Пазаруване от НМ - тема 69

• 28 339
  • 753
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Налично е палтото от габардин 2ХЛ

# 661
И на мен много ми хареса мадамското яке, с дънки и топ става и за всеки ден, но  трябва с някакви по- елегантни обувки, да не са кецове .

Последна редакция: сб, 01 фев 2025, 07:38 от Mateah

# 662
Матеа, ей това се надявах някой да ми каже. 😁 Ама май ще е тъничко? Има само подплата..

# 663
Даре, и на мен мадамското яке много ми харесва, бих го пробвала.

# 664
В страдивариус има сходно светло палто (най-вероятно е доста тънко), ако някой се интересува.

Просто сега го видях и реших да споделя.

https://www.stradivarius.com/bg/en/c1020486158p397034110.html#colorId=004

# 665
Много хубаво и без пари! Жалко, че няма XS.

Получих зелената хавлия, чудна! Kissing Heart
И двата жакета. Розовия го мерих, много ми хареса и сигурно ще си го оставя. Малко ми са длъжки ръкавите, нали е S, но мисля, че няма да е фатално. Иначе е супер цвят, мекичък, много приятен.
Змейковица ще получи синия. Kissing Heart

# 666
Dareland, и аз одобрявам якенцето, много е симпатично (но е е за моята фигура, така че само подкрепям идеята).

# 667
Deva, снощи обличах препоръчаната от теб рокля, много се хареса на дамите в компанията!
За светло палто- по- миналата година  Reserved ме снабдиха с едно за 20 лв , чудно, но е до коляно.
С роклята стана страхотна комбинация.

# 668
Браво, Матеа! Kissing Heart Много се радвам! И на мен много ми хареса роклята.

# 669
Забравих да пиша- нали поръчах няколко кърпи.
Сравнявайки две зелени, има разлика. Едната е по- плътна и тежка и с по- бледа щампа от другата.
Та не се учудвайте за разликите в номерацията на палта и други дрехи.
Поръчах и две бели рокли за колежки, като дойдат, ще видя дали и при тях има очевидна разлика.

# 670
Много хубаво и без пари! Жалко, че няма XS.

Получих зелената хавлия, чудна! Kissing Heart
И двата жакета. Розовия го мерих, много ми хареса и сигурно ще си го оставя. Малко ми са длъжки ръкавите, нали е S, но мисля, че няма да е фатално. Иначе е супер цвят, мекичък, много приятен.
Змейковица ще получи синия. Kissing Heart
На розовото жакетче по принцип са дълги ръкавите. Аз успях да поръчам xs, но пак са дълги.

# 671
“Може ли линк към кърпите

# 672
  • Plovdiv
Момичета, случи ми се нещо странно, получих днес e-mail, че в 14.00 часа съм си взела една от поръчките, които са ми доставени в МОЛ Пловдив. Имам 4 поръчки за получаване, утре ще ходя да си ги взема, но за едната са ми писали, че е доставена.
На някой случвало ли му се е? Ще е много кофти, ако някой ми е взел поръчката.

# 673
  • София
Веднъж бяха дали моя поръчка на друг. В мол също.

# 674
Веднъж бяха дали моя поръчка на друг. В мол също.
Ужас, как е възможно това? После какво се случи, възстановиха ли поне сумата, ако не са направили нова доставка?

Общи условия

Активация на акаунт