Пазаруване от Amazon- тема № 108

• 64 404
  • 747
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте!
Моля да ми припомните сайта от който поръчвахте смесители, душ системи за баня, и бяхте доволни? И колко време  ориентировъчно е доставката ?
Благодаря предварително Flowers Hibiscus

# 556
  • София
Аз от Амазон поръчвам, ако ми е изгодно, но залагам на известни марки.

# 557
Случвало ми се е да даде много време за доставка, но си го пише в описанието. Чаках така едни найкове на смешни пари, но като дойде срока ми върнаха парите.

# 558
Аз ви препоръчвам тази раница, но в момента не е налична!
https://www.amazon.de/-/en/dp/B0DM9NRG6D?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title

# 559
  • София
Случвало ми се е да даде много време за доставка, но си го пише в описанието. Чаках така едни найкове на смешни пари, но като дойде срока ми върнаха парите.

То пише, но некой като спи ....търся я "тази" гривна от години (всъщност 20+) При една командировка в видях, хареса ми но реших, че щом се продава в магазина на хотела, е скъпо, ще има и по-изгодно вариант.

# 560
  • София
Цитат
We’re sorry for the delay. If you have not received your package by 7 May, you can come back here the next day for a refund.

Тази пратка предполагам да не я очаквам?
А мога ли да искам да ми я изпратят пак?
Парите съм сигурна, че ще ми върнат, но беше за подарък и ми се искаше да си я получа макар и със закъснение.

# 561
  • София
Може и да я получиш, понякога се случва така. Получавала съм пратките с такова съобщение.

# 562
Е, има още няколко дни до 7 май

# 563
Цитат
We’re sorry for the delay. If you have not received your package by 7 May, you can come back here the next day for a refund.

Парите съм сигурна, че ще ми върнат, но беше за подарък и ми се искаше да си я получа макар и със закъснение.

За да се достави на 7-ми, тя трябва да е вече да е в България, което ще е видно от тракинга.
Ако продукта е наличен, няма проблем да се изпрати отново, но трябва да се поиска в чата или по mail.

# 564
  • София
Цитат

За да се достави на 7-ми, тя трябва да е вече да е в България, което ще е видно от тракинга.
Ако продукта е наличен, няма проблем да се изпрати отново, но трябва да се поиска в чата или по mail.
Тракинг няма - т.е. има, но те самите казват, че не знаят къде е пратката стои само съобщение "Package left the courier facility" на 25 април. Трябваше да пристигне преди 5 дни. Като мина срокът и пратка нямаше, се промени автоматично проследяването и вече не излиза нищо. Не съм им писала, не съм търсила нищо - празници бяха, разбираемо е да има закъснения.
А пратката е голяма, не е нещо миниатюрно, че да се е забутало някъде.
Ако не беше за подарък нямаше дори да си правя труда да я търся. Налична е стоката все още, с малко по-висока цена, но не ми е проблем. Просто не ми се иска да получа две еднакви неща, едното от които не ми трябва, затова попитах тук дали някой има опит.

# 565
Package left the courier facility, това в коя държава?
за да няма следващ статус 2-3 дни след последния, да не говорим за 10 дни по-късно, значи тази пратка няма да се появи.

# 566
  • Сф
Здравейте!
Моля да ми припомните сайта от който поръчвахте смесители, душ системи за баня, и бяхте доволни? И колко време  ориентировъчно е доставката ?

https://www.reuter.com/
Поне аз този съм запомнила от темата.

# 567
  • София
Package left the courier facility, това в коя държава?
за да няма следващ статус 2-3 дни след последния, да не говорим за 10 дни по-късно, значи тази пратка няма да се появи.
От немския Амазон е поръчката.
И аз мисля, че няма да се появи, но ще ги изчакам още няколко дни.

# 568
Мисля, че само в темата за Райънеър съм я пускала, но ето тази раница си взех за ръчен багаж. Изпрабвах я вече, много ми допада. По-мека е материята от тази на AT, но има повече джобчета. Мноого джобчета, включително мрежести отвътре на капака, скрит на гърба за документи и пари, също един за малък лаптоп или таблет. Събра ми много багаж.
https://amzn.eu/d/88Nu9qp

# 569
  • Sofia
Здравейте!

Освен този, който вече са дали, поръчвах от:

https://ssd-armaturenshop.de/ и

https://www.sanitino.de/

Общи условия

Активация на акаунт