Отговори
# 585

Скрит текст:

# 586
Тия мискинини ни дължат още един фраг..
Да не се ослушват.

# 587
# 588
Привет!
Ах Ферит ефенди, като станеш пак лош дали ще оправиш нещата и ще изкупиш вината си не само към Сейран и нямам предвид "нещото" м/у него и Суна.

# 589

Скрит текст:

# 590
Много врява, Ифакат ли каза "шейтан" на Суна? Ох, очаквам тяхното представление и колко лесно Ифош ще "похарчи" Суна, ама шейтанката доброволно ще си отидела май.

# 591
И Емрето е имал сет в Ялъто днес!

https://x.com/yalicapkinieng/status/1879947292750524922?s=46&t=C … 4NUPbRSwTwEUXPj0w
Ponky, Ифа ѝ казва “ Божие наказание”

# 592
Много врява, Ифакат ли каза "шейтан" на Суна? Ох, очаквам тяхното представление и колко лесно Ифош ще "похарчи" Суна, ама шейтанката доброволно ще си отидела май.
Май,че шейтанката ще става агент на Ферит.Нали на всичко е готова  тя за него.Днес много се смях с едни коментари,благославяха Ифа за тази сцена.Как я докапа само!!!

# 593
Май,че шейтанката ще става агент на Ферит.Нали на всичко е готова  тя за него.Днес много се смях с едни коментари,благославяха Ифа за тази сцена.Как я докапа само!!!
Може ли да споделяш такива коментари, Сикорски. Може и на лични да ми ги шарваш. Имам нужда от доза смях.

# 594

Имам съмнения за агента-Суна.

# 595
Аз в инстаграм не виждам никой да споделя и да коментира както последните серии,така и вчерашния фраг
Всички си припомнят първи сезон и началото на втори

# 596
Момичета, влизате ли в сайта на Star TV? Не мога да вида озетите. До сега нямах този проблем. Озета за дадена серия бе при снимките. Сега се виждат само снимки, озетите ги няма, дори за старите серии.

Сцената при Чичек със стрелбата е преди Ферит да пребие сина й и да го съблече. На кадрите, когато се връща гол, се вижда раната на рамото му.

Последна редакция: чт, 16 яну 2025, 20:23 от ani.zaiche

# 597
VAL, обсебени са/сме да коментират/ коментираме обсебеността на Суна.

# 598
Този път и Корхан ще знаят за агента Суна, така написа зеления фон, ако правилно съм разбрала превода

# 599
Иска ми се Аби да се осъзнае и да премине на страната на Корханите

Общи условия

Активация на акаунт