се, и доколкото знам разтвор със сода помага, но трябва да се внимава с него.

# 5

Пробвай.Взима се от магазина или аптеката без предписание от лекар.
Нищо не губиш.
Имах гъбички направо зелено течение тук в Англия знаеш не те преглеждат от кой тип са, направо предписват това.
За 1 ден всичко ми се изчисти.

# 6

Пробвай.Взима се от магазина или аптеката без предписание от лекар.
Нищо не губиш.
Имах гъбички направо зелено течение тук в Англия знаеш не те преглеждат от кой тип са, направо предписват това.
За 1 ден всичко ми се изчисти.
.
Аз взех само едното гелче с капсулната която е само една хапчетата ги нямаше и ги поръчах от амазон а другото не съм го взимала трябваше ли да го взема

# 7
Така, тоя работа с канестен няма да стане. Нито със сода, нито със смрадлика, нито с баене... Трябва комплексно лечение и много изследвания. Хващаш първия самолет и се прибираш в България. Аз минах през този ад, лекувах се в продължение на 12 месеца. Можеше всичко да стане и бързо, но заради калпави лекари нещата се проточиха. Ще го напиша в няколко точки, за да стане ясно какво се прави.
Първо микробиология от влагалището и от сервикса, както и стерилна урина. Ако отново се изолират патогени - гъбички и бактерии се правят посявки и антибиограма+антимикограма.
Второ - лекуването започва с бактериите, уреаплазмата е изключително упорита, трепе се с няколко антибиотика, плюс пробиотици, плюс антимикотици - сините хапчета за които говориш са антимикотици. Те се пият с антибиотика 1, 3,7,10 ден... След изчистването на бактериите и гарднерелата, която се лекува с вагинален антибиотик, се лекуват гъбичките, а след това и липсата на лактобацили, които са довели до появата на гарднерела. Лактобацили се завъждат отново с ползването на локални пробиотици в няколко месечен курс и млечна киселина. Няма да е лесно, но за всичко това трябва наистина перфкетна микробиологична лаборатория и много добър гинеколог плюс евентуално уролог. Успех. Има тема за гъбичките, пиши там, всички са много компетентни, но сама да се лекуваш няма да стане.

# 8
Здравейте на 17.03  и 19.03 правих секс със момче като на следващия ден вагината започна да ме сърби страшно много като той дори не е свършил в мен и започнах да използвам вагинални хапчета и михлем и преди два дена забелязах че имам леко кафениково и леко розаво течение дори бие на оранжево не знам на какво се дължи дори си направих 4 теста за бременност и излязоха отрицателни моля ви отговорете ми не спирам да се претиснявам също така забелазах че едната ми гърда ме боли и долу ниско ми е подуто

Общи условия

Активация на акаунт