Пазаруване от Amazon- тема № 108

• 64 328
  • 747
  •   1
Отговори
# 690
Някой да има този охладител за вино?

# 691
Моят съвет е да не отваряте 2ри профил, ако поръчате артикули с ограничение. Затварят акаунти! Новите акаунти след това, ще бъдат затворени също. От опит ви го казвам. След затворен акаунт сме правили нов с различен Интернет, име, карта, устройство и с впн сме пробвали по някакъв начин засича и отново блокира новия акаунт.  В чата и ние бяхме посъветвани като вас, но това изобщо не е вярно. Ако не искате да си имате проблеми, по добре недейте. Пак казвам, че това е от личен опит.

# 692
А на мен един стар акаунт ми изписва ,, временно недостъпен поради висока активност,, потвърждавам от мейла и пак не ме допуска.
Преди месеци пробвах,същото.
Не ми е важен,но ме учудва. Влизам от различно IP.

# 693
Моят съвет е да не отваряте 2ри профил, ако поръчате артикули с ограничение. Затварят акаунти! Новите акаунти след това, ще бъдат затворени също. От опит ви го казвам. След затворен акаунт сме правили нов с различен Интернет, име, карта, устройство и с впн сме пробвали по някакъв начин засича и отново блокира новия акаунт.  В чата и ние бяхме посъветвани като вас, но това изобщо не е вярно. Ако не искате да си имате проблеми, по добре недейте. Пак казвам, че това е от личен опит.
Кои са тези артикули с ограничения?

Не знам какво затварят, но аз имам няколко акаунта от години. Нито един не е затворен.

# 694
А, с каква цел са повечето акаунти? Има някакво предимство или ...?

# 695
Има много продукти, които са с количествено ограничение. Така че закупуването им е възможно само с втори акаунт.

# 696
  • В подножието на Сините камъни
Аз съм си правила различни профили, заради прайма, дава безплатен такъв веднъж в годината, мисля

# 697
  • Варна
Аз съм си правила различни профили, заради прайма, дава безплатен такъв веднъж в годината, мисля
И аз по същата причина. преди години имаше намаление 20% за дрехи и обувки при първа поръчка. Имаше и повече кодове за по 15-20 евро/лири ... причини много. Даже не знам колко профила съм правила, но са по малко от ларедутските де Simple Smile)))

# 698
Здравейте! Имам следното питане: искам да поръчам литература (4 книги общо) от Амазон.юк на стойност околко 190 паунда. Докторант съм в момента и университетът ми отпуска 600 лв точно за такива разходи, но трябва да представя фактура на финансовия контрольор, за да ми възстановят платените от мен неща. Досега никога не съм се престрашавала сама да направя поръчка от Амазон, а съответното книгите, които ми трябват, не се откриват в България. Опитах да използвам посредник, който каза, че издава фактура, но не иска да ми предостави проформа фактура, за да проверя предварително дали ще ми я одобрят. Та от тук същинското питане. Имате ли представа дали, ако поръчам сама или чрез друг посредник, ще мога да дам данни към самия Амазон за фактура и дали би била издържана към българското счетоводство?

Проверете в този сайт дали нямат литературата, която ви интересува:

https://www.libristo.bg/bg

Изпращат от склад в ЕС и пристигат с нашите куриери (Спиди/Еконт).
При поръчка има полета за попълване на фирмени данни, предполагам за издаване на фактура, но трябва да вземете данните предварително от университета.
Може и предварително да ги попитате/да се уточните/ на и-мейла за контакт.

Последна редакция: пт, 06 юни 2025, 08:52 от Arizona

# 699
Здравейте! Имам следното питане: искам да поръчам литература (4 книги общо) от Амазон.юк на стойност околко 190 паунда. Докторант съм в момента и университетът ми отпуска 600 лв точно за такива разходи, но трябва да представя фактура на финансовия контрольор, за да ми възстановят платените от мен неща. Досега никога не съм се престрашавала сама да направя поръчка от Амазон, а съответното книгите, които ми трябват, не се откриват в България. Опитах да използвам посредник, който каза, че издава фактура, но не иска да ми предостави проформа фактура, за да проверя предварително дали ще ми я одобрят. Та от тук същинското питане. Имате ли представа дали, ако поръчам сама или чрез друг посредник, ще мога да дам данни към самия Амазон за фактура и дали би била издържана към българското счетоводство?

Проверете в този сайт дали нямат литературата, която ви интересува:

https://www.libristo.bg/bg

Изпращат от склад в ЕС и пристигат с нашите куриери (Спиди/Еконт).
При поръчка има полета за попълване на фирмени данни, предполагам за издаване на фактура, но трябва да вземете данните предварително от университета.
Може и предварително да ги попитате/да се уточните/ на и-мейла за контакт.
Благодаря!

# 700
Моля,  препоръчайте чаршафи, ако сте купували скоро. Карахме със няколко комплекта ГАСПА от икеа и още някакви с едно трудно за запомняне име, но са за смяна.  Това което търся е да са от хубав плътен памук, над 250 нишки на инч, едноцвети и да не са супер скъпи.
Поздрави на всички !

@

=

# 701
  • Sofia
Поръчвам от немската Икеа, има по- голям избор.

# 702
Аз купувам от English home.

# 703
А аз от Zara home.

# 704
Моля,  препоръчайте чаршафи, ако сте купували скоро. Карахме със няколко комплекта ГАСПА от икеа и още някакви с едно трудно за запомняне име, но са за смяна.  Това което търся е да са от хубав плътен памук, над 250 нишки на инч, едноцвети и да не са супер скъпи.
Поздрави на всички !

Interiority имат хубави, само гледайте плътността на нишките да е която търсите.
И намаления често пускат.

Общи условия

Активация на акаунт