Кой е любимият ви виц? Нека се посмеем заедно...46

• 75 699
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
  • Обран бостан ;)
Спорят мъж и жена.

- Да запишем сина на танци - предлага жената.
- Не. Предпочитам да го запишем на борба.
- Предпочиташ вместо да прегръща красиви жени, да се търкаля по тепиха с потни мъже ?

# 646
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/

# 647
  • София
Муцка, кое е най-откаченото нещо, което си правила за пари?
-Почнах работа.

# 648
# 649
# 650
  • тук, на мястото си
Лекар към пациент
- Как е главоболието от което се оплаквахте?
- Замина при родителите си за една седмица.

# 651
Семейство габровци разговарят:
- Вдругиден детето има рожден ден, какво ще правим?
- Ами, няма да му казваме ...
=====
След първата брачна нощ. Тя:
- Скъпи, ще направиш ли кафе или и това не можеш?

# 652
Стига вицове! Нека бъдем за малко сериозни и да уважим празника на един велик мъж - Чък Норис!
"Честит 85-ти рожден ден на човекa, откъснал страница от фейсбук, пиещ вода от чешмата на екс, който може да дели на нула и е броил до безкрайност два пъти, който е удавил риба, може да ви удуши с безжичен телефон и може да удари циклоп между очите, който всъщност е роден от леля си, защото никой никога не е посмял да ... майка му, който е спечелил Тур дьо Франс с велоаргометър, също два пъти, който може да направи всички лицеви опори, и който единствен на този свят е успявал някога да убеди баба си, че не е гладен.
Карлос Рей "Чък" Норис, когото динозаврите погледнали веднъж накриво. Само веднъж!"

# 653
В годините на зрелия социализъм мъж заварва жена си с любовник и с назидателен глас започва да нарежда:
- Ако не бях член на партията, щях да те пребия от бой... Само да не бях член на партията, щях да те хвана за косите и да те влача по улиците... Ех, ако не бях член на партията, щях да...
А тя го гледаше с разширени от ужас очи и тихичко си шепнеше:
- Слава на БКП! Слава на БКП!

# 654
# 655
  • Банско
- Господине, защо не сте изчистили снега от покрива на колата?! Ще спрете рязко, ще падне на предното стъкло и ще загубите видимост!
- Сигурно се шегувате! Аз с тези гуми няма как да спра рязко.

# 656
  • София
Малкото крокодилче пита:
- Тате, а някога ще имам ли пари?
- Ще имаш, сине.
- А кога?
- Когато станеш портфейл.

# 657
  • тук, на мястото си

# 658
Някои твърдят,че било истински случаи,но звучи като виц.
Залепено да църква здание било купено от бизнесмен,който решил да го превърне в денонощен бар и клуб. Църквата била в шок от това негово намерение и отправила молитва към Бог да му попречи. Същата нощ се извила буря,светкавица ударила зданието и го изгорила до основи.
Бизнесменът дал Църквата под съд,затова че накарала Бог да унищожи сградата. Когато започнало делото съдията заявил:
– Това е един от най-трудните процеси,които съм имал. И причината за това е,че от едната страна има бизнесмен,който е убеден,че Бог е чул молбата на Църквата,а от другата Църква,която отрича това. LaughingJoy

# 659
  • Обран бостан ;)
Ако до 35 не сте се оженили, това не ви прави хора втора ръка.
Просто сте пропуснали първия развод.

Общи условия

Активация на акаунт