Седя си вкъщи и усещам как ми изтича срокът на годност...
Какво толкова правят в Япония, че чак на знамето си са сложили червена точка?
Скъпи Дядо Коледа, като ти писах, че искам световна слава, нямах предвид да ме издирват с "Интерпол".
"За да живееш, трябва да работиш. За да живееш добре, трябва да измислиш нещо друго."
Еврейска мъдрост
- Небето ми е граница!
- Границата е 0,5 промила. Слезте от колата, ако обичате...
– Ще поръчвам пица. Има ли нещо, което не ядеш?
– Да, кутията.
- Муцка, може ли да ти оставим котката, че отиваме на почивка за две седмици?
- Ама вие предната още не сте си прибрали!!
- Така ли?! Пък ние три месеца я търсихме и си взехме нова...
Олимпийски игри, дисциплината хвърляне на чук. Американец влиза в кръга, завърта се, върти се като луд, хвърля чука и - нов световен рекорд - 150 метра. Репортерите веднага се насочват към него:
- Сто и петдесет метра. Невероятно! Нов световен рекорд! Как го постигнахте?
Американецът:
- Баща ми беше дървосекач и дядо ми също беше дървосекач. И аз покрай тях направих здрави мускули.
След американеца хвърля руснак. Той се завърта, хвърля чука и постига още по-добър резултат - 200 метра. Репортерите хукват към него:
- Двеста метра, невероятно! Нов световен рекорд! Как е възможно?
Руснакът:
- Баща ми работеше в мините в Сибир, дядо ми също е работил там и аз покрай това работех, и направих мускули, и добих тази сила.
Следващият състезател е арменец. Той хваща чука и започва да се върти, хвърля го със страшна сила и още един нов световен рекорд - 350 метра. Репортерите се втурват към него:
- Триста и петдесет метра. Невероятно! Нов световен рекорд и никога не сме чували за такова нещо от арменец. Как е възможно?
Арменецът:
- Баща ми никога не е работил тежка физическа работа, дядо ми - също. Двамата винаги са ми казвали: "Ако някога ти попадне чук в ръцете, просто го изхвърли възможно най-далеч!"