Добър съдов хирург- моля препоръчайте

• 749
  • 2
  •   1
Отговори
Здравейте,
Баща ми има редица заболявания, в т.ч. съдови. Търсим наистина добър съдов, без значение къде в страната. Прикачам снимка на последното изследване.

# 1
С удоволствие и с две ръце бих Ви препоръчала най-добрите съдови хирурзи в Acibadem City Clinic УМБАЛ Токуда София в екипа на професор д-р. Васил Червенков.Д-р Даскалов,Д-р Емил Белински,Д-р Николай Вълчев,Д-р Борис Илчев на които  нямам думи  колко съм им безкрайно благодарна за това,че спасиха живота на съпругът ми,който ако не бяха те които моментално се заеха с лечението му,не знам как щеше да свърши всичко.Нашите местни лекари не даваха никакъв шанс да се оправи и направо го отписаха.По-добре е да се вземат мерки навреме докато не е станало прекалено късно.Дано съм Ви била полезна с отговора.

# 2
Здравейте, ако все още търсите добър съдов хирург, изберете д-р Огнян Златев, МБАЛ "Доверие". Той е изключителен професионалист, много ни помогна. Спаси краката на моята баба и я върна към живот. Бил е дълги години  началник на отделението по съдова хирургия във ВМА. Много е опитен и има златни ръце. Да е жив и здрав! Много сме му  благодарни. Тел. му е 0888901612.

Общи условия

Активация на акаунт