Отговори
# 150
Ах, Мерт, ах 😎🔥

# 151
Момичета ние просто коментираме и развиваме теории Simple Smile Не е потвърдена информация или нещо. Всички чакаме фрагове и епизоди, но те с нищо не ни улесняват или нещо да ни разясняват.
Просто толкова много вече сме закоравели,че веднага предполагаме и мислим възможно най-лошият сценарий.
Я си представете,че ние тука се тръшкаме за някаква си Суна, а накрая вземат,че ни изненадат и върнат бременна от Феро Пелин Grinning Докато бил пиян в несвяст от мъка пък тя за малко се върнала от Англия и си припомнили доброто старо време. Суна дали няма да откачи Grinning Ей това е метеор Wink
Малко го обърнах на черен хумор Simple Smile

Аз по-скоро си мисля да не е Айшен и затова актрисата да напуска
Нея за наказание Шефика може да я върне в Антеп Не е задължително да я гърмят Simple Smile

# 152
Момичета ние просто коментираме и развиваме теории Simple Smile Не е потвърдена информация или нещо. Всички чакаме фрагове и епизоди, но те с нищо не ни улесняват или нещо да ни разясняват.
Просто толкова много вече сме закоравели,че веднага предполагаме и мислим възможно най-лошият сценарий.
Я си представете,че ние тука се тръшкаме за някаква си Суна, а накрая вземат,че ни изненадат и върнат бременна от Феро Пелин Grinning Докато бил пиян в несвяст от мъка пък тя за малко се върнала от Англия и си припомнили доброто старо време. Суна дали няма да откачи Grinning Ей това е метеор Wink
Малко го обърнах на черен хумор Simple Smile

Аз по-скоро си мисля да не е Айшен и затова актрисата да напуска
Нея за наказание Шефика може да я върне в Антеп Не е задължително да я гърмят Simple Smile

Може, но при всички случаи ще бъде по-добре да бъде всеки един без Суна

# 153
Замислих се днес, колко трудни моменти преодоляхме заедно със СейФер. Колко страдахме, спорихме, ядосвахме се, плакахме🥺....Е, оцеляхме...Това, което се случва в момента обаче е най-тежкото, за мен поне 💔🥺
Но.... И това ще мине❤️!!!
Хубавото е, че я има темата, та тук да се караме, да спорим, да търсим утеха дори 🫂...
Ще се справим, момичета!
Добре, че ви има!❤️

# 154
Май  и днес няма да ни огрее с фраг..

# 155
Ще повторя Мерт, защото и с брада е много красив. Не съм виждала, на човек толкова да му отиват слънчеви очила като на него. Впрочем той и неглиже и в костюм е привлекателен.

# 156

Май  и днес няма да ни огрее с фраг..
Аз мисля, че ще го пуснат по време на Не плачи, Истанбул. Емрулах не знам дали ще се появи.

# 157
Аз си мисля, че Хатидже може да влезе в действие. Да видим и дали спойлера с връщането на Серпил ще излезе верен. Относно предположенията за това кой ще е следващия - Наистина се моля да не е Сейран. Залагам на Ферит или Есме.

# 158
# 159
До сега в заблуда ли живях,че Емрулах отговаря за фраговете .Joy

# 160
Така е, но за втория фраг на 90 не се появи и го пуснаха направо.
Само не знам срам ли го е, или се прави на обиден пак 🤦‍♀️🤦‍♀️

# 161

🪬🤍🧿🧄♾

# 162
Така е, но за втория фраг на 90 не се появи и го пуснаха направо.
Само не знам срам ли го е, или се прави на обиден пак 🤦♀🤦♀
И двете ,пълно  💩 е

# 163
Ама ако иска Емрулах, няма да ни накриви шапките.

# 164

Май  и днес няма да ни огрее с фраг..
Аз мисля, че ще го пуснат по време на Не плачи, Истанбул. Емрулах не знам дали ще се появи.
Да не би Серпил да е агентът в случая?

Общи условия

Активация на акаунт