Пазаруване от НМ - тема 69

• 28 332
  • 753
  •   1
Отговори
# 75
Тази жилетка има ли я някой?
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1246573003.html
Чудя се за номер, харесва ми.

# 76
Много е готино. Сложих го в Любими, дано се появи хс. Има ли еластичност?

П.п. Видях, че има от тъмносиньото и пуснах от него. Relaxed

По -скоро не, но си отговаря  на номера и стои много елегантно.

Пуснах и чорапите на Фани Simple Smile

# 77
Фани, пак хубав пуловер си препоръчала.
Днес съм с ххс от онова за 6 лв, много го харесаха колежките и стои чудесно. Бях го поръчвала в бяло и зелено хс , но се оказа огромно и върнах.
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1161787011.html
Ще дебна и аз розовия жакет.

# 78
  • София
Вълната в червената жилетка е 5%, все едно я няма. Само казвам. Моите 2 поръчки стоят на статус "опаковано", ама не ги пращат. Интересно, дано наистина са налични, че с тия постоянни изскачания на размери не знам дали ще си ги получа

Жилетката с металните копчета съм я мерила в магазин, но един номер по- малка, за да прилепне като блуза, не обичам oversize и висящи дрехи - допада ми линията, има хубава кройка и стои елегантно. С копчетата - да, с перлите - не, защото си личи отдалеч, че са паянтови.

# 79
Здравейте,

Имам направени няколко поръчки и от всяка поръчка имам връщани артикули. Имам върнати пари по сметката.
Как мога да разбера от коя поръчка колко пари ми връщат?
В основанието на плащане има някакъв номер, но той не съответства на нито един номер на поръчките. В профила ми, на съответната поръчка също няма отбелязано кой продукт е върнат и за каква сума. В други сайтове си пише върнати продукти или сторно и съответната сума, а тук не мога да намеря.

# 80
На майка й лепна 40 номер от бялото палто. Като излято стои..наистина е много добре скроено конкретно то.
Благодаря че откривате такива находки че да намажем покрай вас Grinning

# 81
Колежка получи бялото палто преди малко и настана голям купон.
Не знам кая дама тук каза, че мъжът ѝ питал халат ли е, ама е баш такова. Точно ѝ е, но особено с тъмни обувки и дрехи не става. Може би с нещо бежово - да.
Връща го със сигурност и чака сивото.
Връщам понякога пт три пратки наведнъж и предварително грубо изчислявам каква е сумата, че с техните 99 стотинки е зор.
Винаги съвпада върнатото с изчисленото от мен.

# 82
  • Пловдив
Тета и Матеа за различни палта говорите, нали? Simple Smile

# 83
Неее, за бялото от серията с 4 цвята.
Пет познати и колежки го поръчаха.😀

# 84
Ох, побърках се с тези пратки и куриери!
Сутринта имам смс от Сеймдей, настръхнах като видях, ужас са! Кучешка храна чакам и съм на работа до 15ч. Взех телефона, по принцип не ползвам по време на работа, но ситуацията с тях е извън контрол, няма час, интервал, нищо, ще бъдете посетени.
И звъни по едно време непознат номер, вдигам и съм готова да рецитирам, че не съм вкъщи, след 15 да, той да бил "Гошето"/Влади от Еконт. Grinning Да ида да си взема ръкавичките Simple Smile Викам, споко бе, утре ще мина, сега ми е зор чувала как да прибера. Joy
Та, стискайте палци да успея да се прибера, че нямат офис, пълна мизерия са тези от Сеймдей... Angry

Розовият жакет и аз го искам, да видим кой ще успее да го грабне. Grinning

# 85
  • София
Имат телефон. Звънни на куриера и се разберете. Аз така правя и винаги дават ориентировъчен час.

# 86
Аз сутринта мерих най-гомям размер от поръчани 3 от бялото /серията с 4 те цвята /. Връщам и чакам по - малките утре, хубава е кройката
За обувки на бялото палто - черни ми е скука, някакъв земен цвят ще му отиват, с новите ми велурени мартенси, където ги консултирах в друга тема, или нещо в цвят тупе, карамел....

# 87
Матеа, размя ме, моя мъж така го оприличи 😂 ама си го задържах, днес върнах 38 от черното, ако някой дебне.

Две пратки върнах, 1 си взех в обедната и сега ме чака у дома да меря 👀
Много хубави неща споделяте 😱

Неее, за бялото от серията с 4 цвята.
Пет познати и колежки го поръчаха.😀

Последна редакция: ср, 15 яну 2025, 18:33 от deska90

# 88
Някой поръчвал ли е този пуловер: https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1257140001.html
Дебна го трета седмица и събирам инфо да знам дали си струва постоянната проверка за номера Simple Smile

# 89
На мен бялото палто много ми харесва. Изобщо не ми прилича на халат. И дъщеря ми също го хареса и май ще остане за нея. Имам и от черното, дано вярно не се лепят разни неща по него.
Сивото даже не бях го забелязала, пък и то си струва.

Общи условия

Активация на акаунт