Отговори
# 435
Момчета, казах ли ви аз,че фраг не ни трябва Simple Smile Нищо не ни показа освен яко екшън. Май вече сериала е друг жанр.
Дъното са тези хора, дъното

# 436
Ей, предния епизод имахме "тема" за дискутиране, пък сега, Ферит си отмъщава на Сейран ли, че иска да умира, да й причини същата болка, която тя му причини като не му каза за болестта си...
По команда на Ифакат ли хукна, не иска да дава Суна ли...

# 437
Дано го застрелят Ферит!
Дано се събуди от тая кома!
Иншалах!🙏🙏🙏

# 438
Ох, като някакъв шаран се връзвам на написаното от Протежето, но дано не лъже този път. 🙏

# 439
# 440
Дано да се събуди Ферит, а и ние с него от този кошмар. Аз заложих, че Ферит ще е прострелян, но след фрага съм почти сигурна, че ще е Сейро.💔
Предлагам ви обаче да си организираме още една анкета, защото вече не знам какво гледам и това във фрага ще го гледам ли въобще в петък.😂
Мерт:
1. С брада
2. Без брада
Аз всякак го харесвам, но имаше няколко страхотни кадри на Мерт в тази фраг, така че аз май съм за 1 в момента.😎

# 441
Ферит ако ще се "пробужда" да не се събуди и той, и ние в края на сезон 1? 🤣 Паралел на стрелби, Сейран крещяща 'Ферииит!'..

# 442
Този със спойлерите е сложил последната сцена от 2-ри сезон, когато Сейран припада.🤔

https://x.com/YCgelecegi/status/1879598062416642116?t=27iyVTgFxIEyDeYesUoJiw&s=19

# 443
Сякаш е извършил много голям грях и иска да се пречисти от него

# 444
Този със спойлерите е сложил последната сцена от 2-ри сезон, когато Сейран припада.🤔

https://x.com/YCgelecegi/status/1879598062416642116?t=27iyVTgFxIEyDeYesUoJiw&s=19
Трите пясъчни часовника,интересно.

# 445
Добре де, само на мен ли теорията с комата ми  звучи смешно? То целия сезон мина и не виждам смисъл от кома!

# 446
Мечтайте си Stuck Out Tongue Winking Eye

Суна отива в къщата на Чичек по свое желание, защото се страхува да не се случи нещо на Ферит. После той отива втори път в тази къща, за да я вземе. Това със Сейран е в началото на епизода, първото ходене. Ах, ах, тези хора какво толкова са "преживели" в онази виличка на босфора Grinning

# 447
Добре де, само на мен ли теорията с комата ми  звучи смешно? То целия сезон мина и не виждам смисъл от кома!
И аз съм така. Наивно като в приказките. Не вярвам в хепи енд.

# 448
Ех, Ферит...Това твое чувство за вина🥺🥺🥺..Настрада ли се достатъчно...Достатъчно ли се наказа...Стига вече 😥😥...Събуждай се...Сейран е жива...Чака те да се събудиш, има важни новини за теб 🙏❤️🧿👨‍👩‍👧...
Моля те, събуди се...

# 449
Момичета, нещо ми хрумна докато гледах този ужасен фраг.
Възможно ли е Суна и Абидин да го играят всичкото това? Да е някакъв техен план от началото на сезона? Той и Кезъм ги върти някакви неща според мен и там нещо ще изгрее. Обаче всичко това да е техен театър и Суна да е агента?
Знам звучи фантастика направо Grinning Но вече не знам какво да мисля

Общи условия

Активация на акаунт