Пазаруване от Amazon- тема № 108

• 64 504
  • 747
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Аз имам tefal optigrill с плочи за гофрети и съм много доволна.

Имам оптигрил, но плочи за него не намерих.

От тук съм поръчвала разни плочи.

# 511

Ето ги, но вижте дали са съвместими с вашия модел
https://www.amazon.de/Tefal-XA7238-OptiGrill-Waffelplatten-Sch%C … lle/dp/B07GCMV83B

Аз също съм имала лидълски, но не бях доволна от резултата.  Исках да си правя белгийски гофрети-дебели, с дупки и хрупкави.

# 512
  • Казанлък
Да допълня само, че след злополучната случка с получени кроасани вместо телефон два пъти съм поръчвала iPad.
Разбира се, още при получаването от куриер първо проверявах теглото и всички лепенки, а после записвах отварянето на видео. Научих си урока…
Цените и на двата таблета бяха извън конкуренция с местните. Та затова се престраших )))

# 513
За гофретника - и аз първоначално взех от Лидъл. Много плитък се оказа и го върнах. С Тефал-а стават обемни и хрупкави, точно както ако си ги поръчате в заведение.

Голямото предимство за мен е гъвкавостта на уреда с другите плочи - винаги можеш да си купиш друг вид и да приготвиш нещо различно или да подмениш текущите, ако се износят или повредят. Не бяха и скъпи, доколкото си спомням.

# 514

150лв. само за плочи за гофрети. Anguished Иначе от този сайт съм купувал резервни части за Tefal и всичко е точно.

# 515
  • София

150лв. само за плочи за гофрети. Anguished Иначе от този сайт съм купувал резервни части за Tefal и всичко е точно.
Гледам, че и показаните по-горе от Амазон са 70 евро, та явно това е цената. Wink

# 516
Ами аз в крайна сметка си купих скарата в комплект с плочите за гофрети от Емаг за 300 и малко и си беше оправдано.

Последна редакция: пн, 28 апр 2025, 18:16 от Г-жа Шантал

# 517
Здравейте, имате ли идея какво се прави с големите кашони на уредите в гаранция? Заринала съм балкона в кашони и неистово ми се иска да се отърва от тях, за да го ползвам.

# 518
Здравейте, имате ли идея какво се прави с големите кашони на уредите в гаранция? Заринала съм балкона в кашони и неистово ми се иска да се отърва от тях, за да го ползвам.
Или ги компактирате или изхвърляте. Ако се наложи ремонт не сте длъжна да имате кашона. Намирате друг кашон и изпращате.

# 519
Ех, защо не попитах по-рано, благодаря, drago_2008!

# 520
Аз пазя само баркода от кашоните.

# 521
  • Mediterraneo
Пазя някакви малки кутии, от телефони, слушалки, клавиатури, дреболии такива. Големите си заминават веднага. Баркодът на кашона за какво би ми служил, не се сещам някой да ми е искал такава информация при предявена рекламация. особено пък в Амазон.

# 522
И аз не разбирам пазенето на кашони, като купите голям уред като хладилник, печка, пералня къде ги съхранявате тия кашони?

# 523
Поръчах от немския с доставка до бг адрес, беше обявено 25-28.04, поличих стандартното съобщение от Fan, но все още нямам известие от бг куриер. Откъде се свързвате с custimer services, попаднах само на чат бот, който ме прехвърля към страницата на FAN.

# 524
Поръчах от немския с доставка до бг адрес, беше обявено 25-28.04, поличих стандартното съобщение от Fan, но все още нямам известие от бг куриер. Откъде се свързвате с custimer services, попаднах само на чат бот, който ме прехвърля към страницата на FAN.
Какво показва в проследяването в сайта на Еконт?

Общи условия

Активация на акаунт