Отговори
# 705
Да, не се разбра какво е туй "нещо" . Загадката е в многоточието.
Карам само съблича Ифош и я гледал.
Ферит взе да осъзнава вече, дотук всичко излиза.

# 706
Момичета, излизам. Реших, че ще прекарам по- добре тази вечер, ако съм навън. Simple Smile Гледайте и пишете. Не мисля, че остана място за пожелания, но дано се подобрят нещата.

# 707
Ифа е унижена и заснета.

# 708
# 709
И при вас ли Сабина се чува много тихо.
Много зле е Ферит, трудно ще се възстанови.

# 710
Излизай, Фи, забавлявай се.
Ние ще берем ядове със СунФер и схемите им. Да му се доверяла, колко още искат да ги сближат.

# 711
Суна ще отиде при Аби с мисия. Феро и каза : Отиваш доброволно , защото аз така искам. Довери ми се !  Тия пак двамата са в комбина.

# 712
Здравейте!

Голяма тъпотия с тази Суна. Ифакат не е изнасилена, а унизявана и е била безпомощна.
Халис каза на Сейран, че всъщност желанието на Ферит да умре е не фиаското с тази г-жа Чичек, а нещо дълбоко в него, което го прави такъв, който се самопредава. Сейран каза на Халис, че знае как да върне Ферит към  желанието му за живот, като заяви, че това ще е едно дете и се засмя. Да видим това в каква посока е.
Ферит в момента е за дълго психиатрично лечение. Мерт играе както винаги чудесно. Афра също, Ифакат е много добра, за разлика от Берил. Толкова ми е противна Суна. Ферит й каза да напусне имението. Тя се възпротивява, но той й каза да му има доверие. За какво иде реч ще се разбере за какво доверие става на въпрос. Дали ще прави Суна  своя агент при Чичек, или нещо друго.....

# 713
Аз от всичко до тук,единствено искам Ифакат да започне да помага на Сейран...Ифа като се свести,ще разбере всичко.

# 714
Дано скоро се разбере, че Айшето е къртицата.

# 715
Дразня се на Феро , че пак търси помощ от Суна. Изолира Сейран и това няма никакво оправдание. Писна ми да я гледам тази опулената до него.

# 716
Момичета, какъв е този сериал? Това не е Златно момче. Съвсем друго нещо е. Трябва да се казва Психиасалото Момче или Изперкалото Момче. Ужас! Добре, че не гледам.
И после турците се чудят защо имат толкова много случаи на убийства, домашно насилие, издевателства върху жени и атентати. Съжалявам, но сами си го предизвикват. Аз съм в потрес от малкото, което видях и прочетох Sad

# 717
Суна ще отиде при Аби с мисия. Феро и каза : Отиваш доброволно , защото аз така искам. Довери ми се !  Тия пак двамата са в комбина.
Head Band
Това си е доброзорно.
Снощи ме беше напушило да пиша за това, но беше само предположение и се въздържах. Каква вина може да изпитва Ферит, след като продължава да използва Суна?  Отврат!!!

# 718
Стана си главна Суна, а може и въобще да замести Сейран и при Ферит. Гадости една след друга.

# 719
Отвратителен е Ферит, да не мечтаела Сейран за деца.

Общи условия

Активация на акаунт