Пазаруване от НМ - тема 69

• 28 323
  • 753
  •   1
Отговори
# 675
  • Plovdiv
Веднъж бяха дали моя поръчка на друг. В мол също.
Ужасно е това!
Утре ще видя и аз какво се е случило и после ще споделя.

# 676
На мен в Еконт веднъж ми дадоха чужда пратка, че и в бързината излязох с нея. Пред офиса се зачетох в име на получател и се върнах. Номерата на пратките се разминаваха съвсем малко и служителят заметнал нещо.

# 677
Ако взимате поръчката от click& collect може при въвеждане на кода да е объркана цифра и да се е отворило различно шкафче. Няма място за притеснение, нали и другия човек ще иска да вземе неговата пратка, а не чужда.

# 678
  • Plovdiv
Всичко е наред, взех си поръчките от МОЛ Пловдив, всички бяха на лице 😁, и при служителката в системата излезе, че едната поръчка е взета, но реално си ме чакаше в магазина. Явно стават технически грешки.

# 679
  • София
Веднъж бяха дали моя поръчка на друг. В мол също.
Ужас, как е възможно това? После какво се случи, възстановиха ли поне сумата, ако не са направили нова доставка?

Беше отворена и върната, на мен дори не ми излизаше, че е доставена. Поръчах наново същото на по-ниска цена и ми върнаха парите само за по-ниската. Примерно 20лв вместо 50, колкото беше първата поръчка. Обаждах се на кол центъра и ми наредиха разликата.

# 680
The Catcher in the Rye, радвам се, че в крайна сметка проблемът е бил разрешен, но много неприятни преживавания са били, дано не се случва това повече.

# 681
Не успявам да изтегля документите за връщане. Къде трябваше да погледна?

# 682
# 683
Много тихо стана (( Къде сте, бре))
Аз поръчах една закачалка за врата, ама  да видим дали ще ми я  пуснат.
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1237903002.html

# 684
  • Пловдив
Ся има 42 от бялото пАлто 🧐 Чакам 40, ама се пак...

# 685
Много тихо стана (( Къде сте, бре))
Аз поръчах една закачалка за врата, ама  да видим дали ще ми я  пуснат.
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1237903002.html
Чакам днес последните две пратки и приключвам.
Толкова дрехи натрупах, че нямат износване .
Даже едно- две неща ще връщам, почти месец не съм опряла до тях и явно няма да им дойде реда.

# 686
Отложих пратки от днес да ги събират накуп. Ня бях пазарувала за себе си така затрупващо от H&M от 10 години.

Харесах едно платнено яке, за сега го игнорирам Sunglasses

# 687
Аз не смея да пиша, докато не си получа нещата, че така 3 пратки ми отказаха. Иначе чакам още няколко неща, едните много желани и сигурно вече ще се спирам. Blush

# 688
Аз получих едно късо, 100 % памук. Оставям го, мн е сладко, уголемено, но аз взех хs и стои приятно широко, с бели и беж шлироки дънки го планирам. Вече някоя лятна рокля евентуално Simple Smile
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1259401003.html

# 689
Аз отново натрупах 10 пратки в еконта. Момчето  пак ще има да ми се чуди на акъла 🫣😁

Общи условия

Активация на акаунт